kizlar bende buralardayim ama yazamiyorum cunku coooooooook keyifsizim , kizginim ama kime bende bilmiyorum. kendimi zorla ikna ettim simdi kizimi alip disari cikacagim. hava guzel 12 derece gunesli.
bugun plateste yapmadim hic bir sey yapasim yok zaten.
biz hazirlanip cikalim bakalim ne olacak
benim de moralim bozuldu.sabah tartıldım 75 çıktım.nasıl olur ya..geçen hafta 2 kilo vereyim diye fazla abarttım şimdi de vücut aşağısını kabul etmiyor herhalde.bu gün hem pilates yaptım hem leslie ile 2 mil yürüdüm.en azından 74 ü görsem cumaya kadar..:26::26:
valla bende utandımm
tamam sekerım senın kara yaglarıda alıyoruz bu hafta evet sıradakı gelsınn
ohaa cezaya bakkk helal bee kım tutar sneı medenn afferın sana sekerımm
ıkı kılomu amanın 66 mı ayy agzın dualı olsun ınsallahhhh
ayy 2 kilo gitse 66,5 olcaksın şekercim
ayy ben bu hafta su 68 lı kılolardan kurtulup 67 lı bısı gorursemm zaten havalara ucarım eger 66 lı bısey gorursem burdan tee japonyaya kadar ucarımm herhalde
inşallah canım yaa..ben de şu 67-68 rakamlarından kurtulurum inşallah bu hafta
ayy ben bu hafta su 68 lı kılolardan kurtulup 67 lı bısı gorursemm zaten havalara ucarım eger 66 lı bısey gorursem burdan tee japonyaya kadar ucarımm herhalde
kkya noldu yaa masajlar çifter çifter yağıyor
biri pişi mi dedi.ay ben bayılırım.zaten tuzlu hamur olsun da ne olursa olsun.bari tatlı sevmiyorum.yoksa şimdi 90 kiloydum.ben de dün ıspanaklı börek yaptım.dayanamadım yedim.
yaa biraz evi toparladım karnım çok kötü ağrımaya başladı :84:sanırm bugün pilates yapamıycm hemen bi adaçayı içiyim belki iyi gelir
canım kıştan dolayı her halde herkezde aynı şikayet keyifsizlik bende aynen yerimden kalkmak bile çokzor geliyor
akrepcim sen bayagi bir kilo vermissin 13 kilonekadar zamanda verdin.ve sendemi pilatezle verenlerdensin?
canım kıştan dolayı her halde herkezde aynı şikayet keyifsizlik bende aynen yerimden kalkmak bile çokzor geliyor
ayyy aşagısı nekadar kalabalıkk olmus kımsecıkler bısey yazmıyor
kıştan değil şekercim tembelliktenacıcık hareketlenip acıcık kilo verince hemen zor gelmeye başlar hareketin devamı ve oturdukça oturasımız gelir..vücut kalıcı yağları yakmak istemediğindendir bu..ama tam tersi biz daha fazla hareketli olursak acaip yakarız o yağları...doğal ve bitkisel doping yeşil çayı öneririm canım şekersiz iç ama.acaip hareketlendirir seni ve iştahı da keser
kalabalıkmııı:26: ben bir tek kendimi görüyorum şekercim..herkesler diğer takımlarda sohbete dalınca kendi takımımız da doğal olarak ıssızlaşıyo tabikii
ayy yokk akrebım az once posı zulalaey nowar 2 mısafır vardı kımse konusmadı turabımın bugun canı sıkkındı yuruyuse gitti gerı gelmedı kımsecıkler bısı yazmıyor dedım neysem ben de bırazdan cıkıyorum kaptanım evı ılaclatıcam kalorıfer bocegı bastı heryerı 4 gelıcekler aksamada yanınıza gelebılırsem gelırım yoksa yarın gorusuruz sekerlerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?