• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Üzerimde dünden kalan bir rehavet vardı, hiçbir şey yapmak istemiyordum ama yine başardınız beni canlandırmayı :46::46:Kalkmalıyım , zaten haftasonu yiyerek ve yatarak:43: geçti, telafi etmeliyim hemen:66::66:

kalk kalk hadı cabuk 1 subatcılar uyanınnnnn mınnos 1 subatta 64 kılo olacakk yıhuhuuu ay ben dun regl oldumm meden belkım o sıskınlıktende gıder bu hafta ay ınsallah demıı

meyvem haftasonu hayatımda ılk defaa uzun cızmelerımın ıcıne koydum pantolounumu allahım bır cıcı bır fıstık oldumm kocısım bıle marketın onunde beklıyordu boylee dıkdık fıstık manken gıbı yuruyerek geldım yanına oo fıstıkk naber dedıı cokk mutlu oldum cokk cokk:52::52::9::21::21:
:46::46::46::46::46::46::65:
söyleyene bakkk mınnos pılates merkezın den kacakk sporcum benım:38::60::60:
ayyhh benim de cindy m var şekercim:21: hem cidy ile hem de tekvando hareketleri yapıyorum ve dambıllarla ağırlık çalışması.kolun kalın kısımlarını acaip sıklaştırıyor ve o gıcık sallanma olmuyor :8::66: nasılmış şekercimm:103:
Üzerimde dünden kalan bir rehavet vardı, hiçbir şey yapmak istemiyordum ama yine başardınız beni canlandırmayı :46::46:Kalkmalıyım , zaten haftasonu yiyerek ve yatarak:43: geçti, telafi etmeliyim hemen:66::66:
:60::60:bu kadar spor yapanla insan utanır zaten rehavet takılmaya kız:60:

korkma meyvenulum bak nowarın sozlerını duyuyorsun demıı hergun ıkı kere yaparsan tabıkıden ıncelırsın tatlım ama turabcımın dedıgı gıbı her pılatesın ardına 20 dakka yuuryus eklıycenkı karaygalrın gıtsınn wcdenn akıp gıtsınn:60::60:

minnosum sanah yapamam ama haftada 4 gün aksamları yapabilirim sanırım 20 dk yürüyüş yani leslie :8:

Bende haftasonu nedeniyle kendime ceza verecem, Bugünkü platesin yanında cuma günü yapılan plateside yapacam 30 dk bantta yürücem, Ayrıca 250 mekik ve 250 hundred yapacam ve tüm evi dip bucak temizleyeceğim.:41::41: Şimdi hareket zamanı şekerler ben kaçtım ara ara uğrar bakarım ne var ne yok diye:80::80:

kalk kalk hadı cabuk 1 subatcılar uyanınnnnn mınnos 1 subatta 64 kılo olacakk yıhuhuuu ay ben dun regl oldumm meden belkım o sıskınlıktende gıder bu hafta ay ınsallah demıı
gider tabi şekercim..akşamlarda meyveye devam et sen hadi bakem bu hafta 2 kilo gitsin senden ve 66 lara merhaba de şekercim
evet canım 1 şubatta mezun olucam ve 1 şubat benim doğum günüm :23:

inşallah şekercim.doğum günü partisine incecik girersin artıkım:74::74:

:46::46::46::46::46::46::65:

ayyhh benim de cindy m var şekercim:21: hem cidy ile hem de tekvando hareketleri yapıyorum ve dambıllarla ağırlık çalışması.kolun kalın kısımlarını acaip sıklaştırıyor ve o gıcık sallanma olmuyor :8::66: nasılmış şekercimm:103:
neysemm ozaman senı bu seferlık affettım sekerımm cındyde olur hep ebru olucak halı yok ya:60:
:60::60:bu kadar spor yapanla insan utanır zaten rehavet takılmaya kız:60:
valla bende utandımm
minnosum sanah yapamam ama haftada 4 gün aksamları yapabilirim sanırım 20 dk yürüyüş yani leslie :8:
tamam sekerım senın kara yaglarıda alıyoruz bu hafta evet sıradakı gelsınn:60:
Bende haftasonu nedeniyle kendime ceza verecem, Bugünkü platesin yanında cuma günü yapılan plateside yapacam 30 dk bantta yürücem, Ayrıca 250 mekik ve 250 hundred yapacam ve tüm evi dip bucak temizleyeceğim.:41::41: Şimdi hareket zamanı şekerler ben kaçtım ara ara uğrar bakarım ne var ne yok diye:80::80:
:52::53::53: ohaa cezaya bakkk helal bee kım tutar sneı medenn afferın sana sekerımm:38:

gider tabi şekercim..akşamlarda meyveye devam et sen hadi bakem bu hafta 2 kilo gitsin senden ve 66 lara merhaba de şekercim

inşallah şekercim.doğum günü partisine incecik girersin artıkım:74::74:

ıkı kılomu amanın 66 mı ayy agzın dualı olsun ınsallahhhh:38:

Evet şekerim mutlaka gidecektir, regl döneminde bildiğim kadarıyla tartı 1,5 kilo gibi fazla gösteriyor o 2 gün sonra kaybolacaktır muhtemelen şekerim

Evet şekerim mutlaka gidecektir, regl döneminde bildiğim kadarıyla tartı 1,5 kilo gibi fazla gösteriyor o 2 gün sonra kaybolacaktır muhtemelen şekerim

ayy ınsallah ınsallah medencımm cok cok spor yapmam lazım benım sımdı ozman turabcım pılates ardıne 10 dk yuruyım demıstım bugun ıtıbarıylen 20 dakka yaptım sekerım spor hocam not al onu sekerımm:38::38:

regldendır canım ama bence hareketlı ol pıltes yapmasan bıle hareketlı olunca yuryunce falan regl agrıları hemen gecerr :38:

evet canım reglden ama herşeye rağmen pilatesimi yaptım:27: çok iyi geldi ağrıyı falan unuttum şmdi bi 20 dk yürüyim leslie cik ile:66::10:
bu cuma reglmde bitince tartımda çok güzel bişeyler görmek istiyorum inşallah:62:

YouTube - Walking - Part 1: Start Quick & Easy
YouTube - Walking - Part 2: Burn Fat & Back It Down
bakın kızlar burda tempo yavaş yavaş yükseliyo 2 mil yürütüyomş 40 dk pilates ardından yarım saat yürüyüş yaptım
bide kahvaltıdan snra tam 65 çıktm sizce iyimi ben bu cuma 63,5 den yüksek bişey görmek istemiyorum tartıda
şimdi sporumuda yaptım evi bi süpürcem silcem ütü yapıcm snrra ders çalışmam lazım önümzdeki 3 hafta fazla katılımda bulunamayabilirim kaptanm ve takım arkadaşlarım haberiniz olsun
şu finallerden snra 1 aylık tatilim gelsin senden çok spor yapıcm ervamm:41::63:

kizlar bende buralardayim ama yazamiyorum cunku coooooooook keyifsizim , kizginim ama kime bende bilmiyorum. kendimi zorla ikna ettim simdi kizimi alip disari cikacagim. hava guzel 12 derece gunesli.
bugun plateste yapmadim hic bir sey yapasim yok zaten. :59:
biz hazirlanip cikalim bakalim ne olacak :58:

gecmisler olsun canim rakibem. benimde bir gun ameliyat yerim agrimisti, cok zorlamissin demekki hassas rakibem benim. bizmi seni etkilemistik yoksa plates icin :17:
60 i gormek bana cok moral oldu nurceng. bugun tartiyi kaldirdim haftaya cumaya kadar tartilmayacagim haftayaki hedefim 59 u gormek. yarin gorusuruz
gecmis olsun tekrar... :71: :71:

teşekkürler canım

kizlar bende buralardayim ama yazamiyorum cunku coooooooook keyifsizim , kizginim ama kime bende bilmiyorum. kendimi zorla ikna ettim simdi kizimi alip disari cikacagim. hava guzel 12 derece gunesli.
bugun plateste yapmadim hic bir sey yapasim yok zaten. :59:
biz hazirlanip cikalim bakalim ne olacak :58:

neden keyfin yok canım bak ne güzel dışarı çıkabiiyosun en azından ben dışarı çıkamıyorum hiç yürüyüşe soğuktan

canım öncelikle gecmiş olsun.spor yapıcam diye cok zorladın demek kendını :(( cok dikkat et bundan sonra

canım sizide gördüm ama konuşmadım sizinle o yüzden hatırlamıyorum yüzlerinizi:17::17::17:
benımde amacım once karıyer yapmak.bizim sülalede kızlar 18-19 yasında evlendıler .bütün kuzenlerimin ilkokula gıden cocukları var :) bana sen evde kaldın diyıp karışıyorlar ama umrumda değil.cok emek verdim cok calıştım ve allahın izniyle inş. hedeflerime ulaşıcam.ve karıyer yapar yapmaz doğru insanı bulmak için çalışcam bu seferde :1::1: 2-3 ıcınde evlenmek istıyorum artık anne olmak ıstıyorum bende :))

bu arada kızlar face ye üye iseniz Esr Cft yazın beni ekleyin bu sayede birbirimizi görmüşte oluruz :)):52::51:
tşekkürler canım.evet önce kariyer yapmak gerekiyo evlenince olmuyo zaten.neyse ben kaçıyorummisafir gelecek öptüm sizleri görüşürüz

benim de moralim bozuldu.sabah tartıldım 75 çıktım.nasıl olur ya..geçen hafta 2 kilo vereyim diye fazla abarttım şimdi de vücut aşağısını kabul etmiyor herhalde.bu gün hem pilates yaptım hem leslie ile 2 mil yürüdüm.en azından 74 ü görsem cumaya kadar..:26::26::5::5::58::58:

Back