• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inş.akrebim :) o günleride görürüm.hayatımda hıc 38 beden olmadım.eğer 38 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek :))

Canımcım Allah'ın izniyle o günleride görecen şekerim. Umudunu kaybetme... Maşallah 10 kg vermişsin kalanınıda verirsin. Gördüğüm kadarıyla azimli bir bayansın, bunu da başarırsın.:34::34: Bu arada boyun kaç cm?

nasılsınız kızlar.benim şu iki günüm deli gibi koşturmakla geçti.sabah 10 da başladım işe,şimdi yeni oturuyorum.eşimi uğurladım,evi full temizledim,kızları yıkadım,çamaşır ,bulaşık,yemek,ödevler derken halim mecalim kalmadı.birazdan pilates yapmayı düşünüyorum.azıcık kendime geleyim de.
bu gün ne yedim sabah 1 dilim ekmek,peynir,zeytin,bal,çay vs.ara 1 kase yoğurt.akşam 2 dilim börek,1 porsiyon kuru fasulye[börek yiyince pilavı atladım].yatmadan da meyvemi yerim artık.hepinizi öptüm.....

selam arkadaslar iki gundur giremedim tabi yediklerimede dikkat edemedim.cunki kermeste o kadar cok pasta borek baklava vardiki :27: tabi ayip olmasin diye yedik :1: simdi yediklerimi yazmiyayim :56:

Secdecim valla aynen bende senin gibi bu haftasonu pek dikkat edemedim. :43::43:Artıkın 4 gün bol sporlu sıkı sıkı diyet günleri olacak. :41::41:Canım ne güzel kermese katılmak, Allah kabul etsin yapılan yardımlar çok güzel, böyle güzel şeylere vesile olabilmek, katılabilmek ok güzel şeyler.:46::46::46::nazar:

nasılsınız kızlar.benim şu iki günüm deli gibi koşturmakla geçti.sabah 10 da başladım işe,şimdi yeni oturuyorum.eşimi uğurladım,evi full temizledim,kızları yıkadım,çamaşır ,bulaşık,yemek,ödevler derken halim mecalim kalmadı.birazdan pilates yapmayı düşünüyorum.azıcık kendime geleyim de.
bu gün ne yedim sabah 1 dilim ekmek,peynir,zeytin,bal,çay vs.ara 1 kase yoğurt.akşam 2 dilim börek,1 porsiyon kuru fasulye[börek yiyince pilavı atladım].yatmadan da meyvemi yerim artık.hepinizi öptüm.....

Maşallah :nazar::nazar: bugün temizlik yapan yapana, ne güzel bol hareketli bir gün geçirmişsin. İnan ki bende bugün bütün gün bol bol yattım. :78::78:Ama çok zamandır hep hareketli günler geçirdim, çok az uyku uyudum. Bedenim iyice yorulmuştu, Bugün iyi oldu, biraz toparlandım bende. KEndime geldim diyebilirim

Akrep senin bu hafta kilo alman takimi olumsuz yonde etkiledi, kaptan kilo alirmiymis hic :79:
benimde hafta sonum biraz kontrolsuz gecti dengelemeye calistim gerci insaallah bu haftada 1 kg hafiflerim..kizlar hafta ici birbirimize mukayyet olalim hadi tam gaz spor+ saglikli beslenme...

bugunku menum
sabah ac karnina sirkeli su
11.00 kral kahvaltisi
1. ara 1,5 kurabiye 1 tek sekerli cay
2. ara 4/1 dilim pirasali borek 1 domates
3. ara 1 elma
19.00 bir tabak bulgur pilavi 1 bardak ayran
20.00 1 bayram cikolatasi 1 yesil cay
3lt su
guzel bir gundu yuruyuse cikmak istedim olmadi :41: simdi carsamba gununun maxi plus platesini tekrar yapip ardindan leslie ile yuruyecegim. o kadar keyisizimki poffff :59:
nerdeyse bir gunde 5 kacamak yapmisim takimdan atilmasam bari.

Karamelim sen hangi bölümdesin güzelim:97::97:

benim bölüm işletme medencim :) bide açıköğretimden çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler bölümünü okudum.şimdii yüksek lisans yapıyorum amacım asistan olarak kalmak okulda ama cok zorlanıyorum.azmettim başarıcam :17::17:.kendi okulum olmasa bile başka bir üniversitede akademisyen olmak istiyorum:) hayırlısı artık inş. olurum.

Canımcım Allah'ın izniyle o günleride görecen şekerim. Umudunu kaybetme... Maşallah 10 kg vermişsin kalanınıda verirsin. Gördüğüm kadarıyla azimli bir bayansın, bunu da başarırsın.:34::34: Bu arada boyun kaç cm?

inş.. ya.bu aralar yediklerime dikkat edemıyorum ya geceleri huzurlu uyuyamıyorum.hep bi pişmanlık oluyor içimde.daha onceden ne güzel az yıyordum dengeli beslenıyordum bıde 1-2 saat sporumu da yapıyorum bebekler gıbı hzuurlu ve mutlu oluyordum:1::1:
ne kadar rejim yapsamda sporsuz zayıflamanın hıc anlamı olmuyor.spor yapmazsan selülitlerin bile aynı yerınde duruyor.yırtıklar oluşuyor zayıf oluyorsun belkı ama yağlı yağlı sarkmış bı vucudun oluyor maelsef.su stres bıtsın eskısı gıbı spora baslıyacam.içimden böyle deli koşmak gelıyor.şöyle gücüm bitene kadar koşmak ıstıyorum :)) tabi konyada bu dediğim biraz hayal bıde kıs mevsımınde :))

benim boyum 1.63 canım :) cok uzun değilim malesef:17::17:

Allah gecinden versin karamelcim :9: 38 olmak surda kac ayini alir sen o abur cubur dolabina elini atma, meyvelerlen arkadaslik et biraz spor biraz tempo sonraaa buyuk beden kiyafetlerle vedalasma :58:
:64:

amin turabcım.evet kesinlikle manken gıbı olmak ıstıyorsak spor şartt :17::17:

Hayırdır İnşaallah, canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, inşaallah şu zor zamanlarını çabucak atlatırsın. Canım rüyanda beni esmer görmüşsün, hakikaten esmerim ben. Doğru görmüşsün, Bak belkide ilerde hep beraber toplanıp konuşacaz, rüyan gerçekleşecek, neden olmasın ki??

kızın esmer ya canım ondan senıde esmer gördüm zannımca :1::1::1: kızına bakınca kendi cocuklğum gelıyor aklıma :)) bayılırım ben esmer kucuk sevımlı kızlara.Unutulmaz dıye bır dızı var atv de bılmıyorum hıc izlediniz mi? orda esmer kucuk bır kız var başrolde .hatta ön dişleri yok suan :)) bayılıyorum ya o kıza.yanaklarını sıkasım geliyor.:) senın kızında ona benzıyor meden cim.

iyi akşamlar kızlar
menümü yazayım
sabah 3 pişi peynir zeytin yumurta
ögle meyve
akşam yogurtlu makarna sossuz
gün boyu 4 fincan yeşil çay 1 lt su sabah kahvaktıyı abarttıgım için 2 saat yürüdüm
ama çokkkkkkk yoruldum birdaha azyiyip 1 saat yüricem

nurcengcim sen her halinle guzelsin ne yapacaksin kilo verip. eski kiyafetlerinide ihtiyaci olan birine verirsin. :9:

neredesin rakibecigim yaaaa. oglusun nasil?

canım ya 2 gündür giremedim sizleri özledim valla.sorma perşembe karın günü vardı ya ben kendimi çok sıkmışım galiba karnımda acıma vardı cuma akşamı çok kötü oldum ağrıdan uyuyamadım.c tesi sabah acile gittim bi dr. kendini fazla zorlamışsın dedi iyi sıkmıştım ama karnımı siz dikkat edin valla.sonra dün öğlen misafir geldi kabul ettim.akşamada çiğ köfte partisi yaptık arkadaşlar gittiğinde gece 1 falandı.öyle olunca sabah geç kalktık kahvaltı falan tab sonra evi bi güzel elden geçirdim akşama kadar işyaptımçamaşır vs.oğlum derken bu saat oldu sizi özledim valla.
bu arada sen beni gaza getirdin 60.8 yazmışsın hemende.
karamelcim sence ben nasılım yoksa beni görmedin mi rüyanda?bii de bende öğretim görevlisi olmak istiyodum göree başlayınca bi de evlendim çocuk derken olmadı.önce kariyer lazım.
lolocum tekrar geçmiş olsun bitanem.
ervam ehliyeti alırsın dert etme çok kolay sürücü kursunun kitabına çalış aynıları çıkıyo.

Akrep senin bu hafta kilo alman takimi olumsuz yonde etkiledi, kaptan kilo alirmiymis hic :79:
benimde hafta sonum biraz kontrolsuz gecti dengelemeye calistim gerci insaallah bu haftada 1 kg hafiflerim..kizlar hafta ici birbirimize mukayyet olalim hadi tam gaz spor+ saglikli beslenme...
evet turabcim herkesten bol paylasim bekliyorum
burada cok motive oldum arkadaslar iyi bir takim 2. takim. :92: :92:

bugunku menum
sabah ac karnina sirkeli su
11.00 kral kahvaltisi
1. ara 1,5 kurabiye 1 tek sekerli cay
2. ara 4/1 dilim pirasali borek 1 domates
3. ara 1 elma
19.00 bir tabak bulgur pilavi 1 bardak ayran
20.00 1 bayram cikolatasi 1 yesil cay
3lt su
guzel bir gundu yuruyuse cikmak istedim olmadi :41: simdi carsamba gununun maxi plus platesini tekrar yapip ardindan leslie ile yuruyecegim. o kadar keyisizimki poffff :59:
nerdeyse bir gunde 5 kacamak yapmisim takimdan atilmasam bari.
:9: :9:

platesimi yaptim arkadaslar ardindanda 30 dk yurudum. :81:
tebrik ediyorum kendimi
tabi bu bana ceza buradan atilip kilo almak isteyenler grubuna gitmeye niyetim yok.
:81: :81: :81:
iyi hadi yaktin borekleri kurabiyeleri

canım ya 2 gündür giremedim sizleri özledim valla.sorma perşembe karın günü vardı ya ben kendimi çok sıkmışım galiba karnımda acıma vardı cuma akşamı çok kötü oldum ağrıdan uyuyamadım.c tesi sabah acile gittim bi dr. kendini fazla zorlamışsın dedi iyi sıkmıştım ama karnımı siz dikkat edin valla.sonra dün öğlen misafir geldi kabul ettim.akşamada çiğ köfte partisi yaptık arkadaşlar gittiğinde gece 1 falandı.öyle olunca sabah geç kalktık kahvaltı falan tab sonra evi bi güzel elden geçirdim akşama kadar işyaptımçamaşır vs.oğlum derken bu saat oldu sizi özledim valla.
karamelcim sence ben nasılım yoksa beni görmedin mi rüyanda?bii de bende öğretim görevlisi olmak istiyodum göree başlayınca bi de evlendim çocuk derken olmadı.önce kariyer lazım.
ervam ehliyeti alırsın dert etme çok kolay sürücü kursunun kitabına çalış aynıları çıkıyo.

cok gecmis olsun canim :17:

Son düzenleme:
.

canım öncelikle gecmiş olsun.spor yapıcam diye cok zorladın demek kendını :(( cok dikkat et bundan sonra

canım sizide gördüm ama konuşmadım sizinle o yüzden hatırlamıyorum yüzlerinizi:17::17::17:
benımde amacım once karıyer yapmak.bizim sülalede kızlar 18-19 yasında evlendıler .bütün kuzenlerimin ilkokula gıden cocukları var :) bana sen evde kaldın diyıp karışıyorlar ama umrumda değil.cok emek verdim cok calıştım ve allahın izniyle inş. hedeflerime ulaşıcam.ve karıyer yapar yapmaz doğru insanı bulmak için çalışcam bu seferde :1::1: 2-3 ıcınde evlenmek istıyorum artık anne olmak ıstıyorum bende :))

bu arada kızlar face ye üye iseniz Esr Cft yazın beni ekleyin bu sayede birbirimizi görmüşte oluruz :)):52::51:

Son düzenleme:
gecmisler olsun canim rakibem. benimde bir gun ameliyat yerim agrimisti, cok zorlamissin demekki hassas rakibem benim. bizmi seni etkilemistik yoksa plates icin :17:
60 i gormek bana cok moral oldu nurceng. bugun tartiyi kaldirdim haftaya cumaya kadar tartilmayacagim haftayaki hedefim 59 u gormek. yarin gorusuruz
gecmis olsun tekrar... :71: :71:

Back