Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın mutlu sabahlar pozitif sabahlar
Ben güne iyi başladım çok şükür, oğlum gece daha iyi uyudu, hırıltısıda azaldı, çok mutluyum.
Birde wc ye çıkanbilsem daha mutlu olacam, 5 gündür çıkamıyorum Kendimde bir şişkinlik hissediyorumki hiç sormayın, sanki kilo almışım gibi:97:
Neyse bakalım ben çıkıcam şimdi doktora gidecem, oğlumun doktoruna rapor yazdırıcam.
Sonra görüşmek üzere

ayy canım sevındım bırazcık duzeldıgıne oglusununn wc ısıne de umarım en kısa surede cozum bulursun tatlım
günaydın canlarım nasılsınız nelerolyo bizim takımın bebişlerine ya dün gecede biz acildeydik kızım çok rahatsızdı neyseki önemlibişiyi yokmuş

gecmıs olsun canım benımm

kızlar bişi dicem sabah tartıldım çıglıgı basmışım çocuklar koşarak yanıma geldi bişioldu sanmışlar ama benim güldügümü görünce anne sana neler oluyo diyolar sevincimden hepsini sarılıp öptüm
neyse: turapcım secdecim akrepcim sizşimdiden yazıverin zulaleye yenildik diye
kilo açıklamicam cumaya kadar ama turabı açıkara geçmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

afferın sekerım sana

iyide şekercim ben yürüyüşümü fazla yaptım egzersizimi değil..hem o dediğin kas yapma değil..yani öle bişii olmaz.zaten vardır bizde kaslar ama biz onları tembelleştirince yayılır kalırlar..düzenli egzersizlerle kendilerin gelirler.o yüzden vücudumuzun şekli güzelleşir.ve varlıklarını sürdürdükçe yağ yakmamız iki üç katına çıkar çünkü görevlerinin biri de yağ yakmadır..senin dediğin bu var olan kasları şişirmektir..o da özel çalışmalarla protein yükleme ve ciddi spor yapmayla olur..merak etme şekercim o kas şişirenlerin yaptığı spor yanında bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil yanee
hem beni bu şekle sokan da turabla karamel oldu bi keremonları sporumla ve giden yağlarımla dövcem:124::124::124:

daha iyi o zaman senin adına çok sevindim şekercik

canım hemen akrep hoşafı yap sıcak sıcak iç
günaydın canlarım nasılsınız nelerolyo bizim takımın bebişlerine ya dün gecede biz acildeydik kızım çok rahatsızdı neyseki önemlibişiyi yokmuş

çok geçmiş olsun kuşum yaaa o yenilme sözünüdee asla kabul etmiyorummmmmayy kaç olmuşun desene çok merak şettirdim dee

Çıkacaktım ama oğlum uyuyunca kaldım, öğleden sonra çıkarım artık.

Geçmiş olsun canım, önemli bibi olmadığına çok sevindim.

canım yenildiniz kabul edin geçen cuma 80 dim bugün 78.9 nasıl ama inşallah cumayakadar böyle kalır

4 günde 1,1 kilo gayet iyi şekerim, e sen cumaya kdara böyle devam edersen o 1,1 olur sana 2 kilo şekercim :81::81:

canım hemen akrep hoşafı yap sıcak sıcak iç

çok geçmiş olsun kuşum yaaa o yenilme sözünüdee asla kabul etmiyorummmmmayy kaç olmuşun desene çok merak şettirdim dee

Sağol tatlım, Hemencecik yapıyorum, bu şişkinlikten bir an önce kurtulmalıyım

saggol canım kiloyada gelince inşallah bakalım cumaya neçıkacak

medencim akrep hoşafının tarifini banada anlatırmısın canım

Tabiiki hemen vereyim;
250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın

iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..

off amann ne bılıyımm akrebımm spor yaparken de yanlıslık olmasın dıye korkuyorum ıstee ayy zaten sen benı gectın bee daha dakka bır gol bır dıye

canım yenildiniz kabul edin geçen cuma 80 dim bugün 78.9 nasıl ama inşallah cumayakadar böyle kalır

tebrik ederim arkadasım.cumaya kadar hersey değişebilir ama belki seni gecen birileri olur :))

günaydınnnn medencim.Pozitif olmana cok sevındım.senin pozitifliğin banada yansıdı valla:)9
oğluna da cok sevındım.inş. yarına kadar birşeyciği kalmaz

cok gecmiş olsun zulaley.cidden ne oluyor bu bebişlere :26::26:

beni gecmek için spor yaparsın ha görürsün sen

iyi o zaman şekercim bana dün için 2,5 saat (150 dk)yürüyüş,25 dk egzersiz yaz taammııı toplamda 175 dk yapıyoooo

canımcıım minnoşum ervacık dün 80 dk yapmış sporu diyo zaten..sen notu öyle al.yanlış yapma haa:76::76:

off ya bu ne spor aşkı ben sadece dün 15 dakıka yürüyüş 15 dakıka egzersiz yapabıldım moralimi bozdunuz şimdi

canım oğlunun daha ıyı olmasına sevındım.bakıcınında erken gelmesi ıyı olmuş.sana baya yararı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…