karamelımmm hosgeldınn valla mılletı yarısmaya davet ettım bende sonuncu olucam galıba du bakalım daha onumuzde cok gun var cumaya hersey degısebılırr tatlım az bıraz mekık cekersın hareket yaparsın sende olur bıterrbuarada tartının senı guldurmus olmasına cok sevındımm tatlısım benımm
günaydın canlarım nasılsınız nelerolyo bizim takımın bebişlerine ya dün gecede biz acildeydik kızım çok rahatsızdı neyseki önemlibişiyi yokmuş
Herkes nereye kayboldu yine(
minnoşum ben spor yapamıyorum yane yapıcam şimdi. herkes en az 80 dakka spor yapıyor ben yarım saat yapabilirsem öpüp basıma koymam lazım
şu ıkı hafta zamanla yarışıyorum.haftaya cuma hem asistanlık mülakatım hemde finallerim var.hepsi aynı gün.hangi birine çalışacağımı sasırdım.
ayrıca anket calışmam vardı hala yapamadımoda haftaya cuma teslim edileecek
ayyy düşündükçe afakanlar bastı. Gidip mutfağa birseyler yemek ıstıyorum ama akrebi sevindiremem onu gecmem lazımzaten dün bir sürü spor yapmış
Herkes nereye kayboldu yine(
minnoşum ben spor yapamıyorum yane yapıcam şimdi. herkes en az 80 dakka spor yapıyor ben yarım saat yapabilirsem öpüp basıma koymam lazım
şu ıkı hafta zamanla yarışıyorum.haftaya cuma hem asistanlık mülakatım hemde finallerim var.hepsi aynı gün.hangi birine çalışacağımı sasırdım.
ayrıca anket calışmam vardı hala yapamadımoda haftaya cuma teslim edileecek
ayyy düşündükçe afakanlar bastı. Gidip mutfağa birseyler yemek ıstıyorum ama akrebi sevindiremem onu gecmem lazımzaten dün bir sürü spor yapmış
minnoşum ben sana yazarken sen coktan bana yazmışsınkalp kalbe karsıymış
canım merak etme sneın o yarışmanda sonuncu ben olucam kımseye kaptırmam sonunculuğu
ne zamandır wc ye cıkamıyordum ya mınnoşum2 gundur cıkıyorum sukur eetabı bırzda ondan az cıktım sannırımcumayada uyuk ıhtımal adet olucam korkuyorum adet olursam fazla cıkarım kesın tartıda
karamelımmm hosgeldınn valla mılletı yarısmaya davet ettım bende sonuncu olucam galıba du bakalım daha onumuzde cok gun var cumaya hersey degısebılırr tatlım az bıraz mekık cekersın hareket yaparsın sende olur bıterrbuarada tartının senı guldurmus olmasına cok sevındımm tatlısım benımm
kızlar bişi dicem sabah tartıldım çıglıgı basmışımçocuklar koşarak yanıma geldi bişioldu sanmışlar ama benim güldügümü görünce anne sana neler oluyo diyolar sevincimden hepsini sarılıp öptüm
neyse: turapcım secdecim akrepcim sizşimdiden yazıverin zulaleye yenildik diye
kilo açıklamicam cumaya kadar ama turabı açıkara geçmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar beni yarışmaya katmayın.haftanın 3 gününden fazlasına karşıyım çünkü.yaza doğru ekstra yürüyüş ,yüzme falan derseniz tamam da,benim vücudum hergün spora alışınca 3 gün yapamasam hemen kilo almaya başlıyorum.o yüzden dengeli gitme taraftarıyım.size lafım yok.siz aynen devam edin.
anket çalışmanı bizimle de yapabilirsin belki.konu bizi kapsıyorsa.faydamız dokunmuş olur.
karamelım bılıyorum senın sımdı dakıkaların bıle cok kıymetlı bızde senı 28 ocaktan sonra kampa alırız tatlım bu yarısmada oylesıne katılmıs ol yanı ne dersın ınsallah allahım yardımcın olsunda su donemlerını guzelce atlatırsın karamelımm
akrepcim kortum senden yahu bir günde 175 dkrakibim belli oldu seni gecmem lazim
tabi canim hergun hergun o kadar yurumez akrep, yapmaz oyle seyoda ılk gundur dıye yaptı yoksa hergun 175 dk yapıcak halı yok canımm:18::18:
merhabalar arkadaslar
minnoscum bencede ev isleri sayilmasin, ay bu yarismayi baslatmasamiydik ne, maasallah herkes gaza geldi harika spor yapiyorlar bu hafta takimda herkes en az bir kilo verir
yarismacilarimizdan veremeyenlerde artik takim takim dolasacak :18:
medencim gozun aydin, insaallah tekrarlamaz hepimizin kuzucuklari saglikli mutlu buyurler.
zulaleycim senin kizinada cok gecmis olsun.
secdenur sen bu haftanin birincisi olmayasin? dogum sonrasi ilk regl gorenler haftalarinda iyi kilo vermislerdi
bende yuruyuse cikayim bari bir 4-5 saat yuruyup geleyim
hehehehecanım yenildiniz kabul edingeçen cuma 80 dim bugün 78.9 nasıl ama inşallah cumayakadar böyle kalır
ne diyon kuzum sen4 günde 1,1 kilo gayet iyi şekerim, e sen cumaya kdara böyle devam edersen o 1,1 olur sana 2 kilo şekercim :81::81:
afiyet olsuunHemencecik akrep hoşafını koydum ocağa, 1 saate kalmaz içecem inşlallah
hayııll anlatamaasmedencim akrep hoşafının tarifini banada anlatırmısın canım
Tabiiki hemen vereyim;
250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın
iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..
piisss verdin demekMerhaba kızlar ben geldimm :))
bende dayanamadım sabah tartıldım sonuç yüzümü güldürmeye yetti.cumaya kadar dişimi sıkmam ve daha cok kılo vermem lazım :))
:124::124::124::124::124::124::92::92:beni gecmek için spor yaparsın ha görürsün senoff ya bu ne spor aşkı ben sadece dün 15 dakıka yürüyüş 15 dakıka egzersiz yapabıldım moralimi bozdunuz şimdi
sevindirsen güzel olcaktııayyy düşündükçe afakanlar bastı. Gidip mutfağa birseyler yemek ıstıyorum ama akrebi sevindiremem onu gecmem lazımzaten dün bir sürü spor yapmış
yok öölee yağma şekercim..sonra mülakatlara şişko olarak gönderemem şekerciimikaramelım bılıyorum senın sımdı dakıkaların bıle cok kıymetlı bızde senı 28 ocaktan sonra kampa alırız tatlım bu yarısmada oylesıne katılmıs ol yanı ne dersın ınsallah allahım yardımcın olsunda su donemlerını guzelce atlatırsın karamelımm
akrep hoşafı diicem ama boşver yapma sen yinede sonra epey verirsin felan bide senle uğraşamam yaneeeya yapmayin yaaa eminim en sona ben kalacagimbende hic degisiklik yok yaaaa aksama kadar kostur kostur geciyor bide spor yapiyorum banamisin demiyor
hiii bu arada bende adet oldum en sonunda tam 2 senedir olmuyordum
pışşııııııııııııııııııkevet mınnoşum en ıyısı ben subatta baslayayım spora.o zaman sadece kursum olacak rahat ederım
inan şuan ruhum daralıyor.ne yapacağımı sasırmış durumdayım. ama asıstanlık işi olursa ne olacak.o zaman hayatım daha da yoğun olacakbenımde hep bı bahanem var ya.neyse işim olsunda eve koşu bandı alırım bende.evde yaparım akşamları .
kuşum yorulmuşundur sen otur artıkımmmslm kizlar 45dk plates toplamda 125dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?