Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kız ben zaten 38 bedenim hatta bol gelio lcw nın 36 bedeni bile bollastı ..
benim amacım 36-34 beden olmakk inş 1 subatta olucam

bnde kotta 30 giyiyorum şmdi biraz bollaşmaya başladı benmde hedefim 28 yani 36
2 sene önce 27 28 giyiyodumo eski halimdeeeen eser yok şimdiiiiiiiii

Son düzenleme:
bnde kotta 30 giyiyorum şmdi biraz bollaşmaya başladı benmde hedefim 28 yani 36
2 sene önce 27 28 giyiyodumo eski halimdeeeen eser yok şimdiiiiiiiii

ahh ahhh üzerimdeki kot 29 ama bol 5 li bi rakam görmeden kıyafet almıcam bu koto ramazan bayramına almıstım aldım son 1 aydır sürekli bunu giyiyorum çünkü baska yok kumaslarımıda kardeşime verdim onlarda olmuyor.. ama almıcam bişi sabredicem 5 li rakam görene kadar bana yok kıyafet falan

inş en kısa zamnda 27 giyerizzz :))

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun ev dağınık olunca bende hiç huzur olmuyor, BEn plates başlayana kadar evi topralayım o halde, Hadi meden iş başına

kız ben zaten 38 bedenim hatta bol gelio lcw nın 36 bedeni bile bollastı ..
benim amacım 36-34 beden olmakk inş 1 subatta olucam

Yaa o halde sen canını neden bu kadar çok sıkıyorsun ki. Zaten zayıfmışsın. Biz hepimiz 38 beden olmaya çalışıyorduk. Neyse vardır bir bildiğin artık, O halde meyvem 34 beden olucak görümce çatlayacak

aynen aynen snra tığ gibi olduğmzda kim uğraşacak daralttırmayla

boyum malesef 162 cm o yüzden 52 olmam gerek tatlım basenim büyük gerci ne kadar zayıflasamda o azalmıyor ama umudum plateste
platesten sonrada eklerim foto ozamn incecik bi cıtır görürsünüz

evet canım inşallah
benimde göbeğimle derdim büyük hep ananemin yüzünden hepimizin vücut tipi aynı bütün kuzenlerim göbekliyiz

evet canım inşallah
benimde göbeğimle derdim büyük hep ananemin yüzünden hepimizin vücut tipi aynı bütün kuzenlerim göbekliyiz

ayy attlım öyle deme göbek eriyorda basen erimiyor bence bana göre sanslısın cevremdeki coğu arkadasımın derdi göbeğiydi benimse basenim onlr zayıfladı göbekleri eridi ama ben hala basenlerime uğrasıyorum :85:

herkese gunaydinlarrr
iyi aksamlar kizlar bugun lesli bacimla 2 mil yurudum once ebru baciyla pilatez yapmaya calistim olmadi.yapamadim :26: cok zor bilmiyorum zamanla alisirmiyim ama lesli hosuma gitti onu yaparim artik.iyi geceler herkeze
:81: leslie ile yurumek guzel, plateside yapabildigin kadar yap istersen, zamanla alisiliyor basta bende hem sevmedim hem zorlandim

Bugün ilk defa leslie ile yürüyüş yaptım, iyiydi hoştu ama bayanın basenler hiç hoş değildi bence.
o kadinin kilo almis hali eski videolarinda incecik, birde her tarafi kas kadinin. bayanlarda cok hos durmuyor o kadarkas.

:81:
hadi iyi gidiyorsun plates hocana kizip kenidni cezalandirma. zayifla onu cezalandir durusunla

kizlar cogunuz yeni kahvalti yaptiniz ben oglen yemegimi yedim aksam hazirliyorum.oglen yemegim cok lezzetliydi aksama saracak oldugum lahananin damarli kismlarini ayirdim dogradim icine bir havuc ve sogan ekledim hepsini azicik yagla kavurdum birazda tuz karabiber cok guzel oldu siddetle tavsiye ediyorum deneyin pisman olmayacaksiniz

minnoscum bir yogurtlu yarma corbasi tarifi vardi bir ara buralarda gordum.
dun yarma aldim pazardan dun geceden islattim simdide haslandi. yarma corbasi yapacagim tarifi nasildi. ben arada atistirmak icin yapacagim yoksa iki uc gun sadece onu icememde. normalde sevdigim bir tat zayiflamaya etkisi varsa icerim ogunlerimde.
meyvenull sen bilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…