• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy bende cıkıyorum sekerlerım eve gıdıyımde yemekler hazırlayayım ayy bır surude utu var utumu yapsam ay pılateste yapmam lazım bıde ustune yuruyuss ayy cok yukleme yaptım vucuduma error vermesın sakınn:59::59: ayy ne yapsam bugece karar veremedım yoksam rapor yazmam lazım onlarımı halletsem dersınızz ay bılmıyorum kızlaar hadı mınnos eve gıderrr gorusuruzz sekerlerım bugun zaten kımseler yoktu yıne bekcılık yaptım buralarda nobetı devralın bakımmm:38:
twittera bak bakalim sevenlerin ne diyor. "minnos bugun utu mu yapsin plates mi yoksa rapor mu yazsin hadi bakalim bugunun ne gunu olacagina siz karar verin " :60: :60:
ay ben bu ebru sallinin fazlami etkisinde kaliyorum ne.

bende bugunku yediklerimi paylasip veda edeyim bugunluk
sabah ac karnina elma sirkeli su
08.30 kahvalti 1 dilim kepek ekmegi, 1 zeytin 2 dilim peynir,1tk findik ezmesi 2 tek sekerli cay
12.00 1/4 ayva 1/2 dilim kek 2 bardak tarcinli yesil cay
15.30 3 kasik pilav bir parca haslanmis tavuk derisiz, 1 bardak ayran bir kase salata
18.00 3 kasik kisir, 4 kasik bulgur pilavi, 2 kasik turlu
20.30 10 badem, bir parca uzum pestili, 1 bardak tarcinli sut
3 lt su
45 dk plates, 30 dk yuruyus

herkese iyi akşamlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim bugün ilk sınavımı atlattım güzel geçti ama ben bittim eve nasıl geldiğimi bilmiyorum ateşmde çıktı şmdi nyse bugünkü menümü yazıym
sabah 3 fincan şekersz çay bir kat yumurta pekmez peynir
yeşilçay
bi portakal
2 de bi simit
5 de bir kepçe çorba 3 kaşk makarna yarım tabak mantar bir elma
birazdan bool karabiberli tavuksuyu çorbası içicem bu gece çalışmam lazm bide kahve içerim
kendinize iyi davranın..

Son düzenleme:
twittera bak bakalim sevenlerin ne diyor. "minnos bugun utu mu yapsin plates mi yoksa rapor mu yazsin hadi bakalim bugunun ne gunu olacagina siz karar verin " :60: :60:
ay ben bu ebru sallinin fazlami etkisinde kaliyorum ne.
:60::60::60:benceede sekerım senın bunyene fazla ebru yuklemesı oldu galıba:60:
bugünkü menüm :56:
sabah kalkınca 1 bardak ılıksu
kahvaltı 2 dilim ekmek peynir zeytin
ögle kırmızı pancar havuç salatası yogurtlu
ara meyve
akşam aslında söylemeye utanıyom :26: :26: ya hep kocamın yüzünden 1 tane kıymalı pide2 bardak ayran :14: :14: :14: yedikten sonra çokkkkkkkkkk pişman oldum ama yedim artık
spor 2 saat yürüyüş akşam yatmadanda 30 dakika ayrobik yapıcam pideyi yedigim için kendime
cezaaaaaaaaaa :17: :17:

amannn tanrımmmm 1 kıymalı pıdemıı amanınn cabuk cabauk yesılcay ıc ondan sonra kalk yuruyus yap ondan sonra kalk ayrobık yap sakın yag dıye kalmasın bıde yatmadan kuru kayısı yekı hemencecık vucudun dısarı atsın tatlımm

bende bugunku menumu yazayım barımm

sabah bır bardak nesquıklı sut, yanında yarım patateslı pohaca

ara 2 tane badem 5 tane beyaz leblebı

öglen yarım kase yogurtlu gendımelı corba , 4 tane etlı kara lahana sarması ,2 cay kasıgı kadar sarelle

ara : yesılcay

ara : 10 tane beyaz leblebi

aksam : yarım nar ve su etıformların mısır patlagı var bır kraker buyuklugunde bır tanesı
bırtanede onu yedım canım cektı napıyımm

toplamda 2 lt su , 30 dk pılates

ama sımdılık bırazdan bırazcık da
yurumeyı planlıyorum. yarın yazarım ne yaptıgımı kızlar herkese ıyı geceler

:60::60::60:benceede sekerım senın bunyene fazla ebru yuklemesı oldu galıba:60:

amannn tanrımmmm 1 kıymalı pıdemıı amanınn cabuk cabauk yesılcay ıc ondan sonra kalk yuruyus yap ondan sonra kalk ayrobık yap sakın yag dıye kalmasın bıde yatmadan kuru kayısı yekı hemencecık vucudun dısarı atsın tatlımm

canım bende aynen dedigini uyguladım hemen kaltım bılaşıkları makinede deyil elde yıkadım 3 fincan yeşil çay içtim yatarkanda kayısı yiyip üstene elma sirkesi içicemmm :14: :14: :14:

slm kizlar
bugünkü :56::56:

sabah süper bi kahvalti
3 tane kepekli undan krep
2 tane yumurta üstüne zeynin yag ve limon SIKTIM bide pul biber:56::56:
1 domates ve biber

ara bir kup tarcinli süt

aksam
bir kase bulgur pilavi
1 tane biber dolmasi
yogurt

ara bir kup tarcinli süt
bide biraz cikolatali gofret yedim cok az ilk aradan önce yedim :34::34:

bende bugunku menumu yazayım barımm

sabah bır bardak nesquıklı sut, yanında yarım patateslı pohaca

ara 2 tane badem 5 tane beyaz leblebı

öglen yarım kase yogurtlu gendımelı corba , 4 tane etlı kara lahana sarması ,2 cay kasıgı kadar sarelle

ara : yesılcay

ara : 10 tane beyaz leblebi

aksam : yarım nar ve su etıformların mısır patlagı var bır kraker buyuklugunde bır tanesı
bırtanede onu yedım canım cektı napıyımm

toplamda 2 lt su , 30 dk pılates

ama sımdılık bırazdan bırazcık da
yurumeyı planlıyorum. yarın yazarım ne yaptıgımı kızlar herkese ıyı geceler

gunaydın kızlar ben dunkı menume bırde 35 dk yururyus eklıyım hemencecıkk buarada ervamcım yarısmamız dun ıtıbarıyle basladı yanı dun yaptıgın sporu toplamda dıye yaz daha oncekı toplamı karıstırma zaten boyumdan buyuk ıslere gırıstım sonuncu olup agzımın payını alıcamm:1:
bu arada kaptanım akrebım ev ısı spordan sayılmıyor o bızım zaten yapmamız gereken ıs bıze ekstradan kalorı harcatıyorr dıye dusunup yapalım olmamı bee:38:

herkeslere gunaydınnn:21::21:

93e8ypdftlqmo7dd98i8.gif

gunaydın kızlar ben dunkı menume bırde 35 dk yururyus eklıyım hemencecıkk buarada ervamcım yarısmamız dun ıtıbarıyle basladı yanı dun yaptıgın sporu toplamda dıye yaz daha oncekı toplamı karıstırma zaten boyumdan buyuk ıslere gırıstım sonuncu olup agzımın payını alıcamm:1:
bu arada kaptanım akrebım ev ısı spordan sayılmıyor o bızım zaten yapmamız gereken ıs bıze ekstradan kalorı harcatıyorr dıye dusunup yapalım olmamı bee:38:

herkeslere gunaydınnn:21::21:
iyi o zaman şekercim bana dün için 2,5 saat (150 dk)yürüyüş,25 dk egzersiz yaz taammııı:66: toplamda 175 dk yapıyoooo:52:

günaydın kızlar.spor tam hız bakıyorum.bu hafta birinci olmazsak ayıp olur gibime geliyor.
ayy ınsallah ınsalah bırıncı oluruz banucum sen nasılsın nasıl gıdıyor bakalımm
iyi o zaman şekercim bana dün için 2,5 saat (150 dk)yürüyüş,25 dk egzersiz yaz taammııı:66: toplamda 175 dk yapıyoooo:52:

:53::53::53::53: amannn tanrımmmm ben gıdıyorum kendımı balkondan atmayaa bukadar spor yapılırmı kardesım yaa:59::59:
sekerım saka bıyana 70 dakkadan fazla yapılan spor yag yakmadan kas yapmaya gecermıs dıyetısyen ve spor uzmanı soylemıs 4. takımdakı hypatıa arkadasımıza oyuzden devam eden egzerzılerde 70 dakkadan fazla bısey yapma bence tatlım ama tabı sen bılırsın yarımada benı kesın gecersınde dıgerlerını bılemem:59::38:

canımcıım minnoşum ervacık dün 80 dk yapmış sporu diyo zaten..sen notu öyle al.yanlış yapma haa:76::76:

ıyıde ben not almıyorumkı tatlısım ben dedım kı herkesler gunluk yazsın sonunada toplamda sukadar oldu yazsın tıpkım ervamın yazdıgı gıbı kı toplamları her gun gorelım dıye tatlım benım hemde cuma gunu kolaylık olur hemde herkes herkesı takıp edıp bugun bıraz fazla yapıyım da su akrebı geceyım dıyebılır:47::47::1:

günaydın herkese.oğlum biraz daha iyi kızlar ama gece 12 de salladık eşimle anca uyutabildik.şimdi tekrar uyuttum ama mızmızlığı devam ediyo allahtan bakıcımızı da çağırdım bugün 1 ay öncesi başlayacak hem banada yardımcı olur sizler nasılsınız nasıl gidiyo herkes spor yapıyo ya ben hariç ama bende bugün artık dikkat edeyim bari en azından kilo almıyım

Back