evet canım hem karın hem kalça ağırlıklıydı izledim ama yapamadm o sırada yazı yazmam gerekiyodubende merak etmıstım tatlım senı bugun karın gunumuydu ay ben de yapıyım ıyıkı soyledın tatlım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım hem karın hem kalça ağırlıklıydı izledim ama yapamadm o sırada yazı yazmam gerekiyodubende merak etmıstım tatlım senı bugun karın gunumuydu ay ben de yapıyım ıyıkı soyledın tatlım ya
ayol ne hunerli hanimlar var takimimizda yehhuuuuu
secdenurcum iki yumurta kirayim der gibi su boregi yapmaya gidiyorsun
yeriz derken yerler demek istedin sanırım söyleyene bak desen yeridiray nevar onda her gunku yaptigim is desem yalan olur uzun zamandir istiyolardi hadi bir cesaret yaptim geldim yarin da yeriz insallah.
bencede yarin ye secdem benim, yarin tarti gunu bugun ozel dikkat istiyoray nevar onda her gunku yaptigim is desem yalan olur uzun zamandir istiyolardi hadi bir cesaret yaptim geldim yarin da yeriz insallah.
insanin hamur isini cok seven esi oldumu su boregi yumurta kirmak kadar kolay oluyor
boşuna şaşırmamışım yani dimii..ben de su böreği zor biliyorum yoksa yanlışmı biliyomuşum demiştim yahuu
bende gıdeyımde bır mantı acayım barımm yarınnaa super olalım kızlar hadı bakalımm
insanin hamur isini cok seven esi oldumu su boregi yumurta kirmak kadar kolay oluyor
minnoscum inanmazsin bugun sabahta arkadas manti yapiyormus benide yardima cagirdi bi kosu gittim ona yardim ettim
kızlaaar yeni çizelgem nasııl
yeni cizelgen hos ama konuya uyumsuz olmamis mi sekercigim
dogumunu bekleyen hamile anne cizelgesi bu yaahu
aaaa yerizmi demisim yerler diycektim canimmm :18: elim surcmusyeriz derken yerler demek istedin sanırım söyleyene bak desen yeridir
bencede yarin ye secdem benim, yarin tarti gunu bugun ozel dikkat istiyor
harikasin ama, yufkasini kendin mi aciyorsun yani.
yani bildigimiz su boregi hani anneannelerimizin yaptigi? oyle su boregi yapiyorsun?
gerçektenmiiii:96::96::96:aayyyy civcivli falan çok hoşuma gitti ne bileyim
şu kadın çok güzel yaa ayrıca harika rol yapıyo sülümaan diyişine hasta oldmHürrem'i hiç böyle görmediniz - Habertürk Galeri
oyle ya
turk mu bu kadin?
yeni cizelgen hos ama konuya uyumsuz olmamis mi sekercigim
dogumunu bekleyen hamile anne cizelgesi bu yaahu
oyle ya
turk mu bu kadin?
bu gün ne yedim
sabah 1 su
kahvaltı 1 kase mısır gevreği
ara 1 küçük elma,1 küçük mandalin
öğle 1 kase yoğurt
akşam 1 porsiyon az yağlı imam bayıldı,1 dilim ekmek,çok bol salata-yeşillik.haftalardan sonra canım tatlı istedi[emzirenlerin canı çekmesin]taze höşmerimden 1 yemek kaşığı yedim.