• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ay nevar onda her gunku yaptigim is desem yalan olur uzun zamandir istiyolardi hadi bir cesaret yaptim geldim yarin da yeriz insallah.
bencede yarin ye secdem benim, yarin tarti gunu bugun ozel dikkat istiyor
harikasin ama, yufkasini kendin mi aciyorsun yani.
yani bildigimiz su boregi hani anneannelerimizin yaptigi? oyle su boregi yapiyorsun? :46:

:53::53::53::53:

:60::60::60::60:boşuna şaşırmamışım yani dimii..ben de su böreği zor biliyorum yoksa yanlışmı biliyomuşum demiştim yahuu:60::60:
insanin hamur isini cok seven esi oldumu su boregi yumurta kirmak kadar kolay oluyor :60:
bende gıdeyımde bır mantı acayım barımm:60::60: yarınnaa super olalım kızlar hadı bakalımm:38:

minnoscum inanmazsin bugun sabahta arkadas manti yapiyormus benide yardima cagirdi bi kosu gittim ona yardim ettim :61:

yeriz derken :20:yerler demek istedin sanırım:1: söyleyene bak desen yeridir:60:
aaaa yerizmi demisim yerler diycektim canimmm :18: elim surcmus
bencede yarin ye secdem benim, yarin tarti gunu bugun ozel dikkat istiyor
harikasin ama, yufkasini kendin mi aciyorsun yani.
yani bildigimiz su boregi hani anneannelerimizin yaptigi? oyle su boregi yapiyorsun? :46:

yarin yerim canim zaten burda gece yarisi oldu ay yemem diycektim(isin sakasi gercekten yemeyi dusunmuyorum)evet canimya gecen hafta ilk heyecan 1kg gitti bakalim yarin nasil bir tabloyla karsilasacagim :44: bildigin su boregi burda hazir yufka yok canimya olsa ondanda guzel seyler olurdu.:43:

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah 1 yumurta ,1.5 dilim kepekli ekmek,yarım domates,2 çatal peynir,1 potakalın suyu,1 küçük lokum
ara 1 bardak süt 1 elma
öğle 2 dilim börek,6-7 sarma,1 burçak bisküvi,3 şekersiz çay
akşam salata,yarım muz,1 portakal
biraz sonra 1 yeşil çay içerim
2 lt su 3 olur belki biraz sonra yapabilirsem biraz spor yapıcam

bu gün ne yedim
sabah 1 su
kahvaltı 1 kase mısır gevreği
ara 1 küçük elma,1 küçük mandalin
öğle 1 kase yoğurt
akşam 1 porsiyon az yağlı imam bayıldı,1 dilim ekmek,çok bol salata-yeşillik.haftalardan sonra canım tatlı istedi[emzirenlerin canı çekmesin]taze höşmerimden 1 yemek kaşığı yedim.

bu gün ne yedim
sabah 1 su
kahvaltı 1 kase mısır gevreği
ara 1 küçük elma,1 küçük mandalin
öğle 1 kase yoğurt
akşam 1 porsiyon az yağlı imam bayıldı,1 dilim ekmek,çok bol salata-yeşillik.haftalardan sonra canım tatlı istedi[emzirenlerin canı çekmesin]taze höşmerimden 1 yemek kaşığı yedim.

:46: :46:
peki bu misir gevregi? diyet yaptigin icin ozellikle mi yiyorsun yoksa kahvalti niyetine mi?
bugun ben marketten special k almak istedim yoktu misir gevregine baktim kalorisi yuksekti.
seninki diyet mi normal mi?

Back