- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
iyi akşamlar kızlar
menümü yazayım
sabah 3 pişi peynir zeytin yumurta
ögle meyve
akşam yogurtlu makarna sossuz
gün boyu 4 fincan yeşil çay 1 lt su sabah kahvaktıyı abarttıgım için 2 saat yürüdüm
ama çokkkkkkk yoruldum birdaha azyiyip 1 saat yüricem
canım ya 2 gündür giremedim sizleri özledim valla.sorma perşembe karın günü vardı ya ben kendimi çok sıkmışım galiba karnımda acıma vardı cuma akşamı çok kötü oldum ağrıdan uyuyamadım.c tesi sabah acile gittim bi dr. kendini fazla zorlamışsın dedi iyi sıkmıştım ama karnımı siz dikkat edin valla.sonra dün öğlen misafir geldi kabul ettim.akşamada çiğ köfte partisi yaptık arkadaşlar gittiğinde gece 1 falandı.öyle olunca sabah geç kalktık kahvaltı falan tab sonra evi bi güzel elden geçirdim akşama kadar işyaptımçamaşır vs.oğlum derken bu saat oldu sizi özledim valla.
bu arada sen beni gaza getirdin 60.8 yazmışsın hemende.
karamelcim sence ben nasılım yoksa beni görmedin mi rüyanda?bii de bende öğretim görevlisi olmak istiyodum göree başlayınca bi de evlendim çocuk derken olmadı.önce kariyer lazım.
lolocum tekrar geçmiş olsun bitanem.
ervam ehliyeti alırsın dert etme çok kolay sürücü kursunun kitabına çalış aynıları çıkıyo.
canım öncelikle gecmiş olsun.spor yapıcam diye cok zorladın demek kendını( cok dikkat et bundan sonra
canım sizide gördüm ama konuşmadım sizinle o yüzden hatırlamıyorum yüzlerinizi
benımde amacım once karıyer yapmak.bizim sülalede kızlar 18-19 yasında evlendıler .bütün kuzenlerimin ilkokula gıden cocukları var :) bana sen evde kaldın diyıp karışıyorlar ama umrumda değil.cok emek verdim cok calıştım ve allahın izniyle inş. hedeflerime ulaşıcam.ve karıyer yapar yapmaz doğru insanı bulmak için çalışcam bu seferde2-3 ıcınde evlenmek istıyorum artık anne olmak ıstıyorum bende :))
bu arada kızlar face ye üye iseniz Esr Cft yazın beni ekleyin bu sayede birbirimizi görmüşte oluruz :))
ervamm bebişin nasıl..
günaydın kızlar nasılsınızz.
ben plates yapamıyorumm kahroluyorumm esneöe olayınıbile gerceklestiremiyorum.. sizdemi ilk basladığınızda benim gibiydiniz..
dün aksam kalca yapayım dedim şu yüz üstü yatıp ellerin ayakların havada asağı yukarı yapıldığı hareket varya yapamadım onu daha neler neler yapamadım da en kötüsü oydu..
gunaydın kızlar haftasonu gelemdım yanınıza cumartesı gunu komsum geldı gecede yemektı suydu buydu gıremedım pazar gunude bır akrabamız vefat etmıstı ona gıttık ancak bugun gelelbıldımm ee neler yapıyorsunuz bakalımm
karamelımm ruyan ınsallah turabın dedıgı gıbı38 beden toplantısıdır
turabbcımm sen benı takıbe almıssın hergun 20 dakka yuruyus soz verdım ama cumartesı yaptım pazar yapamadım canımcımm
lolocumm canım allahım hep yanında yardımcın olsun ınsallahh
ervam su ıcındekı spor canavarı banada gelse keskemm
günaydın kızlar nasılsınızz.
ben plates yapamıyorumm kahroluyorumm esneöe olayınıbile gerceklestiremiyorum.. sizdemi ilk basladığınızda benim gibiydiniz..
dün aksam kalca yapayım dedim şu yüz üstü yatıp ellerin ayakların havada asağı yukarı yapıldığı hareket varya yapamadım onu daha neler neler yapamadım da en kötüsü oydu..
günaydn bnde ilk başlarda esneyemiyordum ama yaptkça kasları açılıyo insanın ebru şallıda öyle söylüyo 2 3 hafta içinde alışılıyor. Ayrıca o dedğin yüzme hareketinde bnde zorlanıyorum
gunaydın kızlar haftasonu gelemdım yanınıza cumartesı gunu komsum geldı gecede yemektı suydu buydu gıremedım pazar gunude bır akrabamız vefat etmıstı ona gıttık ancak bugun gelelbıldımm ee neler yapıyorsunuz bakalımm
karamelımm ruyan ınsallah turabın dedıgı gıbı38 beden toplantısıdır
turabbcımm sen benı takıbe almıssın hergun 20 dakka yuruyus soz verdım ama cumartesı yaptım pazar yapamadım canımcımm
lolocumm canım allahım hep yanında yardımcın olsun ınsallahh
ervam su ıcındekı spor canavarı banada gelse keskemm
başın sağolsun minnoş..
gunaydın meyvemm o dedıgın hareketı ben ancak 2. ayımda dogru duzgun yapmayı basarabıldımm gercekten cok ıyı esnemıs bır vucuda sahıp olman gerekıyor sekerımm .sen yavas yavas yap hemende pes etmek yok oyle ben ılk basladıgımda ebru 10 tane yapıyor ben 3 tanee off yeter dıyordummsımdıde ebru bos bos konusuyor ben yapmaya devam edıyorum hareketı sekerımm yıhuhuuu yasasın pılatess
offffffama pes etmek yok devam edicem incelicem.. mini eteğimide taytımıda giyicem.
yoksa kıskanclığımdan catır catır catır catlıcam
meyvem haftasonu hayatımda ılk defaa uzun cızmelerımın ıcıne koydum pantolounumu allahım bır cıcı bır fıstık oldumm kocısım bıle marketın onunde beklıyordu boylee dıkdık fıstık manken gıbı yuruyerek geldım yanına oo fıstıkk naber dedıı cokk mutlu oldum cokk cokkoffffffama pes etmek yok devam edicem incelicem.. mini eteğimide taytımıda giyicem.
yoksa kıskanclığımdan catır catır catır catlıcam
başınız sağolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?