Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

biri pişi mi dedi.ay ben bayılırım.zaten tuzlu hamur olsun da ne olursa olsun.bari tatlı sevmiyorum.yoksa şimdi 90 kiloydum.ben de dün ıspanaklı börek yaptım.dayanamadım yedim.

ben de bu kız nerelerde diyordum.geçmiş olsun canım.

sen beni sarışın mı tasarladın kafanda bakayım..şekerim açık tenliyim,kahverengi gözlüyüm,açık kahve saçlıyım ama koyu renk hastası olarak kopkoyu boyuyorum saçlarımı.hep esmer olmak istemişimdir.insanların sarı saç takıntısına da hiç anlam verememekteyim...türk kadını ne buluyor sarı da.yakışanı da var tabii ama ...

herkese günaydnlar bu sabah regl oldm karnım ağrıyor biraz halsizim bugün evde olucm ders çalışcm haftaya finallerim var. İyi haber haftasonu hemen hemen hiç kaçamaksız atlattm dün arkadaşlarımla balık tutmaya gittik tam 8 saat balık tuttuk bu arada dünkü menümü yazıyım sabah 7.30 evden çıkmadan 2 bardak ılık su içtm kahvaltı etmeye vaktm yoktu oraya gidince yarım peynirli poğaça yedim gün boyu 4 bardak çay 1 bardak salep içtm saat öğlen 11 gibi bir tane halka tatlı yemiştmeve geldm saat 5,30 da bir tabak lahana çorbası bir dilim kepek ekmeği yedim 6.30 da 1 kivi bir mandalina saat 7 sularında tuttuğm balıkları kızarttm(hemen hemen 2 kiloya yakın tuttum) eee o kadar tutmuşz yemeden olmaz 3 4 tane istavrit yedim ama çok az yağda kızartmştm
banu sultan bebişin çok şeker yanaklar tam ısırmalık
karamel benide gördnmü rüyanda benide miranda kerr olarak görsen keşke
bu arada ben face kullanmıyorm çok vaktimi alıyor ama sana baktm kahküllü olan senmisin karamelcim

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınızz.

ben plates yapamıyorumm kahroluyorumm esneöe olayınıbile gerceklestiremiyorum.. sizdemi ilk basladığınızda benim gibiydiniz..

dün aksam kalca yapayım dedim şu yüz üstü yatıp ellerin ayakların havada asağı yukarı yapıldığı hareket varya yapamadım onu daha neler neler yapamadım da en kötüsü oydu..

gunaydın kızlar haftasonu gelemdım yanınıza cumartesı gunu komsum geldı gecede yemektı suydu buydu gıremedım pazar gunude bır akrabamız vefat etmıstı ona gıttık ancak bugun gelelbıldımm ee neler yapıyorsunuz bakalımm

karamelımm ruyan ınsallah turabın dedıgı gıbı38 beden toplantısıdır

turabbcımm sen benı takıbe almıssın hergun 20 dakka yuruyus soz verdım ama cumartesı yaptım pazar yapamadım canımcımm

lolocumm canım allahım hep yanında yardımcın olsun ınsallahh

ervam su ıcındekı spor canavarı banada gelse keskemm

günaydn bnde ilk başlarda esneyemiyordum ama yaptkça kasları açılıyo insanın ebru şallıda öyle söylüyo 2 3 hafta içinde alışılıyor. Ayrıca o dedğin yüzme hareketinde bnde zorlanıyorum

başın sağolsun minnoş..

gunaydın meyvemm o dedıgın hareketı ben ancak 2. ayımda dogru duzgun yapmayı basarabıldımm gercekten cok ıyı esnemıs bır vucuda sahıp olman gerekıyor sekerımm .sen yavas yavas yap hemende pes etmek yok oyle ben ılk basladıgımda ebru 10 tane yapıyor ben 3 tanee off yeter dıyordumm sımdıde ebru bos bos konusuyor ben yapmaya devam edıyorum hareketı sekerımm yıhuhuuu yasasın pılatess

günaydn bnde ilk başlarda esneyemiyordum ama yaptkça kasları açılıyo insanın ebru şallıda öyle söylüyo 2 3 hafta içinde alışılıyor. Ayrıca o dedğin yüzme hareketinde bnde zorlanıyorum

offffff ama pes etmek yok devam edicem incelicem.. mini eteğimide taytımıda giyicem.
yoksa kıskanclığımdan catır catır catır catlıcam

başınız sağolsun canım

minnosum ağlamak istedim ama ben dün aksam ebru onları yaparken ben yapamadıkca bide ne kadar ince ve düz duruslu...
sabahda zaten face de kızın birini gördüm mini etekli deri ceketli catlamak üzereyim kıskanclığımdan utanmasam şimdi ağlıcam o derece sinir içindeyim :84:

offffff ama pes etmek yok devam edicem incelicem.. mini eteğimide taytımıda giyicem.
yoksa kıskanclığımdan catır catır catır catlıcam
meyvem haftasonu hayatımda ılk defaa uzun cızmelerımın ıcıne koydum pantolounumu allahım bır cıcı bır fıstık oldumm kocısım bıle marketın onunde beklıyordu boylee dıkdık fıstık manken gıbı yuruyerek geldım yanına oo fıstıkk naber dedıı cokk mutlu oldum cokk cokk
başınız sağolsun canım

sagol canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…