sagol canım benımm bende senın gıbı dun regl oldum belkı sıskınlık mıskınlık dıye 3-4 kılo gıder bu hafta nowarcım
ay inşallah ağzından bal damlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım benımm bende senın gıbı dun regl oldum belkı sıskınlık mıskınlık dıye 3-4 kılo gıder bu hafta nowarcım
peeehhh hıcte bosunaa aglama sekrcımm pılates dedıgımızz sana 5 ders sonunda bır mını etek hedıye edecekk tatlım benımmm bende ılk ızlerken ayy gıcık bende yaparım hıh falan dıyordum uyuz oluyordum ama sımdı ızledıkce eburuyu hırslanıyorumm . bızım pılates hıcasınıda gordukce dellenıyorumm ıkısı bır yerde uyuz oluyorum yanı oyuzden gıdıcek bu kara yaglarminnosum ağlamak istedim ama ben dün aksam ebru onları yaparken ben yapamadıkca bide ne kadar ince ve düz duruslu...
sabahda zaten face de kızın birini gördüm mini etekli deri ceketli catlamak üzereyim kıskanclığımdan utanmasam şimdi ağlıcam o derece sinir içindeyim :84:
pes etme zaten şekercim..valla hareketsiz incelinmiyor maalesef
malesef öyle akrep ablacımm ..pes etme zaten şekercim..valla hareketsiz incelinmiyor maalesef
senin adına cok sevindim minnosum darısı benim basıma incecik olmak istiyorum sopa gibi bacaklarım olsun yumusakcalarım erisin istiyorummeyvem haftasonu hayatımda ılk defaa uzun cızmelerımın ıcıne koydum pantolounumu allahım bır cıcı bır fıstık oldumm kocısım bıle marketın onunde beklıyordu boylee dıkdık fıstık manken gıbı yuruyerek geldım yanına oo fıstıkk naber dedıı cokk mutlu oldum cokk cokk
sagol canım benım
peeehhh hıcte bosunaa aglama sekrcımm pılates dedıgımızz sana 5 ders sonunda bır mını etek hedıye edecekk tatlım benımmm bende ılk ızlerken ayy gıcık bende yaparım hıh falan dıyordum uyuz oluyordum ama sımdı ızledıkce eburuyu hırslanıyorumm . bızım pılates hıcasınıda gordukce dellenıyorumm ıkısı bır yerde uyuz oluyorum yanı oyuzden gıdıcek bu kara yaglar
söyleyene bakkk mınnos pılates merkezın den kacakk sporcum benım
malesef öyle akrep ablacımm ..
senin adına cok sevindim minnosum darısı benim basıma incecik olmak istiyorum sopa gibi bacaklarım olsun yumusakcalarım erisin istiyorum
minnosum ben her aksam kalca videosunu yapsam 2 hafta sonra bacaklarım 2 cm incelikmi nedersin
benim acil incelmem gerek 1 beden küçülmem sart sabahda yapabilirim yani günde 2 sefer yeterki incelicek de ..
kıskanclıktan catlıcam yoksa şimdi kahroluyorum o kızın fotosunu actım baktıkca içim acıyor benim incelmem sartt
günaydın kızlar nasılsınızz.
ben plates yapamıyorumm kahroluyorumm esneöe olayınıbile gerceklestiremiyorum.. sizdemi ilk basladığınızda benim gibiydiniz..
dün aksam kalca yapayım dedim şu yüz üstü yatıp ellerin ayakların havada asağı yukarı yapıldığı hareket varya yapamadım onu daha neler neler yapamadım da en kötüsü oydu..
çok merak ettm şu kızı
malesef öyle akrep ablacımm ..
senin adına cok sevindim minnosum darısı benim basıma incecik olmak istiyorum sopa gibi bacaklarım olsun yumusakcalarım erisin istiyorum
minnosum ben her aksam kalca videosunu yapsam 2 hafta sonra bacaklarım 2 cm incelikmi nedersin
benim acil incelmem gerek 1 beden küçülmem sart sabahda yapabilirim yani günde 2 sefer yeterki incelicek de ..
kıskanclıktan catlıcam yoksa şimdi kahroluyorum o kızın fotosunu actım baktıkca içim acıyor benim incelmem sartt
kız sevgilimin kardeşi .. ben tam zayıfladım deri ceket alayım dedim deri mevsimi bitti ee bacaklar kalın minide giyemiyorum kız fotosunu eklemiş face e ve ayağında mini süper mini üstünde benim beğendiğim deri ceket ..
eee tabi fiziği cok güzek gr fazlası yok her yeri hos hatunun .. ben kıskanclığımdan kuduruyorum
hımmm senin derdinin dermanı pilates bnde yaklaşk 3 haftadır yapıyorum kotlarım normalde bacaklarıma popoma yapışırdı şmdi bollaştı biraz gerçekten farkediyor. yumoşlarada çok iyi geliyor sıkılaşıyor vücutkız sevgilimin kardeşi .. ben tam zayıfladım deri ceket alayım dedim deri mevsimi bitti ee bacaklar kalın minide giyemiyorum kız fotosunu eklemiş face e ve ayağında mini süper mini üstünde benim beğendiğim deri ceket ..
eee tabi fiziği cok güzek gr fazlası yok her yeri hos hatunun .. ben kıskanclığımdan kuduruyorum
canım daha once bır arkadasa onermıstım sımdı adını hatırlamıyorum cabucak ıncelmek ıstıyorum dıyordu hemen pılatese basla dedım aksam sabah 45 dakka yapmaya baslamıs cok degıl 10 gun sonra sukadar ınceldım dıye cm cm olcu vermıstı bana oyuzden sana garantı edebılırım kesınlıkle ıkı haftada mukemmel bır ıncelme olur tatlımm benımm
amanın hemıde erkek tarafı gelınden ınceee cabuk cabuk oturma kalk pılates yap spr yap bısı yap cabukk bbu acıl bır durum
hımmm senin derdinin dermanı pilates bnde yaklaşk 3 haftadır yapıyorum kotlarım normalde bacaklarıma popoma yapışırdı şmdi bollaştı biraz gerçekten farkediyor. yumoşlarada çok iyi geliyor sıkılaşıyor vücut
MPM(Minnoş Pilates Merkezi) müracaat:minnoş prenses:86:
benim bölüm işletme medencim :) bide açıköğretimden çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler bölümünü okudum.şimdii yüksek lisans yapıyorum amacım asistan olarak kalmak okulda ama cok zorlanıyorum.azmettim başarıcam .kendi okulum olmasa bile başka bir üniversitede akademisyen olmak istiyorum:) hayırlısı artık inş. olurum.
inş.. ya.bu aralar yediklerime dikkat edemıyorum ya geceleri huzurlu uyuyamıyorum.hep bi pişmanlık oluyor içimde.daha onceden ne güzel az yıyordum dengeli beslenıyordum bıde 1-2 saat sporumu da yapıyorum bebekler gıbı hzuurlu ve mutlu oluyordum
ne kadar rejim yapsamda sporsuz zayıflamanın hıc anlamı olmuyor.spor yapmazsan selülitlerin bile aynı yerınde duruyor.yırtıklar oluşuyor zayıf oluyorsun belkı ama yağlı yağlı sarkmış bı vucudun oluyor maelsef.su stres bıtsın eskısı gıbı spora baslıyacam.içimden böyle deli koşmak gelıyor.şöyle gücüm bitene kadar koşmak ıstıyorum :)) tabi konyada bu dediğim biraz hayal bıde kıs mevsımınde :))
benim boyum 1.63 canım :) cok uzun değilim malesef
kızın esmer ya canım ondan senıde esmer gördüm zannımca kızına bakınca kendi cocuklğum gelıyor aklıma :)) bayılırım ben esmer kucuk sevımlı kızlara.Unutulmaz dıye bır dızı var atv de bılmıyorum hıc izlediniz mi? orda esmer kucuk bır kız var başrolde .hatta ön dişleri yok suan :)) bayılıyorum ya o kıza.yanaklarını sıkasım geliyor.:) senın kızında ona benzıyor meden cim.
günaydın kızlar nasılsınızz.
ben plates yapamıyorumm kahroluyorumm esneöe olayınıbile gerceklestiremiyorum.. sizdemi ilk basladığınızda benim gibiydiniz..
dün aksam kalca yapayım dedim şu yüz üstü yatıp ellerin ayakların havada asağı yukarı yapıldığı hareket varya yapamadım onu daha neler neler yapamadım da en kötüsü oydu..
yazıldım oraya yazıldım seker
işe yarar umarım bu aksam baslıyorum günde 2 kez kalca yapcam
Günaydınnn herkese,
Evet şekerim başladığımda eğilemiyordum yavaş yavaş alıştım şükür, ama normal bir durum bu, canını sıkma şekerim. Plates ve diyetle istediğin incelmeyi elde edersin iç merak eme sen. Brde hareketleri doğru yapmak çok yapmaktan etkili diyor prof ebru şallı
ben hergün ebru şallıyla yaptm geçen hafta firelerim oldu ama yinede fark hissettm.
sen günde 2 kere yapıcam diyosun tabikide işe yarıycaktır
inş yarar canım zaten bu hafta 59 u görmem sartt
benimde o rakamı 1 şubatta görmem şart canım 59'm bu hafta meyvenull ablana git 1 şubattada bana geel hee dersenki daha erken gelicem seve seve kollarımı açarım sana
canım benim 1 şubatta 55 olmam gerekk umarım 59 sana cabucak gelirrr
Üzerimde dünden kalan bir rehavet vardı, hiçbir şey yapmak istemiyordum ama yine başardınız beni canlandırmayı Kalkmalıyım , zaten haftasonu yiyerek ve yatarak geçti, telafi etmeliyim hemen
kız sevgilimin kardeşi .. ben tam zayıfladım deri ceket alayım dedim deri mevsimi bitti ee bacaklar kalın minide giyemiyorum kız fotosunu eklemiş face e ve ayağında mini süper mini üstünde benim beğendiğim deri ceket ..
hımmm senin derdinin dermanı pilates bnde yaklaşk 3 haftadır yapıyorum kotlarım normalde bacaklarıma popoma yapışırdı şmdi bollaştı biraz gerçekten farkediyor. yumoşlarada çok iyi geliyor sıkılaşıyor vücut
MPM(Minnoş Pilates Merkezi) müracaat:minnoş prenses:86:
hemde nasıl acil bi durum düşünsene
bide hava atar gibi giymiş benim istediğim deri ceketi gelde kahrolma sabah sabah dünyamı kararttı
yazıldım oraya yazıldım seker
işe yarar umarım bu aksam baslıyorum günde 2 kez kalca yapcam
inş yarar canım zaten bu hafta 59 u görmem sartt