• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

minnosum ağlamak istedim ama ben dün aksam ebru onları yaparken ben yapamadıkca bide ne kadar ince ve düz duruslu...
sabahda zaten face de kızın birini gördüm mini etekli deri ceketli catlamak üzereyim kıskanclığımdan utanmasam şimdi ağlıcam o derece sinir içindeyim :84:
peeehhh hıcte bosunaa aglama sekrcımm pılates dedıgımızz sana 5 ders sonunda bır mını etek hedıye edecekk tatlım benımmm:38::38: bende ılk ızlerken ayy gıcık bende yaparım hıh falan dıyordum uyuz oluyordum ama sımdı ızledıkce eburuyu hırslanıyorumm . bızım pılates hıcasınıda gordukce dellenıyorumm ıkısı bır yerde uyuz oluyorum yanı oyuzden gıdıcek bu kara yaglar
pes etme zaten şekercim..valla hareketsiz incelinmiyor maalesef

söyleyene bakkk mınnos pılates merkezın den kacakk sporcum benım:38::60::60:

pes etme zaten şekercim..valla hareketsiz incelinmiyor maalesef
malesef öyle akrep ablacımm ..
meyvem haftasonu hayatımda ılk defaa uzun cızmelerımın ıcıne koydum pantolounumu allahım bır cıcı bır fıstık oldumm kocısım bıle marketın onunde beklıyordu boylee dıkdık fıstık manken gıbı yuruyerek geldım yanına oo fıstıkk naber dedıı cokk mutlu oldum cokk cokk:52::52::9::21::21:

sagol canım benım
senin adına cok sevindim minnosum darısı benim basıma :25: incecik olmak istiyorum sopa gibi bacaklarım olsun yumusakcalarım erisin istiyorum :25:
peeehhh hıcte bosunaa aglama sekrcımm pılates dedıgımızz sana 5 ders sonunda bır mını etek hedıye edecekk tatlım benımmm:38::38: bende ılk ızlerken ayy gıcık bende yaparım hıh falan dıyordum uyuz oluyordum ama sımdı ızledıkce eburuyu hırslanıyorumm . bızım pılates hıcasınıda gordukce dellenıyorumm ıkısı bır yerde uyuz oluyorum yanı oyuzden gıdıcek bu kara yaglar

söyleyene bakkk mınnos pılates merkezın den kacakk sporcum benım:38::60::60:

minnosum ben her aksam kalca videosunu yapsam 2 hafta sonra bacaklarım 2 cm incelikmi nedersin
benim acil incelmem gerek 1 beden küçülmem sart sabahda yapabilirim yani günde 2 sefer yeterki incelicek de ..
kıskanclıktan catlıcam yoksa şimdi kahroluyorum o kızın fotosunu actım baktıkca içim acıyor benim incelmem sartt :47: :25:

senin adına cok sevindim minnosum darısı benim basıma :25: incecik olmak istiyorum sopa gibi bacaklarım olsun yumusakcalarım erisin istiyorum :25:

minnosum ben her aksam kalca videosunu yapsam 2 hafta sonra bacaklarım 2 cm incelikmi nedersin
benim acil incelmem gerek 1 beden küçülmem sart sabahda yapabilirim yani günde 2 sefer yeterki incelicek de ..
kıskanclıktan catlıcam yoksa şimdi kahroluyorum o kızın fotosunu actım baktıkca içim acıyor benim incelmem sartt :47: :25:

çok merak ettm şu kızı:53:

günaydın kızlar nasılsınızz.

ben plates yapamıyorumm kahroluyorumm esneöe olayınıbile gerceklestiremiyorum.. sizdemi ilk basladığınızda benim gibiydiniz..

dün aksam kalca yapayım dedim şu yüz üstü yatıp ellerin ayakların havada asağı yukarı yapıldığı hareket varya yapamadım onu daha neler neler yapamadım da en kötüsü oydu..

canim bende yapamiyorum benmi var bir problem diye dusunmuyo degilim belim boynum tutulup kaliyo ne yapicaz bir onerisi olan varmi :14:

çok merak ettm şu kızı:53:

kız sevgilimin kardeşi .. ben tam zayıfladım deri ceket alayım dedim deri mevsimi bitti ee bacaklar kalın minide giyemiyorum kız fotosunu eklemiş face e ve ayağında mini süper mini :47: üstünde benim beğendiğim deri ceket ..
eee tabi fiziği cok güzek gr fazlası yok her yeri hos hatunun .. ben kıskanclığımdan kuduruyorum :52:

kız sevgilimin kardeşi .. ben tam zayıfladım deri ceket alayım dedim deri mevsimi bitti ee bacaklar kalın minide giyemiyorum kız fotosunu eklemiş face e ve ayağında mini süper mini :47: üstünde benim beğendiğim deri ceket ..
eee tabi fiziği cok güzek gr fazlası yok her yeri hos hatunun .. ben kıskanclığımdan kuduruyorum :52:

canım daha once bır arkadasa onermıstım sımdı adını hatırlamıyorum cabucak ıncelmek ıstıyorum dıyordu hemen pılatese basla dedım aksam sabah 45 dakka yapmaya baslamıs cok degıl 10 gun sonra sukadar ınceldım dıye cm cm olcu vermıstı bana oyuzden sana garantı edebılırım kesınlıkle ıkı haftada mukemmel bır ıncelme olur tatlımm benımm

amanın hemıde erkek tarafı gelınden ınceee cabuk cabuk oturma kalk pılates yap spr yap bısı yap cabukk bbu acıl bır durum

hımmm senin derdinin dermanı pilates :1: bnde yaklaşk 3 haftadır yapıyorum kotlarım normalde bacaklarıma popoma yapışırdı şmdi bollaştı biraz gerçekten farkediyor. yumoşlarada çok iyi geliyor sıkılaşıyor vücut :21:
MPM(Minnoş Pilates Merkezi) müracaat:minnoş prenses:86:

canım daha once bır arkadasa onermıstım sımdı adını hatırlamıyorum cabucak ıncelmek ıstıyorum dıyordu hemen pılatese basla dedım aksam sabah 45 dakka yapmaya baslamıs cok degıl 10 gun sonra sukadar ınceldım dıye cm cm olcu vermıstı bana oyuzden sana garantı edebılırım kesınlıkle ıkı haftada mukemmel bır ıncelme olur tatlımm benımm

amanın hemıde erkek tarafı gelınden ınceee cabuk cabuk oturma kalk pılates yap spr yap bısı yap cabukk bbu acıl bır durum

hemde nasıl acil bi durum düşünsene :52:
bide hava atar gibi giymiş benim istediğim deri ceketi gelde kahrolma sabah sabah dünyamı kararttı :47:

hımmm senin derdinin dermanı pilates :1: bnde yaklaşk 3 haftadır yapıyorum kotlarım normalde bacaklarıma popoma yapışırdı şmdi bollaştı biraz gerçekten farkediyor. yumoşlarada çok iyi geliyor sıkılaşıyor vücut :21:

yazıldım oraya yazıldım seker :25:
işe yarar umarım bu aksam baslıyorum günde 2 kez kalca yapcam :25:

Günaydınnn herkese,

benim bölüm işletme medencim :) bide açıköğretimden çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler bölümünü okudum.şimdii yüksek lisans yapıyorum amacım asistan olarak kalmak okulda ama cok zorlanıyorum.azmettim başarıcam :17::17:.kendi okulum olmasa bile başka bir üniversitede akademisyen olmak istiyorum:) hayırlısı artık inş. olurum.

inş.. ya.bu aralar yediklerime dikkat edemıyorum ya geceleri huzurlu uyuyamıyorum.hep bi pişmanlık oluyor içimde.daha onceden ne güzel az yıyordum dengeli beslenıyordum bıde 1-2 saat sporumu da yapıyorum bebekler gıbı hzuurlu ve mutlu oluyordum:1::1:
ne kadar rejim yapsamda sporsuz zayıflamanın hıc anlamı olmuyor.spor yapmazsan selülitlerin bile aynı yerınde duruyor.yırtıklar oluşuyor zayıf oluyorsun belkı ama yağlı yağlı sarkmış bı vucudun oluyor maelsef.su stres bıtsın eskısı gıbı spora baslıyacam.içimden böyle deli koşmak gelıyor.şöyle gücüm bitene kadar koşmak ıstıyorum :)) tabi konyada bu dediğim biraz hayal bıde kıs mevsımınde :))

benim boyum 1.63 canım :) cok uzun değilim malesef:17::17:

kızın esmer ya canım ondan senıde esmer gördüm zannımca :1::1::1: kızına bakınca kendi cocuklğum gelıyor aklıma :)) bayılırım ben esmer kucuk sevımlı kızlara.Unutulmaz dıye bır dızı var atv de bılmıyorum hıc izlediniz mi? orda esmer kucuk bır kız var başrolde .hatta ön dişleri yok suan :)) bayılıyorum ya o kıza.yanaklarını sıkasım geliyor.:) senın kızında ona benzıyor meden cim.

Canım ben seni facebookta ekledim. oradaki resimlerden hangisi sensin acaba şekerim? İnşallah amacına ulaşırsın. Bende çok istemiştim asistanlığı ama herşey kısmet meselesi birazda. Çalışmalarının sonucunu alırsın sen yeterki böyle devam et.

günaydın kızlar nasılsınızz.

ben plates yapamıyorumm kahroluyorumm esneöe olayınıbile gerceklestiremiyorum.. sizdemi ilk basladığınızda benim gibiydiniz..

dün aksam kalca yapayım dedim şu yüz üstü yatıp ellerin ayakların havada asağı yukarı yapıldığı hareket varya yapamadım onu daha neler neler yapamadım da en kötüsü oydu..

Evet şekerim başladığımda eğilemiyordum yavaş yavaş alıştım şükür, ama normal bir durum bu, canını sıkma şekerim. Plates ve diyetle istediğin incelmeyi elde edersin iç merak eme sen. Brde hareketleri doğru yapmak çok yapmaktan etkili diyor prof ebru şallı

Günaydınnn herkese,

Evet şekerim başladığımda eğilemiyordum yavaş yavaş alıştım şükür, ama normal bir durum bu, canını sıkma şekerim. Plates ve diyetle istediğin incelmeyi elde edersin iç merak eme sen. Brde hareketleri doğru yapmak çok yapmaktan etkili diyor prof ebru şallı

tatlım ben daha doğru düzgün nefesde alamıyorummm :43: gidecek cok yolum varrr ccccooooookkkkk........

Üzerimde dünden kalan bir rehavet vardı, hiçbir şey yapmak istemiyordum ama yine başardınız beni canlandırmayı :46::46:Kalkmalıyım , zaten haftasonu yiyerek ve yatarak:43: geçti, telafi etmeliyim hemen:66::66:

evet canım haftaya bomba gibi başlayalımki öyle devam etsin:40:bnde şimdi gidip bi evi toparlıyım pilates başlayana kadar hem ısınma olur banada:1:

hemde nasıl acil bi durum düşünsene :52:
bide hava atar gibi giymiş benim istediğim deri ceketi gelde kahrolma sabah sabah dünyamı kararttı :47:

yazıldım oraya yazıldım seker :25:
işe yarar umarım bu aksam baslıyorum günde 2 kez kalca yapcam :25:

inş yarar canım zaten bu hafta 59 u görmem sartt :52:

korkma meyvenulum bak nowarın sozlerını duyuyorsun demıı hergun ıkı kere yaparsan tabıkıden ıncelırsın tatlım ama turabcımın dedıgı gıbı her pılatesın ardına 20 dakka yuuryus eklıycenkı karaygalrın gıtsınn wcdenn akıp gıtsınn:60::60:

Back