• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugunku menum
sabah ac karnina ilik sirkeli su
08.00 1/2 elma kk peynir, 1 cherry domates, 2 zeytin, 1 dilim tb ekmegi, 2 bardak ihlamur
ara bir porsiyon meyve
oglen 1 durum, 1 ayran.
ara 1bardak sekersiz cay, 2 kucuk zencefilli kurabiye ( ev yapimi)
19.00 bir tabak bulgur pilavi, 1/2 demet maydanoz, 1 bardak ayran
simdide 1 bardak sekersiz acik cay iciyorum
1 saat tempolu yuruyus, 30 dk plates
3 lt su
62 sayfa kitap

Bugünkü Menüm;
07:30 3 Kuru Kayısı:81:
08:00 1,5 Dilim Ekmek, 2 Zeytin, 2 Minik Dilim Kaşar, 2 Çatal Çikolata:81:
09:30 1 İncir:81:
13:30 3 Küçük Köfte, 2-3 Kaşık Pilav, 2-3 Kaşık Yoğurt, 4-5 Fırında Patates Dilimi:81:
15:30 Yarım İncir, 2 Bisküvi, 1 Çubuk Kraker, 2 Lokma Çikolata:17:
18:30 1 Tabak Salata, 3-4 Fırında Patates Dilimi, 2 Kaşık Yoğurt, 1 İncir:81:

3 Litre Su, 2 Bardak Bitki Çayı:81:

Aralarda Fındık ve Badem Yedim galiba biraz abarttım 1 avuç yedim:97:

40 dk Plates, 60 dk Tempolu Yürüyüş, 200 Mekik, 200 Karışık Hareket, 16 Kat İniş:81:

:97::97:Ben sanki kilo verememişim gibi geliyor ama hayırlısı bakalım:18:
Sabah tam platese başladım annemle babam geldi, platesim yarım kaldı, yemekti çaydı derken yoruldum bayağı, onlar gidince hemen platesimi yaptım, sonra yine yemek, bulaşık...arkasından yürüyüş yaptım acayip yoruldum, terledim hemen bir duş aldım, kızımı banyo yaptırdım, oğlumu uyuttum,kızımı uyuttum, ancak şimdi oturabildim. HAreketli bir gündü :8::8:

Son düzenleme:
Ben sabah erken giremem büyük ihtimalle, inşaallah öğlene doğru girerim, sabah oğluşum için doktor randevusu aldım 8.30 da, sabah ütü yapmam lazım, kahvaltı hazırla, kızımı gönder, sonra hemen hastaneye çıkarız, bu yoğunlukta bilgisayarı açamayabilirim.
Bu defa farklı bir doktora götüreceğim oğlumu, bu çocuk neden bir türlü iyi olmuyor anlamıyorum, o kadarda dikkat ediyorum:43:, birde herkes yorum yapıyorya sinirlerim oynuyor artık, ben yeterince üzülüyorum zaten:59::59::14::14:

Ben sabah erken giremem büyük ihtimalle, inşaallah öğlene doğru girerim, sabah oğluşum için doktor randevusu aldım 8.30 da, sabah ütü yapmam lazım, kahvaltı hazırla, kızımı gönder, sonra hemen hastaneye çıkarız, bu yoğunlukta bilgisayarı açamayabilirim.
Bu defa farklı bir doktora götüreceğim oğlumu, bu çocuk neden bir türlü iyi olmuyor anlamıyorum, o kadarda dikkat ediyorum:43:, birde herkes yorum yapıyorya sinirlerim oynuyor artık, ben yeterince üzülüyorum zaten:59::59::14::14:

üzülme canım iyi olur inşallah takma kafana.benim oğlumundaburnu tıkalı biraz hırıldıyo.yarın memlekete gidicez artık orda dr a götürürüm

iyi geceler kızlar şuan büyük ihtimal hepiniz uyuyorsunuz.Kusura bakmayın iki gündür giremiyorum zaten girsem de kimseye faydam yok:14::14:

3 gündür wc ye cıkamıyorum.karnım davul gibi şiş yarın kaç kilo cıkacam cok merak edıyorum.:17::17::17:

neyse birazda gecmişi okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz :6::6: yarın görüşmek üzere iyi uykularr kızlar

canım gecmiş olsun neyi var oğlunun ? genel kontrol mü yoksa ?

şu kadın çok güzel yaa :52:ayrıca harika rol yapıyo sülümaan diyişine hasta oldm:60::60:Hürrem'i hiç böyle görmediniz - Habertürk Galeri

cidden güzel hatun bende bayılıyorum.özellikle gözleri çok güzel maşallah :))

o hürrem varya mustafa gibi asil bir şehzadenin başını yemiş bir kadındır.o yüzden diziye romantik gözlerle bakamıyorum.baktıkça cinlerim tepeme çıkıyor.

aynen banucum.Türk erkeklerin rus kadınlara merakı taa osmanlıdan beri varmış :1::1: gül gibi türk kızları dururken sizin ne işiniz olur elin yabancısıyla rusu ile :1::1: O hürrem ne kadınmış ki koskoca Padişaha oğlunu öldürtmüş..

kizlar aslinda cok daha sik girmek istiyorum topige ama 3 cocukla cok firsat olmuyor.
mesela aciktilar simdi. Gideyimde bir su boregi yapayim.

ooo ellerine sağlık.Konyayılarda haftada bir su böreği yapar.bayılırım bende :)) ama zor ya yapması

ayyy minnosum parti yapcam zaten kıpkırmızı frenboğazlı bi pasta alcam daha neler neler :60:
kendimede yeni uzun çizme ve şık bir elbise (gündüz olacağı için):1:
cıtır olarak hepiniz geliverin doğumgünüme kurtlarımızı dökelim coşalımm :62: :62: :62:

bende gelem mi meyvenull doğumgününe :1::1:

terlemek için metobolizmanı hızlandırıcı bişiler iç canım..spordan önce.mesela yeşil çay,bol tarçınlı salep,bol tarçınlı sıcak süt,kaynar,sıcak akrep hoşafı v.s. gibi:68:

salepte mi metebolizma hızlandırıyormş:26::26: salap içmek için bir sebebim daha var artık yaşasın :))

oy oy ervam sen ne becerikli hatunsun böyle ya.gece gece iştahım açıldı bakınca :17::17:

kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim ya:50::50::50::50: eve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins :34::34:

canım üzülme.stresten olur böyle şeyler.benımde bacaklarım titremişti.ne kadar iyi sürersen sür o anda panik olup insan hata yapabiliyor.birdahaki sefer kesin gecersin inş.

ay ben kosu bandı aldım turabcımm yıhuhuhuuu aksam aldım daha tedarık surecınde o gelınce artık hıcbır bahanem yok kesınlıle ve kesınlıkle hergun yururyus yapılacakk turabcım bu konuda herturlu sıddete baskıya acıgım yanı:1::1:

minnoşum hayırlı olsun.cok sevındım ne güzel bende istıyorum ama biizmkiler almıyor :2::2:

gunaydin herkese
dunku menum sabah 1 bardak su
kahvaltida kiymali yumurta 2 bardk sekerli cay 1 dilim ekmek
oglen bir tabak yesil mercimek yemegi biraz havuc salatasi 1 dilimde ev yapimi tiramusu
aksam 2 tane lahana sarmasi 3 kasik yogurtlu makarna
valla su nekadar ictim sayamadim birde yesil cay icemiyorum artik basimi donderiyor
veeee bugunku kilomu yazayim 68.7 yani hic kilo verememisim aslinda bu hafta hergun yuruyus yaptim niye oyle oldu anlamadim :50:

:23:
gunaydin herkese
dunku menum sabah 1 bardak su
kahvaltida kiymali yumurta 2 bardk sekerli cay 1 dilim ekmek
oglen bir tabak yesil mercimek yemegi biraz havuc salatasi 1 dilimde ev yapimi tiramusu
aksam 2 tane lahana sarmasi 3 kasik yogurtlu makarna
valla su nekadar ictim sayamadim birde yesil cay icemiyorum artik basimi donderiyor
veeee bugunku kilomu yazayim 68.7 yani hic kilo verememisim aslinda bu hafta hergun yuruyus yaptim niye oyle oldu anlamadim :50:

arkadaslar uykulu uykulu yanlis gormusum az once yine tartildim 68.5 sadece 200gr vermisim hic vememekten iyi deyip teselli edeyim :70: kendimi

günaydın kızlar

gece acildeydik eşimin gene sancısı tuttu bu sefer daha çok sancıdı

doktor seni acil ameliyata alamayız dedi
içtiği ilacı 10 gün önceden bırakıp ona benzer bi iğne kullanması gerekiyomuş
şu an bilmeden ameliyat olursan kanamadan ölürsün dedi doktor
2 tane ağrı kesici iğne yaptı
ama hiç bir fayda etmedi ağrı kesiciler evdede içmişti zaten yok ağrısı hala devam ediyo
ve o halde çalışıyo

bize acilden bi kağıt verdi bununla randevu almadan genel cerraha gidin dedi

poliklinikler açılınca gidicez bakalım nolcak
neyse bakalım bu sefer ne dicek doktor geçen gittiğimiz genel cerrah karaciğere bakıyomuş
üff anlamadımki genel cerrah her şeye bakar benim bildiğim

neyse kızlar ben kilomu yazimde belki bi daha giremem
82.7 kiloyum

geçmiş olsun canım sen boş ver başkalarının ne dediğini

doktorun dediğine inan ama önemli bişey diyosa bir kaç doktora göstermeden inanma

tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar..
siz kilolarınızı yazın..ben öğlen toparlarım..benimki işten çıkıcak az sonra gelir bu bilgisayarın başına oturur.hesaplamalarım da bu bilgisayarda kayıtlı...o öğlen çıkana kadar beklicem artık mecburen:51:..
gelmedim diye merak etmeyin olurmu..fırsat buldukça diğer bilgisayardan takip edicem burayı..
umarım güzel kilolar verilmiştir:nazar:

günaydın kızlar

gece acildeydik eşimin gene sancısı tuttu bu sefer daha çok sancıdı

doktor seni acil ameliyata alamayız dedi
içtiği ilacı 10 gün önceden bırakıp ona benzer bi iğne kullanması gerekiyomuş
şu an bilmeden ameliyat olursan kanamadan ölürsün dedi doktor
2 tane ağrı kesici iğne yaptı
ama hiç bir fayda etmedi ağrı kesiciler evdede içmişti zaten yok ağrısı hala devam ediyo
ve o halde çalışıyo

bize acilden bi kağıt verdi bununla randevu almadan genel cerraha gidin dedi

poliklinikler açılınca gidicez bakalım nolcak
neyse bakalım bu sefer ne dicek doktor geçen gittiğimiz genel cerrah karaciğere bakıyomuş
üff anlamadımki genel cerrah her şeye bakar benim bildiğim

neyse kızlar ben kilomu yazimde belki bi daha giremem
82.7 kiloyum

gecmis olsun lolocum. Allah islerinizi kolaylastirsin iyi profosyonel doktorlarla karsilastirsin insaallah.

Back