Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar cok moralim bozuk hakkınızı helal edin benim yüzümden bu hafta birinciliği kaybedeceksiniz belkide malesef bu hafta kılo almışım.gecen hafta ne güzel vermiştim
off ben herseyı hakedıyorum.Üzülerek söylüyorum kı kılom 67.7
şimdi okula gıdıyorum kib hayırlı cumalar
hadi ben cikiyorum sevgili dostlar hareketli bir hafta beni bekliyor
günaydin kizlarrrr.............
ah canım bende senin gibiyim dünkü tartıma göre 900 vermiş oluyordum ama bugün 300 gr cık anlamadım bişide yemedim ama çok canım sıkıldı
sanırım bu hafta takımın yüz karası ikimiz oldukKızlar cok moralim bozuk hakkınızı helal edin benim yüzümden bu hafta birinciliği kaybedeceksiniz belkide malesef bu hafta kılo almışım.gecen hafta ne güzel vermiştim
off ben herseyı hakedıyorum.Üzülerek söylüyorum kı kılom 67.7
şimdi okula gıdıyorum kib hayırlı cumalar
turabnda söylediği gibi en iyisi son gün tartılmamak hatta bütün hafta cumaya kadar tartılmamak
sanırım bu hafta takımın yüz karası ikimiz olduk
bide 1 şubat hedefim 59 ben 61 görsem öpüp başıma koyimal sana Ayşe bu hafta en az 1 kilo vericeeek o kaddar
vay be kendi kendime baskı yapıyorum
bugünkü pilatesi kaçırdımşmdi dünkünü yapıcam aslında kendime çoook cezalar verirdm ama hiç zamanım yoook pazartesi başlıyor sınavlarrım inşallah güzel bi şekilde atlatırım:18:
2.TAKIM
akrep33 ( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74%)
minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%)
karamel_guzel ( 66,9 / 67,7 / -0,8 / -1,20%)
lolo( 84 / 82,7 / 1,3 / 1,55%)
banusultan( 74,5 / 74 / 0,5 / 0,67%)
turab571( 61,1 / 60,8 / 0,3 / 0,49%)
nurceng( 61,6 / 61,2 / 0,4 / 0,65%)
medihay( 68,7 / / / %)
nowar( 64,5 / / -0,4 / -0,62%)
secdenur( 68,7 / 68,5 / 0,2 / 0,29%)
ervamm( 86,2 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 772,7 / 769,3 / 3,4 / 0,44% )
kızlar durumumuz şimdilik budur
canım beni yazmamışsın listeye
Merhabalar bayanlar
hemen gidecem maalesef oğluşumu hastaneye yatırdık, 2-3 gün buralarda olmayabilirim.
Evet kiloma gelince 67,9 800 gr vermişim ben sevindim çünkü hafta sonu dolayısıyla pek umudum yoktu bu hafta
Şöyle listeye baktımda minnoşum tebrik ederim canım şeytanın bacağını kırmışsın
tüm kilo veren arkadaşlar tebriklerrr
canım ilk kilonu yazmamışsın göremedim
o yüzden alamadım
canım geçen cuma da demiştim..diğer cuma ikisini de yaz diye..ben bir hafta önceki kiloları aklımda tutamıyorum maalesef şekercimcanım yazmıştım geçen cuma 8.3 tüm neyse olsun
canım geçen cuma da demiştim..diğer cuma ikisini de yaz diye..ben bir hafta önceki kiloları aklımda tutamıyorum maalesef şekercim