Bu azmini kaybetme şekercim. Tabii olacan zaten ne kalmışkı şunun şurasında. 20 gün sonra meyvem 38 beden olacak, görümcede çatlayacak
kız ben zaten 38 bedenim hatta bol gelio lcw nın 36 bedeni bile bollastı ..
benim amacım 36-34 beden olmakkinş 1 subatta olucam
bnde kotta 30 giyiyorum şmdi biraz bollaşmaya başladı benmde hedefim 28 yani 36
2 sene önce 27 28 giyiyodumo eski halimdeeeen eser yok şimdiiiiiiiii
ben dün çok işyaptıgım için çocuklarda acıdı ve evi dagıtmadılar işim yok ama kocacım ögle yemegine gelecek ne pişirecegimi bilmiyorum canımda yapmak istemiyo.
dur seni mutuve edeyim hemencecik bitir işleriişin biterse daha rahat oturursun evtemiz olunca insan huzurlu oluyo kolay gelsin canikom
kız ben zaten 38 bedenim hatta bol gelio lcw nın 36 bedeni bile bollastı ..
benim amacım 36-34 beden olmakkinş 1 subatta olucam
ahh ahhh üzerimdeki kot 29 ama bol 5 li bi rakam görmeden kıyafet almıcambu koto ramazan bayramına almıstım aldım son 1 aydır sürekli bunu giyiyorum çünkü baska yok kumaslarımıda kardeşime verdim onlarda olmuyor.. ama almıcam bişi sabredicem 5 li rakam görene kadar bana yok kıyafet falan
inş en kısa zamnda 27 giyerizzz :))
durun kızlar size foto ekliyeyim ben en iisi halimi görün kalın yumusuk yumusuk bacaklarımı
kızlar 1. resim 57.
2. resim 62
3. resim 67.700
daha zayıfı yok çünkü o en zayıf halim 54 dü öylede hiç foto cekilmemişim hep öyle kalacağımı zannedim
bu arada şimdi 61.2 kilodayım göğüs 85 bel 69 kalca 99
göğüsü 4 cm büyütüp kalca ve beli 4 cm inceltmem lazım
bnce vücuduna göre orantılı canım kalın durmuyor:82:
kalça ve beli inceltmeni anladımda göğsü nasıl 4 cm büyütüceksin aaay biliyosan banada söyle o taraflar tahta gibi benim
boyum malesef 162 cm o yüzden 52 olmam gerek tatlım basenim büyük gerci ne kadar zayıflasamda o azalmıyor ama umudum plateste
platesten sonrada eklerim foto ozamn incecik bi cıtır görürsünüz
henüz bilmiyorum bi masaj tekniği öğrendim onu uygulucamişe yararsa sanada anlatırım
evet canım inşallah
benimde göbeğimle derdim büyük hep ananemin yüzünden hepimizin vücut tipi aynı bütün kuzenlerim göbekliyiz
:81: leslie ile yurumek guzel, plateside yapabildigin kadar yap istersen, zamanla alisiliyor basta bende hem sevmedim hem zorlandimiyi aksamlar kizlar bugun lesli bacimla 2 mil yurudum once ebru baciyla pilatez yapmaya calistim olmadi.yapamadim :26: cok zor bilmiyorum zamanla alisirmiyimama lesli hosuma gitti onu yaparim artik.iyi geceler herkeze
o kadinin kilo almis hali eski videolarinda incecik, birde her tarafi kas kadinin. bayanlarda cok hos durmuyor o kadarkas.Bugün ilk defa leslie ile yürüyüş yaptım, iyiydi hoştu ama bayanın basenler hiç hoş değildi bence.
:81:gunlukk menumm
sabah 07:30 bır haslanmıs yumurta ,1kb kutusu byaz peynır , 1 bardak yesılcay
öglen 12:30 4 yemek kasıgı kadar tavuksote , 1 bardak ayran
ara saat 16:00 da 1 kb kutusu kadar kasar attım agzıma
aksam saat 19:30 da cok sınırlı asabıydımm pılates hocasına masada duran bırbucuk kıbrıt kutusu kadar peynırlı borek ve 1 kbrıt kutusu kadar cevızlı tatlıyı yedım baskada bısı yemedım
hee saat 21:00 da 8-10 tane tuzsuz fıstık yedımm maleseff
1 saat pıltes ,20 dk yuruyus , 2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?