Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi aksamlar kizlar bugun lesli bacimla 2 mil yurudum once ebru baciyla pilatez yapmaya calistim olmadi.yapamadim :26: cok zor bilmiyorum zamanla alisirmiyim ama lesli hosuma gitti onu yaparim artik.iyi geceler herkeze

Secdenur sen devam et, zamanla alışırsın...Vucudunun esnemesi lazım. İlk başladığımda hareketleri 2-3 defa yapabiliyordum. Şimdi gayet iyi yapabiliryorum. SAkın pes etme plates çok işe yarıyor bölgesel zayıflama için özellikle:87::87:

canımm ıste senın yaptıgın anne emegı demektır bukadar seye bızım annelerımızde kostu arada kusuyorum kzıyorum ama allahım annelerımızı basımızdan eksık etmesın
karamelcim gayette ince gorunuyorsun. tam ogretim uyesi durusu var hem sende
minnos birde seni gorelim, akrep??
sekerım benım face yokkı ben sana göstertırım bırara cıcım

canım sen nerdesın erzurumdamı ben orda okumustumda oyuzden acayıp soguk olurdu oyuzden sordum

gunlukk menumm

sabah 07:30 bır haslanmıs yumurta ,1kb kutusu byaz peynır , 1 bardak yesılcay

öglen 12:30 4 yemek kasıgı kadar tavuksote , 1 bardak ayran

ara saat 16:00 da 1 kb kutusu kadar kasar attım agzıma

aksam saat 19:30 da cok sınırlı asabıydımm pılates hocasına masada duran bırbucuk kıbrıt kutusu kadar peynırlı borek ve 1 kbrıt kutusu kadar cevızlı tatlıyı yedım baskada bısı yemedım

hee saat 21:00 da 8-10 tane tuzsuz fıstık yedımm maleseff

1 saat pıltes ,20 dk yuruyus , 2,5 lt su

tesekkür ederim medencim.benim bölgesel fazlalıklarım cok malesef bacaklarım okadar kalın kı pantolanlar hıc yakışmıyor ayrıca kocaman bir totoşum var kamyon kasası gibi arkamda 59 kıloya ınebilsem bir.tek amacım 38 beden olmak :))

bu arada seninde maşallahın var arkadasım baktım fotoğraflarına.kızın aynı sana benziyor bu arada .:)

oyy prensesim niye sinir etti hocan seni yine.hem sen ayrılacam dememişmiydin ben yanlış mı hatırlıyorum :26::26:

kız karamel sen ne şeker şeymişsin öyle.azıcık bizim pilates hocasına benziyorsun ki çok hoşlanırım kendinden.

ayy cok tesekkür ederim banucum.idare ediyorum işte.kendimi aslında pek beğenmem
pilates hocan gibide incecik olsam keşke.o zaman tam benzerim hocana

karamelcim gayette ince gorunuyorsun. tam ogretim uyesi durusu var hem sende
minnos birde seni gorelim, akrep??

turab cok teşekkür ederim ince göründüğüme bakma sen alt tarafımı görsen bir.orası hiç öyle ince ddurmuyor.

iyi aksamlar kizlar bugun lesli bacimla 2 mil yurudum once ebru baciyla pilatez yapmaya calistim olmadi.yapamadim :26: cok zor bilmiyorum zamanla alisirmiyim ama lesli hosuma gitti onu yaparim artik.iyi geceler herkeze

canım bende aynı senın gıbıyım beceremiyorum pilatesi ama lesli gercekten cok eğlenceli :)

cok sağol lolocum

bu arada eşine cok üzüldüm.sağlığına en kısa zamanda ulaşır inş.dualarımız seninle canım

- 30 mu :26:

menüne bayıldım banusultan maşallah nazar değmesin

canım gecmiş olsun yiğenine .neyi var şimdi iyi mi ?

bu arada şu spor yapma azminden birazda bana gönder ebru şallı ya rakip mi olucan bacım :))

hayır canım çankırı nın ilçesindeyim

karamelcim -30 muş geçen gece bugün falan daha iyiydi.gerçekten tatlı kızsın sen yüksek lisansını yap o zaman kimler çıkar karşına kimler .senin gbi kızı nerde bulacaklar.
bende az önce işlerimi bitirdim.biraz canınız çeksin 2 tepsi börek,lokum,bi de tiramisu yaptım yoruldum valla şimdide yeşil çay içiyorum size bakıyım dedim kimse kalmamış.neyse hepinize iyi uykular yoksa hepiniz rüyanızda zayıfladığınızı mı görüyosunuz inş.gerçekten öyle olur iyi geceler

cok ama çok tesekkür ederim nurcengcim.utandım bugün yahu :))

bu arada annemınn yarın günü var bizde akşam aşure,elmalı pasta,börek,içli köfte yaptık yarında mercmekli kısır yapıcak annem.ev pasta börek doldu yine

günaydın arkadaşlar.hem sabah meyvemi yiyeyim,hem size bakayım dedim.leslie ile yürüyen arkadaşlar umarım spor ayakkabısıyla çalışıyorsunuzdur,yürüyüş dediğine bakmayın.bu bayağı bayağı aerobic.kaslarınızda çekme ve ayaklarınızda zedelenme oluşur.dikkat edin.

İnersin şekercim 38 bedene sen önce bu ayki işlerini bitir, zaten yarısı gitmiş kilocukların kalmış yarısı, şurda en fazla 3 ay sonra onlarda gider. Yaza bomba gibi bir karamel olursun. Eee güzellikte yerinde maşallah. Kafana çok takma, öncelik kariyer Teşekkür ederim canımcım, benimde basen ve kalçamın maşallahı var şekercim. Doğumdan sonra buna birde göbek eklendi Evet evet kızımı bana oğlumu babasına benzetiryor herkes.
Yeğenimde zatüre başlangıcı diye hastaneye yatırmışlar.Zıpır İnşaallah çabucak iyileşir.
Haftasonu için kendime ceza vermiştimde onun için bu kadar spor yaptım dün. Belli olmaz belki bugünde yaparım ama önce ev temizliği

Son düzenleme:
gunaydın kızlar mucuck mucuckk karamelım dun aksam ıtıbarıylen topumu mınderımı lastıgımı aldım eve getırdım dahada gıtmıycem pılete bırara BIRAkıyım demıstım ama bırakmamıstım yıne ama bu sefer bıraktım ama evdee yapıcam kızım naberr kafaya koydum ben 50 lı bır kıloya ınmeden bu dıyet bırakılmıycak spor zaten ömür boyu yapılacakk. ah karamelım 38 beden hayallerı kuruyorum bende senın gıbı ılk yapıcagım sey etek ceket takım almak olucak cunku magazasına bıle gırdıgımde en buyuk bedenımız 40 dıyen kızlardan nefret edıyorum artıkkkkkkkkkk

mınnos arazıye gıdıyo r kızlqar oleden sonra gelırım hadı az yıyın bakımm herkesler bu hafta kılo verecekk

dün menümü yazamadım şimdiyazayım
sabah sirkeli sıcaksu
kahvaltı herzamanki gibi peynir zeytin2 dilim ekmek
ara: meyve
ögle: yogurtlu ıspanak
ara:meyve
akşam:yogurtlu kırmızı pancar 3 kaşık pirinç pilavı azıcık kırmızı et
akşamı erken yiyoruz acıkınca tekrar meyve yiyorum
içecekler:2 fincan ıhlamur 2fincan yeşilçay 2 litre su
sipor yapmadım ama 5 saat evişi valla mahvoldum yeni kendime geldim
30 dakikada yürüyüş kızımı okuldan aldım bukadar

peki tamam 10 yaşmıben sizi arkadaşsınz sanmıştm yani yaşıt duruyosunuz hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…