Üzerimde dünden kalan bir rehavet vardı, hiçbir şey yapmak istemiyordum ama yine başardınız beni canlandırmayıKalkmalıyım , zaten haftasonu yiyerek ve yatarak geçti, telafi etmeliyim hemen
meyvem haftasonu hayatımda ılk defaa uzun cızmelerımın ıcıne koydum pantolounumu allahım bır cıcı bır fıstık oldumm kocısım bıle marketın onunde beklıyordu boylee dıkdık fıstık manken gıbı yuruyerek geldım yanına oo fıstıkk naber dedıı cokk mutlu oldum cokk cokk
ayyhh benim de cindy m var şekercimsöyleyene bakkk mınnos pılates merkezın den kacakk sporcum benım
Üzerimde dünden kalan bir rehavet vardı, hiçbir şey yapmak istemiyordum ama yine başardınız beni canlandırmayıKalkmalıyım , zaten haftasonu yiyerek ve yatarak geçti, telafi etmeliyim hemen
inşallah sende 1 şubatta 55 olursun ve tickerindan gördüğüm kadarıylada mezun olacaksın ayyy çok sevinirim
korkma meyvenulum bak nowarın sozlerını duyuyorsun demıı hergun ıkı kere yaparsan tabıkıden ıncelırsın tatlım ama turabcımın dedıgı gıbı her pılatesın ardına 20 dakka yuuryus eklıycenkı karaygalrın gıtsınn wcdenn akıp gıtsınn
gider tabi şekercim..akşamlarda meyveye devam et sen hadi bakem bu hafta 2 kilo gitsin senden ve 66 lara merhaba de şekercimkalk kalk hadı cabuk 1 subatcılar uyanınnnnn mınnos 1 subatta 64 kılo olacakk yıhuhuuu ay ben dun regl oldumm meden belkım o sıskınlıktende gıder bu hafta ay ınsallah demıı
evet canım 1 şubatta mezun olucam ve 1 şubat benim doğum günüm
valla bende utandımm
ayyhh benim de cindy m var şekercimhem cidy ile hem de tekvando hareketleri yapıyorum ve dambıllarla ağırlık çalışması.kolun kalın kısımlarını acaip sıklaştırıyor ve o gıcık sallanma olmuyor nasılmış şekercimm:103:
neysemm ozaman senı bu seferlık affettım sekerımm cındyde olur hep ebru olucak halı yok ya
bu kadar spor yapanla insan utanır zaten rehavet takılmaya kız
tamam sekerım senın kara yaglarıda alıyoruz bu hafta evet sıradakı gelsınnminnosum sanah yapamam ama haftada 4 gün aksamları yapabilirim sanırım 20 dk yürüyüş yani leslie
Bende haftasonu nedeniyle kendime ceza verecem, Bugünkü platesin yanında cuma günü yapılan plateside yapacam 30 dk bantta yürücem, Ayrıca 250 mekik ve 250 hundred yapacam ve tüm evi dip bucak temizleyeceğim.Şimdi hareket zamanı şekerler ben kaçtım ara ara uğrar bakarım ne var ne yok diye:80::80:
gider tabi şekercim..akşamlarda meyveye devam et sen hadi bakem bu hafta 2 kilo gitsin senden ve 66 lara merhaba de şekercim
inşallah şekercim.doğum günü partisine incecik girersin artıkım
kalk kalk hadı cabuk 1 subatcılar uyanınnnnn mınnos 1 subatta 64 kılo olacakk yıhuhuuu ay ben dun regl oldumm meden belkım o sıskınlıktende gıder bu hafta ay ınsallah demıı
Evet şekerim mutlaka gidecektir, regl döneminde bildiğim kadarıyla tartı 1,5 kilo gibi fazla gösteriyor o 2 gün sonra kaybolacaktır muhtemelen şekerim
yaa biraz evi toparladım karnım çok kötü ağrımaya başladı :84:sanırm bugün pilates yapamıycm hemen bi adaçayı içiyim belki iyi gelir
regldendır canım ama bence hareketlı ol pıltes yapmasan bıle hareketlı olunca yuryunce falan regl agrıları hemen gecerr
gecmisler olsun canim rakibem. benimde bir gun ameliyat yerim agrimisti, cok zorlamissin demekki hassas rakibem benim. bizmi seni etkilemistik yoksa plates icin
60 i gormek bana cok moral oldu nurceng. bugun tartiyi kaldirdim haftaya cumaya kadar tartilmayacagim haftayaki hedefim 59 u gormek. yarin gorusuruz
gecmis olsun tekrar...
ben de bu kız nerelerde diyordum.geçmiş olsun canım.
kizlar bende buralardayim ama yazamiyorum cunku coooooooook keyifsizim , kizginim ama kime bende bilmiyorum. kendimi zorla ikna ettim simdi kizimi alip disari cikacagim. hava guzel 12 derece gunesli.
bugun plateste yapmadim hic bir sey yapasim yok zaten.
biz hazirlanip cikalim bakalim ne olacak
cok gecmis olsun canim
tşekkürler canım.evet önce kariyer yapmak gerekiyo evlenince olmuyo zaten.neyse ben kaçıyorummisafir gelecek öptüm sizleri görüşürüzcanım öncelikle gecmiş olsun.spor yapıcam diye cok zorladın demek kendını( cok dikkat et bundan sonra
canım sizide gördüm ama konuşmadım sizinle o yüzden hatırlamıyorum yüzlerinizi
benımde amacım once karıyer yapmak.bizim sülalede kızlar 18-19 yasında evlendıler .bütün kuzenlerimin ilkokula gıden cocukları var :) bana sen evde kaldın diyıp karışıyorlar ama umrumda değil.cok emek verdim cok calıştım ve allahın izniyle inş. hedeflerime ulaşıcam.ve karıyer yapar yapmaz doğru insanı bulmak için çalışcam bu seferde2-3 ıcınde evlenmek istıyorum artık anne olmak ıstıyorum bende :))
bu arada kızlar face ye üye iseniz Esr Cft yazın beni ekleyin bu sayede birbirimizi görmüşte oluruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?