• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar bende buralardayim ama yazamiyorum cunku coooooooook keyifsizim , kizginim ama kime bende bilmiyorum. kendimi zorla ikna ettim simdi kizimi alip disari cikacagim. hava guzel 12 derece gunesli.
bugun plateste yapmadim hic bir sey yapasim yok zaten. :59:
biz hazirlanip cikalim bakalim ne olacak :58:

canım boyle bır husuzrsuzluk cokuyor bazen ınsanın uzerıne temız havada yuruyusten sonra kendını daha ıyı hıssedersın ınsallah:38:

benim de moralim bozuldu.sabah tartıldım 75 çıktım.nasıl olur ya..geçen hafta 2 kilo vereyim diye fazla abarttım şimdi de vücut aşağısını kabul etmiyor herhalde.bu gün hem pilates yaptım hem leslie ile 2 mil yürüdüm.en azından 74 ü görsem cumaya kadar..:26::26::5::5::58::58:

gunluk bazen tartıda sacmalıklar oluyor tatlım sen canını sıkma bence bu hafta 74 u gorursun bırazcık daha fazla spor yapmaya calıs sadece ok sekerımm:38:

valla bende utandımm

tamam sekerım senın kara yaglarıda alıyoruz bu hafta evet sıradakı gelsınn:60:

:52::53::53: ohaa cezaya bakkk helal bee kım tutar sneı medenn afferın sana sekerımm:38:

ıkı kılomu amanın 66 mı ayy agzın dualı olsun ınsallahhhh:38:

ayy 2 kilo gitse 66,5 olcaksın şekercim:66:

biri pişi mi dedi.ay ben bayılırım.zaten tuzlu hamur olsun da ne olursa olsun.bari tatlı sevmiyorum.yoksa şimdi 90 kiloydum.ben de dün ıspanaklı börek yaptım.dayanamadım yedim.

canım ama sende ıspanaklı börek demişsin ay ay çok severim çok yicem için yapmıyorum ama çocuklar isteyince mecbur pişi yaptım ve yedim ama şimdi dikkat ediyorum ilk haftam 500 gıram verebilirim inşallah :54:

akrepcim sen bayagi bir kilo vermissin 13 kilo :nazar: nekadar zamanda verdin.ve sendemi pilatezle verenlerdensin?

daha fazla vermiştim de tekrar aldım canım yaa.ben kısa sürede verip kısa sürede alanlardanım maalesef..düzenli beslenme ve spor ama platesçi değilim maalesef şekercim

canım kıştan dolayı her halde herkezde aynı şikayet keyifsizlik bende aynen yerimden kalkmak bile çokzor geliyor :19:

kıştan değil şekercim tembellikten:27: acıcık hareketlenip acıcık kilo verince hemen zor gelmeye başlar hareketin devamı ve oturdukça oturasımız gelir..vücut kalıcı yağları yakmak istemediğindendir bu..ama tam tersi biz daha fazla hareketli olursak acaip yakarız o yağları...doğal ve bitkisel doping yeşil çayı öneririm canım şekersiz iç ama.acaip hareketlendirir seni ve iştahı da keser:68:

kıştan değil şekercim tembellikten:27: acıcık hareketlenip acıcık kilo verince hemen zor gelmeye başlar hareketin devamı ve oturdukça oturasımız gelir..vücut kalıcı yağları yakmak istemediğindendir bu..ama tam tersi biz daha fazla hareketli olursak acaip yakarız o yağları...doğal ve bitkisel doping yeşil çayı öneririm canım şekersiz iç ama.acaip hareketlendirir seni ve iştahı da keser:68:

bu hafta bomba gibi geliyorum akrep:41:hem yediklerime dikkat edicem hem en az 1 saat spor yapıcam hemde reglm biticek eee gerisini düşünün artık pis karayağlar gitmesinde naapsın:27:

kalabalıkmııı:26: ben bir tek kendimi görüyorum şekercim..herkesler diğer takımlarda sohbete dalınca kendi takımımız da doğal olarak ıssızlaşıyo tabikii:31:

ayy yokk akrebım az once posı zulalaey nowar 2 mısafır vardı kımse konusmadı turabımın bugun canı sıkkındı yuruyuse gitti gerı gelmedı kımsecıkler bısı yazmıyor dedım neysem ben de bırazdan cıkıyorum kaptanım evı ılaclatıcam kalorıfer bocegı bastı heryerı 4 gelıcekler aksamada yanınıza gelebılırsem gelırım yoksa yarın gorusuruz sekerlerım:3:

dün ne yedim bakalıım

sabah ballı sirkeli sıcak su

kahvaltı öncesi 1 portakal

kahvaltı
3 yaprak sarma yarım tabak mercimekli bulgur pilavı turşu yoğurt:60: ne kahvaltı ama:60:benim kız kalkmayınca ee ben de erken kalktım acıktım dolaptan alıp yedim hemen kolayıma gitti ve tuttu da beni kahvaltı yerine geçti işte:44:

ara ne yedim hatırlamıyorum yaa çok koşturup iş yaptım ama..

öğle
mercimekli bulgur pilavı sarmısaklı yoğurt bol nane soğan turşu çok az yedim canım istemedi yorgunluktan sanırım

akşam
tavuk ızgara,maydanoz nane yeşil soğan ve sarımsak,yoğurt,turşu,pide..ayy öğlende az yiyice leim ayağım uyuştu o kadar hareketle tabii..ben de yedim artık hafta içi ayarlarım dedim nasılsa hafta içi akşama kadar oturuyorum o yüzden akşam yemem..zaten erken bir saatti akşam yediğim ..yemek sonrası da hiç durmadım zaten..mutfağımı temizledimesini hazırladım..benimkiler uyudular zaten ben de artık yorgunluktan öldüm yatiim dedim..saat çok geç oldu sanıyodum ayy baktım 10 a geliyomuş..erken kalkınca günüm epey uzadı sanırım ama epey de işimi hallettim ve erken den de yatmış oldum ne güzel..:46:

kızıma yelek işliyodum yakası kalmıştı onu bitirdim dün..
yeni bir kitaba başladım 30 sayfa okudum
30 dk yürüdüm ve gün boyu temizlik yaptım..bir ara işyerine geldim..oyy yaz yaz bitmiyor :nazar:ne çok şey yapmışım dün ben :60:

ayy yokk akrebım az once posı zulalaey nowar 2 mısafır vardı kımse konusmadı turabımın bugun canı sıkkındı yuruyuse gitti gerı gelmedı kımsecıkler bısı yazmıyor dedım neysem ben de bırazdan cıkıyorum kaptanım evı ılaclatıcam kalorıfer bocegı bastı heryerı 4 gelıcekler aksamada yanınıza gelebılırsem gelırım yoksa yarın gorusuruz sekerlerım:3:

kalorifer böceğimii:53: o ne kız nası bişii ölee ayy ilaçlat tabi canım..böcek felan kalmasın evde..ben de çok tiksinirim..hadi sana kolay gelsin şekercik

Back