• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydın canım ben ıyıyımmm sen nasılsınn yarına daha cok var bırsuru spor yapabılırsın tatlım ozaman hazır olursun uzulmee:38:

bende iyi sayılırım valla canım ya bu hafa hiç spor yapmak canım istemiyo valla p.tesi salı ebru ile plates yaptım bşkada hiç bişey yapmadım

edwad benim kalbimde :60:
tüm kitaplarını okudum serinin basılmamıs kitabını bile elegecirdim okudum :60: cok sardı bu seri beni cokk :90:

ben de kitaplarını beğendin.baştan biraz teenage vari bulmuştum ama sonradan hoşlandım.ilk okuduğum vampir hikayeleri anne rice tan olunca anlatım pek güzel gelmemişti.ama karakterler çok iyi uyarlanmış kitaba.ilk defa kitaptan uyarlama filmden memnun kaldım.

kizlar aslinda cok daha sik girmek istiyorum topige ama 3 cocukla cok firsat olmuyor.
mesela aciktilar simdi. Gideyimde bir su boregi yapayim.
:53::53::53::53:
:60: :60:
ayol ne hunerli hanimlar var takimimizda yehhuuuuu
secdenurcum iki yumurta kirayim der gibi su boregi yapmaya gidiyorsun :46:
:60::60::60::60:boşuna şaşırmamışım yani dimii..ben de su böreği zor biliyorum yoksa yanlışmı biliyomuşum demiştim yahuu:60::60:

selam sekerleırmm nowar nerde bugun yaa hıccc goremedımm

nowar cok yogun bugunlerde finallerine hazirlaniyordur
ama yinede bir ugrardi :44:
bende merak ettim simdi
platesimi yapip yuruyuse cikacagim iki saatimi alir sanirim bye

burdayıııııııııııım:21:sabah kahvaltya dayımlara gitmiştm sonra hemen eve geldm ders çalıştm bi ara girdm ama bişey yazamadan çıktım oooff kalem tutmaktan parmağım yamuldu:25:heee bideee ananem bana süzülmüşsn zayıflamışsın dedi:62::62:
bugün pilateste yapamadm hemde karın günüydü :5:ama akşam 20 dakika falan yürüdm

Son düzenleme:
:60: :60:
yuruyusumu yaptim geldim minnos, yine epey cedellestim kendimle sonunda iyi olan turab kazandi ve ciktim disari.
beni kurtairsa bu yuruyusler kurtarir bu hafta :59:

ınsallah kurtarıcak tatlım benım . bende yenı eve gelebıldım bır arkadas ıcın hedıye bakmaya gıttık eve geldım hıc bıse yapasım yok ama 5 tane rapor yazmam lazım yarın sabah onunla ugrasıyorum tatlım ama yatmadan mutlaka leslıe yapmam lazım yarın cuma malum:43:

burdayıııııııııııım:21:sabah kahvaltya dayımlara gitmiştm sonra hemen eve geldm ders çalıştm bi ara girdm ama bişey yazamadan çıktım oooff kalem tutmaktan parmağım yamuldu:25:heee bideee ananem bana süzülmüşsn zayıflamışsın dedi:62::62:
bugün pilateste yapamadm hemde karın günüydü :5:ama akşam 20 dakika falan yürüdm

bende merak etmıstım tatlım senı bugun karın gunumuydu ay ben de yapıyım ıyıkı soyledın tatlım ya

hemen bugünkü menümü yazaym
sabah çok az peynirli yumurta 2 dilim domates 3 bardak şekersiz çay 1 dilim ıspanaklı kek:26:
öğlen yemek bile hazırlayamadm kendime okula geç kaldığm için ama bir yeşil çay içtim bide mandalina yedim
akşam 4 buçukta okuldan çıktıktan snra arkadaşlarm tutturdu kumpir yiyelim diye yedik ama tam bitirmedm kola yerinede ice tea içtm
bu saatten snra sadece 1 mandalina yerim heralde bide yeşilçay içerim
bu kumpir şişirdi beni inşallah yarın bi süprizle karşılaşmam:44:

Back