Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
gece acildeydik eşimin gene sancısı tuttu bu sefer daha çok sancıdı
doktor seni acil ameliyata alamayız dedi
içtiği ilacı 10 gün önceden bırakıp ona benzer bi iğne kullanması gerekiyomuş
şu an bilmeden ameliyat olursan kanamadan ölürsün dedi doktor
2 tane ağrı kesici iğne yaptı
ama hiç bir fayda etmedi ağrı kesiciler evdede içmişti zaten yok ağrısı hala devam ediyo
ve o halde çalışıyo
ilden bi kağıt verdi bununla randevu almadan genel cerraha gidin dedi
poliklinikler açılınca gidicez bakalım nolcak
neyse bakalım bu sefer ne dicek doktor geçen gittiğimiz genel cerrah karaciğere bakıyomuş
üff anlamadımki genel cerrah her şeye bakar benim bildiğim
neyse kızlar ben kilomu yazimde belki bi daha giremem
82.7 kiloyum
turabçım farkettiysen kilo verme hızımız yavaşladı.vücut kendini korumaya alıyor artık bence.nasıl şaşırtabiliriz ki yine hızlansın...benimde bugunku kilom 60.8
bu hafta benden takima 300 gr maalesef.
gunaydın kızlarr mucuckk mucuckk Ben bugun ıtıbarıyle 67.1 kıloyum yıhuhuhu Ay cok mutlu oldum kızlar ınsallah hepınızzz kılo vermıssınızdır veremeyenler uzulmesınn ıyıcene spor eklesınn menuye cunku ben bu hafta anladımkı spor gelınce tıkır tıkır gıdıyor kara yaglarr ayy ınsallah herkesler kılo vermıstırr ben arazıye gıdıyorum kızlar ogleden sonra gelırım hadı gorusmek uzere sekerlerım benım
o da değil yumurta çatlatıcı iğne kullanıp bekleyenlerin çizelgesi...
novarcim banusultan hakli
o hürrem varya mustafa gibi asil bir şehzadenin başını yemiş bir kadındır.o yüzden diziye romantik gözlerle bakamıyorum.baktıkça cinlerim tepeme çıkıyor.
çok geçmiş olsn canımgünaydın kızlar
gece acildeydik eşimin gene sancısı tuttu bu sefer daha çok sancıdı
doktor seni acil ameliyata alamayız dedi
içtiği ilacı 10 gün önceden bırakıp ona benzer bi iğne kullanması gerekiyomuş
şu an bilmeden ameliyat olursan kanamadan ölürsün dedi doktor
2 tane ağrı kesici iğne yaptı
ama hiç bir fayda etmedi ağrı kesiciler evdede içmişti zaten yok ağrısı hala devam ediyo
ve o halde çalışıyo
bize acilden bi kağıt verdi bununla randevu almadan genel cerraha gidin dedi
poliklinikler açılınca gidicez bakalım nolcak
neyse bakalım bu sefer ne dicek doktor geçen gittiğimiz genel cerrah karaciğere bakıyomuş
üff anlamadımki genel cerrah her şeye bakar benim bildiğim
neyse kızlar ben kilomu yazimde belki bi daha giremem
82.7 kiloyum
vaaay çok sevindm minnoş 200 gr daha verseymişsn tam ballı kaymak olcakmş tebk ederm:87:gunaydın kızlarr mucuckk mucuckk ben bugun ıtıbarıyle 67.1 kıloyum yıhuhuhu ay cok mutlu oldum kızlar ınsallah hepınızzz kılo vermıssınızdır veremeyenler uzulmesınn ıyıcene spor eklesınn menuye cunku ben bu hafta anladımkı spor gelınce tıkır tıkır gıdıyor kara yaglarr ayy ınsallah herkesler kılo vermıstırr ben arazıye gıdıyorum kızlar ogleden sonra gelırım hadı gorusmek uzere sekerlerım benım
üzülerek söylüyorum 64,9 :84::84: yemiycektin işte o kumpiri yemiycektn
günaydınlar herkese...pazartesi 75 i görünce gözlerim yuvalarından uğramıştı.acil durum ilan etmiştim.işe yaramış.74 e inmişim.geçen haftaya göre 500 gram ama bana göre 1 kilo.
benimde bugunku kilom 60.8
bu hafta benden takima 300 gr maalesef.
arada böyle duraksıyor üzülme canım.baştan çok hızlı gittin.ortalamada iyi kilo verdin.
üzülerek söylüyorum 64,9 :84::84: yemiycektin işte o kumpiri yemiycektn
günaydın kızlar 61.2 yani sadece 400 gr gitti malesef.şu 60 lı rakamları bi görsem ya en azından galiba şubathedefime ulaşamayacağım ama yılmak yok bu hafta kötü haftam ben hep bi hafta iyi bi hafta kötüyüm galiba genelde öyle niye öyleki ama ben bu hafta spor yapmadım ya
oylemi dersin ama ben zaten bu hafta cok kotuydum cok kacamagim var :26:turabçım farkettiysen kilo verme hızımız yavaşladı.vücut kendini korumaya alıyor artık bence.nasıl şaşırtabiliriz ki yine hızlansın...
gunaydın kızlarr mucuckk mucuckk ben bugun ıtıbarıyle 67.1 kıloyum yıhuhuhu ay cok mutlu oldum kızlar ınsallah hepınızzz kılo vermıssınızdır veremeyenler uzulmesınn ıyıcene spor eklesınn menuye cunku ben bu hafta anladımkı spor gelınce tıkır tıkır gıdıyor kara yaglarr ayy ınsallah herkesler kılo vermıstırr ben arazıye gıdıyorum kızlar ogleden sonra gelırım hadı gorusmek uzere sekerlerım benım
bende pekbi degişiklik yok dün tartıldım süperdi ama bugün 80 kiloyum regl den olabilirmi budegişiklik
turapcım gel seninle bir yarışa girelim ben haftaya cuma 79 olayım sende 60 ol
benim biriyle yarışmam lazım yoksa yerimde sayıcam
oyle olabiliyor ya en iyisi son gun hic tartilmamak. hi uzulme 300 gr 300 gr dir yavas giden kara yaglar donmemek uzere gidiyorlarah canım bende senin gibiyim dünkü tartıma göre 900 vermiş oluyordum ama bugün 300 gr cık anlamadım bişide yemedim ama çok canım sıkıldı
günaydın kızlar 61.2 yani sadece 400 gr gitti malesef.şu 60 lı rakamları bi görsem ya en azından galiba şubathedefime ulaşamayacağım ama yılmak yok bu hafta kötü haftam ben hep bi hafta iyi bi hafta kötüyüm galiba genelde öyle niye öyleki ama ben bu hafta spor yapmadım ya