• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

miinos plates merkezi füüüüüüüüüüü ordamısınız yetkililer :80:
minnoş sen komşularınada böyle sesleniyorsundur komşu komşu füüüüüüüüü :80: :60:
tatlıcım bu haftaki kiloları senin için veriyorum
sıradaki kilo sana gelsin :9:

bende senı pıs kara yaglarımla dövecemm turabcımm du bakalım yarın sabah bı tartılayımda duruma gore daha ıddıalı konusmalar yapacagım sana sekercımmm:32::32: ama yookk mınno pılates merkezının kurucusu olarakkk ilk füüü yü benım yapıp bırıncı olmam sart tatlım sen hergun yaz dakkalarını buraya okmı sekerım
ee baska katılan yokmu yaa kızlarr yarısmamıza katılınn kaptanım akrebımm sen kesın katılırsın bılırımde acep benı gecebılırmısın kıne:1::1:

ayy bende cıkıyorum sekerlerım eve gıdıyımde yemekler hazırlayayım ayy bır surude utu var utumu yapsam ay pılateste yapmam lazım bıde ustune yuruyuss ayy cok yukleme yaptım vucuduma error vermesın sakınn:59::59: ayy ne yapsam bugece karar veremedım yoksam rapor yazmam lazım onlarımı halletsem dersınızz ay bılmıyorum kızlaar hadı mınnos eve gıderrr gorusuruzz sekerlerım bugun zaten kımseler yoktu yıne bekcılık yaptım buralarda nobetı devralın bakımmm:38:

ah canım yaa insanın yavrusunun canı yanınca kendinin dahada çok yanıyo biliyorum napcan çocuklar böyle büyüyo
oğlun hastalandığında soğuk kanlı olmalısınki hata yapma payın olmasın tekrer çookk geçmiş olsun canım

evet canım ya aynen öyle keşke o hasta olmasa da ben olsam diyo insan seni çok iyi anlıyorum allah acil şifalar verir inş.hepsine

bende senı pıs kara yaglarımla dövecemm turabcımm du bakalım yarın sabah bı tartılayımda duruma gore daha ıddıalı konusmalar yapacagım sana sekercımmm:32::32: ama yookk mınno pılates merkezının kurucusu olarakkk ilk füüü yü benım yapıp bırıncı olmam sart tatlım sen hergun yaz dakkalarını buraya okmı sekerım
ee baska katılan yokmu yaa kızlarr yarısmamıza katılınn kaptanım akrebımm sen kesın katılırsın bılırımde acep benı gecebılırmısın kıne:1::1:
bende varim yarisa :9::9:
evet tabııkı gırıyor
karın kalça günü var oda parmak günü olsun :9:
hadı bana müsade yaramaz bir çocuğa ders çalıştırmaya gidiyorum ben
:60::60::60:
canım bunlar bilgisayar başından kalkmıyolarki onlar yarışı ilan edince ben sokaga fırladım ve 2 saat yürüyüş yaptım :21: :21:

süpersin cnm iki saat :nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın.ben gelene kadar kaynatmışsınız yine.bir geldim kimse kalmamış .
nowar cım,nurceng çim öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar canlarım.
meden cim seni ve oğlunu da çok merak ediyorum.nasıl oldunuz acaba...
akrep çim kimleri kırmızıya boyayacaksın bu hafta bakalım.bak tehditin boşa gitmedi tüm takım şaha kalktı.helal olsun sana canım.
zulaley le secdenur u da çok hırslı gördüm.aman maaşallah.
turab çım korun birtanem korun.sezeryan sonrası 2 senede vücut yeni bir gebeliğe tam hazır oluyor.daha çok küçüksün.erkeklerin yaşı hiç farketmiyor baba olmak için.onlar kadınlar kadar erken yıpranmıyor çünkü.
minnoş la karamelim takımımızın şakıyan bülbülleri,cıvıltınız bizi de şenlendiriyor.
lolocum hazır kilolar gidiyorken daha dikkat et.70 lere gel artık güzelim.sen 70 lere ben 60 lara...
ervam hele ki sen genceciksin sana hiç yakışmıyor.hadi canım bu hafta göster kendini.
banucum sağol canım sen nasılsın?

Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.
canım çokgeçmiş olsun benimkide hasta 2 gecedir uyumuyoruz boğazında enfeksiyon başlamış antibiyotik başladık bizde.tekrar geçmiş olsun kuzucuğuna

evettt kızlarr spor yarısması baskanı olarakkk herkeslere kurallarımızı anlatıyorum yarısma

baslangıc tarıhı 17.01.2011 bıtıs tarıhı 21.01.2011
bu sure zarfında yururyus pılates fıtness spor olarak kabul edılebılecek herseyın dakıkası yazılacakk herkes gunluk yazacak ayrıca cuma gunude toplamını yazacak kımse kımseyı takıp etmek zorunda kalmayacak cuma toplam lıstesını ben yaparrım bırıncıyıde ben ılan ederımm vee bırıncı olan kısının adı ondan sonrakı hafta boyunca kısısel rutbesınde yazacakk bu kuralları kabul edıp yarısmaya katılanlarr hemencecık spor dakkalarına baslasınnn :8::8:

yarısmamızın sloganı GITSIN KARA YAGLAR:60::8::8:

evet evet evet ben ben ben deee:52:

ayy bende cıkıyorum sekerlerım eve gıdıyımde yemekler hazırlayayım ayy bır surude utu var utumu yapsam ay pılateste yapmam lazım bıde ustune yuruyuss ayy cok yukleme yaptım vucuduma error vermesın sakınn:59::59: ayy ne yapsam bugece karar veremedım yoksam rapor yazmam lazım onlarımı halletsem dersınızz ay bılmıyorum kızlaar hadı mınnos eve gıderrr gorusuruzz sekerlerım bugun zaten kımseler yoktu yıne bekcılık yaptım buralarda nobetı devralın bakımmm:38:
canikom yaptığımız ev işleri de dahil taammııı:3:sonuçta o kadar yoruluyoruz ve ev işi de kalori yaktrıyor spor sayılır yaniii..iş yaparken saat tutuyoruz taaammmıııı:54:
bende varim yarisa :9::9:

ayyyy kuşumm sen katılmasan olmasmı kiii:17: bi biskrem versemmmm olarmııı:77:
oyy seni yenmem için geceleri uyumayıp spor yapmam lazım yaaa:28: unevdeyse senin yüzüne uykuyu da spordan saycam bak:41:ayy ben senden acaip tırsıyorum amaa yapma girme olarmııı :18:

Öğleye doğru girdim geçmişi ancak şimdi bitirebildim. Maşallah herkese bu hafta bi gayret bi gayret. süper yarışlar organize edilmiş.Allah bozmasın azminizi. Benden bu hafta bi fayda yok ama haftaya bomba gibi gelecem hem sporumla hem verdiğim löp löp karayağlarımla gelecem.
Arkadaşlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim. İnşaallah bir an önce iyileşr yarucum. Bu hafta tüm ilgi ve alakamı ona vermeyi planlıyorum, spor falan yapmaya hiç niyetim yok ama yarından itibaren en azından yediklerime dikkat edecem. Bu hafta kilo vermeden ziyade kilomu koruyabilirsem benden iyisi yok valla.
Lolocum, nowarcım ve nurcengcim sizlerede çok geçmiş olsun, Allah bir an önce acil şifalar versin, Hastalık çok zor ALlah hepimizin yardımcısı olsun şekerlerim.
Turabcım nedeni virüs şekerim, kış aylarında çoğunlukla oluyor ve en çokta 1 ay -2 yaş arası oluyormuş. Evimiz kaloriferli ama dopalgaz değil, kömürlü merkezi sistem.

Son düzenleme:
evettt kızlarr spor yarısması baskanı olarakkk herkeslere kurallarımızı anlatıyorum yarısma

baslangıc tarıhı 17.01.2011 bıtıs tarıhı 21.01.2011
bu sure zarfında yururyus pılates fıtness spor olarak kabul edılebılecek herseyın dakıkası yazılacakk herkes gunluk yazacak ayrıca cuma gunude toplamını yazacak kımse kımseyı takıp etmek zorunda kalmayacak cuma toplam lıstesını ben yaparrım bırıncıyıde ben ılan ederımm vee bırıncı olan kısının adı ondan sonrakı hafta boyunca kısısel rutbesınde yazacakk bu kuralları kabul edıp yarısmaya katılanlarr hemencecık spor dakkalarına baslasınnn :8::8:

yarısmamızın sloganı GITSIN KARA YAGLAR:60::8::8:

oyy minnoşum yarışma yapmış ben katılmazmıyım hiç benide yaz lisetene.gercı emınım sonuncu olucam subata kadar spor yapmaya pek fırsat bulamyıcam cunku :14::14: ama elimden geleni yapıcam minnoşum sana söz veriyorum

ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm :66::66::66::66::66::66::66::66:

oyy allahım ervamm beni su yaptığın sporlarla sok edıyorsun.gözüm değecek diye korkuyorum sana:1::1:maşallah arkadasıma

Merhaba arkadaşlar
Şükür hastaneden çıktık, tedavimiz evde devam ediyor, ilaçlı buhar iğne , ilaç vs. birazdan iğne için çıkıcam. ve nebülizatör almaya gidicem. şöyle bir geçmişi okumaya çalışayım. yavaş yavaş ancak okurum herhalde, oğluşum çok zorluyor beni de.
Çok şükür biraz daha iyiyiz iğneler bitince daha iyi olacaz inşallah. Allerjik bronşit tanısı koydu doktor, İnternetten baktığım kadarıyla bazı doktorlar buna astım diyor bazılarıda biraz ilerisi astım diyor. Diğer doktor bizi bayağı oyalamış, iyiki değiştirmişiz doktoru, Bu doktor evde iyileştirmeniz çok zor diye yatış önerdi, belliydi evde iyileşmediği2-2,5 aydır böyle çünkü. çok zo bbeklerin hastalığı. benide çok yordu İnşallah tamamen atlatırzda gerisi önemli değil.
Tabii ben bu arada diyet falan unuttum, sıkıntıdan, yorgunluktan ne yediğime bakmadım. Artık yrından itibaren dikkat ederim.

cok gecmiş olsun medencim.Bu aralar salgın var sanırım.her evde bır hasta oluyor mutlaka.ama insanın evladı olunca daha zor tabi.Oğlusun tez zamanda iyileşir inş. ve seni yine sık sık burda görürüz

lolo,karamel,zülaley,nowar hepiniz çok sağolun kızlar.inş.çabuk iyileşir gece ateşlendi durdu 7 ayda hiç böyle olmamıştı benimde elim ayağıma dolaştı ya neyse görüşürüz arkadaşlar

oyy ne oluyor bebişlere .kıymama ben onlara :14::14:

günaydın.ben gelene kadar kaynatmışsınız yine.bir geldim kimse kalmamış .
nowar cım,nurceng çim öncelikle geçmiş olsun.acil şifalar canlarım.
meden cim seni ve oğlunu da çok merak ediyorum.nasıl oldunuz acaba...
akrep çim kimleri kırmızıya boyayacaksın bu hafta bakalım.bak tehditin boşa gitmedi tüm takım şaha kalktı.helal olsun sana canım.
zulaley le secdenur u da çok hırslı gördüm.aman maaşallah.
turab çım korun birtanem korun.sezeryan sonrası 2 senede vücut yeni bir gebeliğe tam hazır oluyor.daha çok küçüksün.erkeklerin yaşı hiç farketmiyor baba olmak için.onlar kadınlar kadar erken yıpranmıyor çünkü.
minnoş la karamelim takımımızın şakıyan bülbülleri,cıvıltınız bizi de şenlendiriyor.
lolocum hazır kilolar gidiyorken daha dikkat et.70 lere gel artık güzelim.sen 70 lere ben 60 lara...
ervam hele ki sen genceciksin sana hiç yakışmıyor.hadi canım bu hafta göster kendini.

banucum ne yapıyorsun.karsılaşamıyoruz seninelde pek :( nasıl gıdıyor diyet.Bu cuma bizim takım 1.olacak hissediyorumm :1:

günaydın kızlar

gece pek uyumadık biz ailecek

eşimin gene sancısı vardı bir iki saat uyuyabiliyo gün içinde sonrada 12 saat direksiyon sallıyo

adam gözümün önünde eriyo yapıcak bişeyde yok
dua etmekten başka

ameliyattan sonrada iyi olucakmı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

canım allah yardımcısı olsun eşinin :( hastalık zor..Allah kımseyi sağlığıyla sınamasın

öncelikle herkese günaydınlaar. korktuğum başıma geldi çok kötü hastalandm boğazlarım şişti :2:dün gece toplasam 2 saat bile uyumamışımdır bide bu kafayla sınava gircem:18::18: kendimi yüksek not alıcam diye hazrladım eğer alamazsam çoook üzülcm:59:

bebişim gecmiş olsun sendemi hasta olduı.tüh hemde sınav haftası :( inş. toparlarsın en kısa zamanda kendini.

merhaba kızlar ben geldim ama kimse yok:) bende kımsenın olmadığı saatlerde gelıyorum tühh yaa

neyse gecmişi okudum oku oku bitmedi:)

herkesin maşallahı var tütütü bu cuma takım bomba gıbı gelıyor .

bende bugun sabah kurstaydım öğlendden akşama kadarda kampüsteydım bir oyana bir bu yana gitmekten basım döndü .bugün garip bir gündü.hem cok mutluydum hem morlaim bozuktu :1::1:ama bol bol güldüm.:1::1:

malesef ödevler beni bekliyor menümü yazıp cıkıcam zaten kımsede gelmmeiş :(

hepinizi öptüm kızlar ilerleyen saatlerde yıne gelırım

Bugünkü menüm

sabah: 1 bardak sıcak su

kahvaltı: 1 kucuk tost 1 bardak cay zeytın

ara: kursta 1 bardak cay

öğlen: okuldaydım vaktım olmadı yemeye tansiyonum düştü bır ara yarım paket yulaflı bisküvi yedim:17:

akşam 5 te : 1 tabak sarma yedim

2 lıtre su ıctım henüz spor yapamadım.gücümü toplarsam bırseyler yapıcam inş.

bugünkü menüm :56:
sabah kalkınca 1 bardak ılıksu
kahvaltı 2 dilim ekmek peynir zeytin
ögle kırmızı pancar havuç salatası yogurtlu
ara meyve
akşam aslında söylemeye utanıyom :26: :26: ya hep kocamın yüzünden 1 tane kıymalı pide2 bardak ayran :14: :14: :14: yedikten sonra çokkkkkkkkkk pişman oldum ama yedim artık
spor 2 saat yürüyüş akşam yatmadanda 30 dakika ayrobik yapıcam pideyi yedigim için kendime
cezaaaaaaaaaa :17: :17:

dogru duzgun bir sofra basina oturmayali epey oldu
biri beni yemege davet etse
once corba arkasindan ana yemekler en sonunda tatli, ay diyet falan dinlemez keyifle yerdim. sofralar onemli yaa en onemli kararlari sofra basinda almis atalarimiz guzel bir sofra bazen ikna konusunda cok yardimcimiz olabilir. sofralar sofralar :9: sofralar konulu kompozisyon odevi gibi oldu ama yanlis yere yazilmis bir kompozisyon :76:

Back