• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kesinlikle süper olur canımcım, Boyunda gayet iyi 1.68 zayıflıkta ne yakışır sana, cici kıyafetlerride alırsın oooff bee. Bak şu fıstığa derler:21: hemide 3 çocuk annesiymiş:53: vay beee

ay canım çok teşekkürler birden kendimi 20 kilo vermiş gibi hissettim :21: zaten alışverişe gitmekten vaz geçtim ZAYIFLİCAM ve ozaman alıcamm :41:

bılmıyorum karamelım havalar bı soguk yagmurlu boyle negatıf elektrık verdı bana sabahta tartıya cıkınca dellendım ıste ayy sıkıldım yorumdum herseyı yerken dusunmektenn dogru soyluyorsun spor yapmak gercekten cok ınceltıyor tatlım ama ınsanın goresı gelıyor tartıdada onu :59::59: hooofff bılmıyorum bugun ıtıbarıylen cumaya kadar kendımı spor kampına alıyorum eger 66 yı goremessem senı doverımm karamelll bak haberın olsunn spor yapınca mıllet patır patır dokuluyor kılolar ben yavas yavas aheste aheste kılo verıyorum yaa dövecem kendımı sonundaaa ama

minnoşum inan bende cok sasırıyorum sana.senın metobolizman cok yavas prenses ya:1::1::1: bazen veremdığım dıyorsun şok oluyorum.elınden gelenı yaptığına emınım cunku.acaba tartın mı bozuk :1:

metebozlizma hızlandırıcı gıdalar ye bol bol.bıde spor yap zten akşamlarıda az yıyorsun bence verememen ıcın neden yok.ama veremezsen gel benı döv :1::1: mınnoş dötüme vur ama belkı incelir ya.sinir oluyorum bıde bacaklarıma :1::1: hem döverken kalori harcansın spor olur :1::1:

ayyy meden cım cok sevınırım yalnız ben tarım makaneleri üreten firmaları sectım onlara yapıyorum eğer öyleyse hemen yollayayım anketı sana

bu arada karamsarlık akrepten mınnoştan sanada gecmış medencım :( ne oluyor sıze boyle.bu hafta dıkkat edemedınn ama haftaya bomba gıbı beklıyoruz senı.o yedığın cıkolatada yedın son çıkolataydı kusum .anlamam valla:1::1: akreple mınnoşa soyledığım hersey senın ıcınde gecerlı :1:

Maalsef canım:59: tanıdığım tarım makineleri üreten firma yok, İnşaat, mobilya, tekstil, matbaa, dayanıklı ev aletleri, vagon üreten firmalar var.
İnşaallah canım haftaya bomba gibi gelecem, böyle bazen bir karamsarlık çöküyor bana, ama sizler bana tekrar enerji depoluyorsunuz. Başarmalıyız başka yolu yok bunun, bahane yok:20:, ya vercez ya verecez bu kiloları:87::32:

minnoşum inan bende cok sasırıyorum sana.senın metobolizman cok yavas prenses ya:1::1::1: bazen veremdığım dıyorsun şok oluyorum.elınden gelenı yaptığına emınım cunku.acaba tartın mı bozuk :1:

metebozlizma hızlandırıcı gıdalar ye bol bol.bıde spor yap zten akşamlarıda az yıyorsun bence verememen ıcın neden yok.ama veremezsen gel benı döv :1::1: mınnoş dötüme vur ama belkı incelir ya.sinir oluyorum bıde bacaklarıma :1::1: hem döverken kalori harcansın spor olur :1::1:

ayy canım benım senı benı guldurdun ya bugun:60::60:allahta senı guldursun ınsallah hem doverken kalorı harcarsın spor oluyor dıyor bıde:60::60: ay ınsallah bu haftaa senı sasırtıp kılo verıcem karamelımm gorursun sen durr :21::21: 66 yı gorucem ben bu cuma arkadas baska caresı yooookkkkk sagol karamelım benım canım benım hadı grs ben annemlere gıdıyorum mucuk:38:

cnm ins hep beraber verir ve bi daha almayiz bende bir gün senin baslangic kilona gelrm ins

inşallah canım ama senin hedef kilon bnce yüksek şöyle bi 60 falan olsa tabi sen daha iyi bilirsin.
bugn sınavm yok kalkamadm bilgisayarn başından ama yarın yine 2 tane var:84::84::83::83:çalışmam lazım .:95::95:

eminim ki bu hafta 2. takım çok güzel kilolar görecek:82:

kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu ve ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur cok mutluyumm kop kooooooppppp:51::51::51::51::51::51:

Canımcım maşallah:nazar: Haftada 1 kilo vermişsin, en ideal olan haftada 1 kilo vermek. eee sen ideal olanı yapmışsın üstelik sporlada destekliyorsun, hem geri almazsın hemde sıkılaşarak verdiğin için sağdan soldan fazlalık ve sarkıntıların olmaz. ne güzelll:46::46:
Ervamcım senin boyun kaçtı, bence sende hedefini daha yükseklerde tut, tabii büyük hedefi küçük hedeflere bölerek gidersen, küçük hedeflere ulaştığında moralin yükse seviyelerde kalır.
Birde sen şu su içme oranını arttırsan günlük 2,5 litreye kadar dahada süpper olucak, Gerçi gördüğüm kadarıyla 1 litreden 2 litreye doğru çıkmışsın. :46::46:

inşallah canım ama senin hedef kilon bnce yüksek şöyle bi 60 falan olsa tabi sen daha iyi bilirsin.
bugn sınavm yok kalkamadm bilgisayarn başından ama yarın yine 2 tane var:84::84::83::83:çalışmam lazım .:95::95:

evet cnm bende oralara inmek istiyorum tabiki ama göz[/FONüm korkmasin diyorum önce bi 75 olayim sonra hedefi´mi indirecegim ins :27::27:T]sinavlarinda basarilar :40:

Katılıyorum şekercim sana bu hafta ben hariç:43: 2. takım çok iyi sonuçlar görecek gibi. Haftanın yüzkarası meden:43:
Ama gelecek haftanın biricisi olacak meden:21:
Bu arada Allah kolaylık versin güzelim, inşallah iyi geçer sınavların, gerçi ben inanıyorum sen iyi sonuçlar alırsın:86:

Canımcım maşallah:nazar: Haftada 1 kilo vermişsin, en ideal olan haftada 1 kilo vermek. eee sen ideal olanı yapmışsın üstelik sporlada destekliyorsun, hem geri almazsın hemde sıkılaşarak verdiğin için sağdan soldan fazlalık ve sarkıntıların olmaz. ne güzelll:46::46:
Ervamcım senin boyun kaçtı, bence sende hedefini daha yükseklerde tut, tabii büyük hedefi küçük hedeflere bölerek gidersen, küçük hedeflere ulaştığında moralin yükse seviyelerde kalır.
Birde sen şu su içme oranını arttırsan günlük 2,5 litreye kadar dahada süpper olucak, Gerçi gördüğüm kadarıyla 1 litreden 2 litreye doğru çıkmışsın. :46::46:

ins cnm verdiklerimi almam dediginiz gibi boyum 1.65 :34::34:cnm 1.5 litreyi zor iciyodum artik 0.5 litrelik sisilerle iciyorum büyük sise gözümü korkutuyodu galiba ama artik dahada arttirmayi düsünüyorum ins :61::61:

ay canım çok teşekkürler birden kendimi 20 kilo vermiş gibi hissettim :21: zaten alışverişe gitmekten vaz geçtim ZAYIFLİCAM ve ozaman alıcamm :41:

bende dogumdan sonra birsey almadim sayilir, zayiflayinca alacagim diye. hamilelik gomleklerimle falan idare ediyordum, bir iki pantalon herzaman uzerimde hep ayni seyleri giyiyordum ama yavas yavas eski kiyafetlerimden bazilari uzerime olmaya basladi sevmedigim eteklerimi bile giyer oldum severek.
guzel bir duygu

yaa işte ben de tartılmadım hafta sonu pazxartesi tartılırım demiştim ama hala tartılamadım..baskülden tırsıyorum:18: ne iki günü kuşum yaa bir günde bir akşamda geri geliyor..ben hiçmi ailemle şööölee güzel bir akşam geçirmiicem yaa:43: o da tatlı felanda değil yediğim sadece çerez oluyor bide o akşam yemek olarak ne yaptıysam işte:41: önceleri tatlı pasta ne olursa siler süpürürdüm kilom da 54 tü..ne buu yaa çekilir çile değil kiii..kendimi eve kapatasım varr..minnoşum gel sarılıp ağlayalım kuşumm yaaa ben çok kötüyümmmm:43::43::43::43::43:

Evet bencede gel sarılıp aglıyalımm akrebım yaa ne bu yaa dogru duzgun bıse yedıgım yok spor olsun dıye kostur kostur evın ısıne canım cıkıyor valla bıktım artık yaa soyle tembel tembel kalkıp homını gırtlak yemeyı ozledım ben bu kafayla hıc zayıf olamamkı ne zamankı dıyetı bıraksam yıne aynı kıloya gelıcemm cunku benım yasam tarzım degıl bu kadar az yemek yemek oyle az yıyorum kı cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yaa hooff neolucak bızım halımız:43:
kizlar umutsuzluga kapilmayin, hedef kilolarimiza ulastiktan sonra aylik takip ederiz kilolarimizi, bir gun karbonhidrati fazla yemissindir birgn sebze agirlikli beslenmissindir vucut onu dengeler. o zaman gun gun tartilmayacagiz ki.

ya ben zayıflasamda pekbedenim deyişmiyo şaştım neyapacagımı 80 kiloyum ama 44 beden giyiyorum 70 olunca 42 giyiyorum :40:
spor yapiyorsunya sıkılaşmıştır vucut

ayy nowarr ben hıc hayatımda 36 beden bıseyım oldumu dıye hatırlamıyorum bılee ben o bedenlerı ne ara gectım bılmıyorum bıle yaa hoooff:59::43::43::43::84::84:
mınnos ya hadı neşelen tatlış
bir kez bişe 36 beden olmak için değer b yaptıklarımıza
çok güldüm aslında şu yazdığına :9: ne ara geçtim 36 yı :9:

Yaa kızlar bu oğlan çok hareketli bir dakka yerinde durmuyor, eline cicibebe verdim, görseniz ben size mesaj yazana kadar üstünü, kafasını ve tüm koltukları batırmış offf ya zıpır. Sürekli tutunup kalkıyor sonra dengesini bozup düşüyor, bu arada bağırıyor ıh ıh ıh ba ba ba em em em me me me gibi ağlasammı gülsemmi bilemiyorum, gelecekte beni çok yoracağa benziyor bu zıpır
bızdık bızdık :16: maaşallah annesi hareketli çocukların yaramazlığı meraktan gelir
merak ilmin hocası akıllı bızdık olacaklar :16:
Kesinlikle şımarık çocukları bende sevmem ama yaramazlarıda pek sevmem ben, heryeri kaıştıran bebelerden hiç hoşlanmam ama bizim sonumuz onu gösteriyor ne yapacaksam artık:97::97:
büyük konuşma annesiii
çook sevindim turabcım:65::65::62::62::62:Allah hepimize nasip etsin 5 leri görmeyi.
teşekkürler canım Allah bu takımdaki herkesi herzaman 50 li kilolarda tutsun hayırlısı ile

bılmıyorum karamelım havalar bı soguk yagmurlu boyle negatıf elektrık verdı bana sabahta tartıya cıkınca dellendım ıste ayy sıkıldım yorumdum herseyı yerken dusunmektenn dogru soyluyorsun spor yapmak gercekten cok ınceltıyor tatlım ama ınsanın goresı gelıyor tartıdada onu :59::59: hooofff bılmıyorum bugun ıtıbarıylen cumaya kadar kendımı spor kampına alıyorum eger 66 yı goremessem senı doverımm karamelll bak haberın olsunn spor yapınca mıllet patır patır dokuluyor kılolar ben yavas yavas aheste aheste kılo verıyorum yaa dövecem kendımı sonundaaa ama
sen bana diyordun yavaş verilen kilolar geri dönmez diye yavaş mavaş hadi verelim kara yağları önemli olan bu
kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu ve ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur cok mutluyumm kop kooooooppppp:51::51::51::51::51::51:
harikasın canım tebrikler hadi tam gaz devam :46: :46:

ayy kızlar mınnsounuzz geldı yıhuhuhu:21::21::21:
oglen anneme gıttım bı guzel kendıme geldım anne yemeklerı yedım tabıkıden :60:
ama aksama ful spor yapıcam sımdık oglen gıtmesem aksama gıtmem gerekıcektı oda ye babam ye dıycektı ben uyanıklık yaptım oglen gıttımm az oncede yesılcayımı ıctımm ohhhh:68::68:
bu aksam pılates yapasım yok bu aksam yuruyuslerımle dövecem sızı:60: ayy ervamı dovemem dee onun artık boyle kocaman halatlarla kendını kosu bandına falan bagladıgını dusunuyorum cunkum:60::60: amaa belkım belkıımm spor yarısmasında sonuncu olmaktan kurtulurum demı kızlar gercı benım yarısma toplamında daha 145 dk spor oldu ama olsun umudum var hala sekerlerımm:9:

masallah canim :nazar: insallah hep boyle olur:81:ervacim lahana icen sendin heralde :17: yanlis hatirlamiyorsam nasil gidiyor faydasini gordunmu

ins cnm böyle devam ederiz yok o ben degilim ben limonlu sogan suyu iciyorum cnm bu gün son gün bugün oruc tuttugum icin icemedim daha ama yarin ölcerim göbisimi ve sonucu yazarim ins yaglarim erimistir göbisim kücülmüstür:25::25::25:ay yoksa cok üzülürüm sen 21 gün ic suyu sonrada ayni kal

Back