ayy canım sevındım bırazcık duzeldıgıne oglusununn wc ısıne de umarım en kısa surede cozum bulursun tatlımGünaydın mutlu sabahlar pozitif sabahlar
Ben güne iyi başladım çok şükür, oğlum gece daha iyi uyudu, hırıltısıda azaldı, çok mutluyum.
Birde wc ye çıkanbilsem daha mutlu olacam, 5 gündür çıkamıyorumKendimde bir şişkinlik hissediyorumki hiç sormayın, sanki kilo almışım gibi:97:
Neyse bakalım ben çıkıcam şimdi doktora gidecem, oğlumun doktoruna rapor yazdırıcam.
Sonra görüşmek üzere
günaydın canlarım nasılsınız nelerolyo bizim takımın bebişlerine ya dün gecede biz acildeydik kızım çok rahatsızdı neyseki önemlibişiyi yokmuş
ayy canım sevındım bırazcık duzeldıgıne oglusununn wc ısıne de umarım en kısa surede cozum bulursun tatlım
gecmıs olsun canım benımm
kızlar bişi dicem sabah tartıldım çıglıgı basmışımçocuklar koşarak yanıma geldi bişioldu sanmışlar ama benim güldügümü görünce anne sana neler oluyo diyolar sevincimden hepsini sarılıp öptüm
neyse: turapcım secdecim akrepcim sizşimdiden yazıverin zulaleye yenildik diye
kilo açıklamicam cumaya kadar ama turabı açıkara geçmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
minnoşcum daha iyiyiz şükür.zülaley gemiş olsun sizede.neyse ben daha kahvaltı yapmadım acıktım görüşürüz sonra
iyide şekercim ben yürüyüşümü fazla yaptım egzersizimi değil..hem o dediğin kas yapma değil..yani öle bişii olmaz.zaten vardır bizde kaslar ama biz onları tembelleştirince yayılır kalırlar..düzenli egzersizlerle kendilerin gelirler.o yüzden vücudumuzun şekli güzelleşir.ve varlıklarını sürdürdükçe yağ yakmamız iki üç katına çıkar çünkü görevlerinin biri de yağ yakmadır..senin dediğin bu var olan kasları şişirmektir..o da özel çalışmalarla protein yükleme ve ciddi spor yapmayla olur..merak etme şekercim o kas şişirenlerin yaptığı spor yanında bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil yaneeamannn tanrımmmm ben gıdıyorum kendımı balkondan atmayaa bukadar spor yapılırmı kardesım yaa
sekerım saka bıyana 70 dakkadan fazla yapılan spor yag yakmadan kas yapmaya gecermıs dıyetısyen ve spor uzmanı soylemıs 4. takımdakı hypatıa arkadasımıza oyuzden devam eden egzerzılerde 70 dakkadan fazla bısey yapma bence tatlım ama tabı sen bılırsın yarımada benı kesın gecersınde dıgerlerını bılemem
günaydın herkese.oğlum biraz daha iyi kızlar ama gece 12 de salladık eşimle anca uyutabildik.şimdi tekrar uyuttum ama mızmızlığı devam ediyo allahtan bakıcımızı da çağırdım bugün 1 ay öncesi başlayacak hem banada yardımcı olur sizler nasılsınız nasıl gidiyo herkes spor yapıyo ya ben hariç ama bende bugün artık dikkat edeyim bari en azından kilo almıyım
afferın sekerım sana
canım hemen akrep hoşafı yap sıcak sıcak içGünaydın mutlu sabahlar pozitif sabahlar
Ben güne iyi başladım çok şükür, oğlum gece daha iyi uyudu, hırıltısıda azaldı, çok mutluyum.
Birde wc ye çıkanbilsem daha mutlu olacam, 5 gündür çıkamıyorumKendimde bir şişkinlik hissediyorumki hiç sormayın, sanki kilo almışım gibi:97:
Neyse bakalım ben çıkıcam şimdi doktora gidecem, oğlumun doktoruna rapor yazdırıcam.
Sonra görüşmek üzere
günaydın canlarım nasılsınız nelerolyo bizim takımın bebişlerine ya dün gecede biz acildeydik kızım çok rahatsızdı neyseki önemlibişiyi yokmuş
canım hemen akrep hoşafı yap sıcak sıcak iç
çok geçmiş olsun kuşum yaaao yenilme sözünüdee asla kabul etmiyorummmmm ayy kaç olmuşun desene çok merak şettirdim dee
kızlar bişi dicem sabah tartıldım çıglıgı basmışımçocuklar koşarak yanıma geldi bişioldu sanmışlar ama benim güldügümü görünce anne sana neler oluyo diyolar sevincimden hepsini sarılıp öptüm
neyse: turapcım secdecim akrepcim sizşimdiden yazıverin zulaleye yenildik diye
kilo açıklamicam cumaya kadar ama turabı açıkara geçmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım yenildiniz kabul edingeçen cuma 80 dim bugün 78.9 nasıl ama inşallah cumayakadar böyle kalır
canım hemen akrep hoşafı yap sıcak sıcak iç
çok geçmiş olsun kuşum yaaao yenilme sözünüdee asla kabul etmiyorummmmm ayy kaç olmuşun desene çok merak şettirdim dee
Çıkacaktım ama oğlum uyuyunca kaldım, öğleden sonra çıkarım artık.
Geçmiş olsun canım, önemli bibi olmadığına çok sevindim.
4 günde 1,1 kilo gayet iyi şekerim, e sen cumaya kdara böyle devam edersen o 1,1 olur sana 2 kilo şekercim :81::81:
Sağol tatlım, Hemencecik yapıyorum, bu şişkinlikten bir an önce kurtulmalıyım
Hemencecik akrep hoşafını koydum ocağa, 1 saate kalmaz içecem inşlallah
medencim akrep hoşafının tarifini banada anlatırmısın canım
iyide şekercim ben yürüyüşümü fazla yaptım egzersizimi değil..hem o dediğin kas yapma değil..yani öle bişii olmaz.zaten vardır bizde kaslar ama biz onları tembelleştirince yayılır kalırlar..düzenli egzersizlerle kendilerin gelirler.o yüzden vücudumuzun şekli güzelleşir.ve varlıklarını sürdürdükçe yağ yakmamız iki üç katına çıkar çünkü görevlerinin biri de yağ yakmadır..senin dediğin bu var olan kasları şişirmektir..o da özel çalışmalarla protein yükleme ve ciddi spor yapmayla olur..merak etme şekercim o kas şişirenlerin yaptığı spor yanında bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil yanee
hem beni bu şekle sokan da turabla karamel oldu bi keremonları sporumla ve giden yağlarımla dövcem:124: :124::124:
daha iyi o zaman senin adına çok sevindim şekercik
canım yenildiniz kabul edingeçen cuma 80 dim bugün 78.9 nasıl ama inşallah cumayakadar böyle kalır
Günaydın mutlu sabahlar pozitif sabahlar
Sonra görüşmek üzere
iyide şekercim ben yürüyüşümü fazla yaptım egzersizimi değil..hem o dediğin kas yapma değil..yani öle bişii olmaz.zaten vardır bizde kaslar ama biz onları tembelleştirince yayılır kalırlar..düzenli egzersizlerle kendilerin gelirler.o yüzden vücudumuzun şekli güzelleşir.ve varlıklarını sürdürdükçe yağ yakmamız iki üç katına çıkar çünkü görevlerinin biri de yağ yakmadır..senin dediğin bu var olan kasları şişirmektir..o da özel çalışmalarla protein yükleme ve ciddi spor yapmayla olur..merak etme şekercim o kas şişirenlerin yaptığı spor yanında bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil yanee
hem beni bu şekle sokan da turabla karamel oldu bi keremonları sporumla ve giden yağlarımla dövcem:124: :124::124:
daha iyi o zaman senin adına çok sevindim şekercik
iyi o zaman şekercim bana dün için 2,5 saat (150 dk)yürüyüş,25 dk egzersiz yaz taammıııtoplamda 175 dk yapıyoooo
canımcıım minnoşum ervacık dün 80 dk yapmış sporu diyo zaten..sen notu öyle al.yanlış yapma haa:76::76:
günaydın herkese.oğlum biraz daha iyi kızlar ama gece 12 de salladık eşimle anca uyutabildik.şimdi tekrar uyuttum ama mızmızlığı devam ediyo allahtan bakıcımızı da çağırdım bugün 1 ay öncesi başlayacak hem banada yardımcı olur sizler nasılsınız nasıl gidiyo herkes spor yapıyo ya ben hariç ama bende bugün artık dikkat edeyim bari en azından kilo almıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?