iyilik ervam senden ne haber?nbr kizlar?
o da değil yumurta çatlatıcı iğne kullanıp bekleyenlerin çizelgesi...
iyilik ervam senden ne haber?
Ben sabah erken giremem büyük ihtimalle, inşaallah öğlene doğru girerim, sabah oğluşum için doktor randevusu aldım 8.30 da, sabah ütü yapmam lazım, kahvaltı hazırla, kızımı gönder, sonra hemen hastaneye çıkarız, bu yoğunlukta bilgisayarı açamayabilirim.
Bu defa farklı bir doktora götüreceğim oğlumu, bu çocuk neden bir türlü iyi olmuyor anlamıyorum, o kadarda dikkat ediyorum, birde herkes yorum yapıyorya sinirlerim oynuyor artık, ben yeterince üzülüyorum zaten
Ben sabah erken giremem büyük ihtimalle, inşaallah öğlene doğru girerim, sabah oğluşum için doktor randevusu aldım 8.30 da, sabah ütü yapmam lazım, kahvaltı hazırla, kızımı gönder, sonra hemen hastaneye çıkarız, bu yoğunlukta bilgisayarı açamayabilirim.
Bu defa farklı bir doktora götüreceğim oğlumu, bu çocuk neden bir türlü iyi olmuyor anlamıyorum, o kadarda dikkat ediyorum, birde herkes yorum yapıyorya sinirlerim oynuyor artık, ben yeterince üzülüyorum zaten
şu kadın çok güzel yaaayrıca harika rol yapıyo sülümaan diyişine hasta oldm Hürrem'i hiç böyle görmediniz - Habertürk Galeri
o hürrem varya mustafa gibi asil bir şehzadenin başını yemiş bir kadındır.o yüzden diziye romantik gözlerle bakamıyorum.baktıkça cinlerim tepeme çıkıyor.
kizlar aslinda cok daha sik girmek istiyorum topige ama 3 cocukla cok firsat olmuyor.
mesela aciktilar simdi. Gideyimde bir su boregi yapayim.
ayyy minnosum parti yapcam zaten kıpkırmızı frenboğazlı bi pasta alcam daha neler neler
kendimede yeni uzun çizme ve şık bir elbise (gündüz olacağı için)
cıtır olarak hepiniz geliverin doğumgünüme kurtlarımızı dökelim coşalımm
terlemek için metobolizmanı hızlandırıcı bişiler iç canım..spordan önce.mesela yeşil çay,bol tarçınlı salep,bol tarçınlı sıcak süt,kaynar,sıcak akrep hoşafı v.s. gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-33.html
bunlarida ben yaptiiiiiiiimmmmmmm
kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
ay ben kosu bandı aldım turabcımm yıhuhuhuuu aksam aldım daha tedarık surecınde o gelınce artık hıcbır bahanem yok kesınlıle ve kesınlıkle hergun yururyus yapılacakk turabcım bu konuda herturlu sıddete baskıya acıgım yanı
o hürrem varya mustafa gibi asil bir şehzadenin başını yemiş bir kadındır.o yüzden diziye romantik gözlerle bakamıyorum.baktıkça cinlerim tepeme çıkıyor.
gunaydin herkese
dunku menum sabah 1 bardak su
kahvaltida kiymali yumurta 2 bardk sekerli cay 1 dilim ekmek
oglen bir tabak yesil mercimek yemegi biraz havuc salatasi 1 dilimde ev yapimi tiramusu
aksam 2 tane lahana sarmasi 3 kasik yogurtlu makarna
valla su nekadar ictim sayamadim birde yesil cay icemiyorum artik basimi donderiyor
veeee bugunku kilomu yazayim 68.7 yani hic kilo verememisim aslinda bu hafta hergun yuruyus yaptim niye oyle oldu anlamadim
günaydın kızlar
gece acildeydik eşimin gene sancısı tuttu bu sefer daha çok sancıdı
doktor seni acil ameliyata alamayız dedi
içtiği ilacı 10 gün önceden bırakıp ona benzer bi iğne kullanması gerekiyomuş
şu an bilmeden ameliyat olursan kanamadan ölürsün dedi doktor
2 tane ağrı kesici iğne yaptı
ama hiç bir fayda etmedi ağrı kesiciler evdede içmişti zaten yok ağrısı hala devam ediyo
ve o halde çalışıyo
bize acilden bi kağıt verdi bununla randevu almadan genel cerraha gidin dedi
poliklinikler açılınca gidicez bakalım nolcak
neyse bakalım bu sefer ne dicek doktor geçen gittiğimiz genel cerrah karaciğere bakıyomuş
üff anlamadımki genel cerrah her şeye bakar benim bildiğim
neyse kızlar ben kilomu yazimde belki bi daha giremem
82.7 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?