Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş.akrebim :) o günleride görürüm.hayatımda hıc 38 beden olmadım.eğer 38 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek :))
selam arkadaslar iki gundur giremedim tabi yediklerimede dikkat edemedim.cunki kermeste o kadar cok pasta borek baklava vardiki tabi ayip olmasin diye yedik simdi yediklerimi yazmiyayim
nasılsınız kızlar.benim şu iki günüm deli gibi koşturmakla geçti.sabah 10 da başladım işe,şimdi yeni oturuyorum.eşimi uğurladım,evi full temizledim,kızları yıkadım,çamaşır ,bulaşık,yemek,ödevler derken halim mecalim kalmadı.birazdan pilates yapmayı düşünüyorum.azıcık kendime geleyim de.
bu gün ne yedim sabah 1 dilim ekmek,peynir,zeytin,bal,çay vs.ara 1 kase yoğurt.akşam 2 dilim börek,1 porsiyon kuru fasulye[börek yiyince pilavı atladım].yatmadan da meyvemi yerim artık.hepinizi öptüm.....
Karamelim sen hangi bölümdesin güzelim:97::97:
Canımcım Allah'ın izniyle o günleride görecen şekerim. Umudunu kaybetme... Maşallah 10 kg vermişsin kalanınıda verirsin. Gördüğüm kadarıyla azimli bir bayansın, bunu da başarırsın. Bu arada boyun kaç cm?
Allah gecinden versin karamelcim 38 olmak surda kac ayini alir sen o abur cubur dolabina elini atma, meyvelerlen arkadaslik et biraz spor biraz tempo sonraaa buyuk beden kiyafetlerle vedalasma
Hayırdır İnşaallah, canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, inşaallah şu zor zamanlarını çabucak atlatırsın. Canım rüyanda beni esmer görmüşsün, hakikaten esmerim ben. Doğru görmüşsün, Bak belkide ilerde hep beraber toplanıp konuşacaz, rüyan gerçekleşecek, neden olmasın ki??
selam arkadaslar iki gundur giremedim tabi yediklerimede dikkat edemedim.cunki kermeste o kadar cok pasta borek baklava vardiki tabi ayip olmasin diye yedik simdi yediklerimi yazmiyayim
afiyet olsun, yag olmasın canım
nurcengcim sen her halinle guzelsin ne yapacaksin kilo verip. eski kiyafetlerinide ihtiyaci olan birine verirsin.
neredesin rakibecigim yaaaa. oglusun nasil?
evet turabcim herkesten bol paylasim bekliyorumAkrep senin bu hafta kilo alman takimi olumsuz yonde etkiledi, kaptan kilo alirmiymis hic :79:
benimde hafta sonum biraz kontrolsuz gecti dengelemeye calistim gerci insaallah bu haftada 1 kg hafiflerim..kizlar hafta ici birbirimize mukayyet olalim hadi tam gaz spor+ saglikli beslenme...
bugunku menum
sabah ac karnina sirkeli su
11.00 kral kahvaltisi
1. ara 1,5 kurabiye 1 tek sekerli cay
2. ara 4/1 dilim pirasali borek 1 domates
3. ara 1 elma
19.00 bir tabak bulgur pilavi 1 bardak ayran
20.00 1 bayram cikolatasi 1 yesil cay
3lt su
guzel bir gundu yuruyuse cikmak istedim olmadi simdi carsamba gununun maxi plus platesini tekrar yapip ardindan leslie ile yuruyecegim. o kadar keyisizimki poffff
nerdeyse bir gunde 5 kacamak yapmisim takimdan atilmasam bari.
:81: :81: :81:platesimi yaptim arkadaslar ardindanda 30 dk yurudum. :81:
tebrik ediyorum kendimi
tabi bu bana ceza buradan atilip kilo almak isteyenler grubuna gitmeye niyetim yok.
canım ya 2 gündür giremedim sizleri özledim valla.sorma perşembe karın günü vardı ya ben kendimi çok sıkmışım galiba karnımda acıma vardı cuma akşamı çok kötü oldum ağrıdan uyuyamadım.c tesi sabah acile gittim bi dr. kendini fazla zorlamışsın dedi iyi sıkmıştım ama karnımı siz dikkat edin valla.sonra dün öğlen misafir geldi kabul ettim.akşamada çiğ köfte partisi yaptık arkadaşlar gittiğinde gece 1 falandı.öyle olunca sabah geç kalktık kahvaltı falan tab sonra evi bi güzel elden geçirdim akşama kadar işyaptımçamaşır vs.oğlum derken bu saat oldu sizi özledim valla.
bu arada sen beni gaza getirdin 60.8 yazmışsın hemende.
karamelcim sence ben nasılım yoksa beni görmedin mi rüyanda?bii de bende öğretim görevlisi olmak istiyodum göree başlayınca bi de evlendim çocuk derken olmadı.önce kariyer lazım.
lolocum tekrar geçmiş olsun bitanem.
ervam ehliyeti alırsın dert etme çok kolay sürücü kursunun kitabına çalış aynıları çıkıyo.
karamelcim sence ben nasılım yoksa beni görmedin mi rüyanda?bii de bende öğretim görevlisi olmak istiyodum göree başlayınca bi de evlendim çocuk derken olmadı.önce kariyer lazım.
.
merhaba zülaley nasılsın diyet nasıl gidiyor?
gecmisler olsun canim rakibem. benimde bir gun ameliyat yerim agrimisti, cok zorlamissin demekki hassas rakibem benim. bizmi seni etkilemistik yoksa plates icincanım ya 2 gündür giremedim sizleri özledim valla.sorma perşembe karın günü vardı ya ben kendimi çok sıkmışım galiba karnımda acıma vardı cuma akşamı çok kötü oldum ağrıdan uyuyamadım.c tesi sabah acile gittim bi dr. kendini fazla zorlamışsın dedi iyi sıkmıştım ama karnımı siz dikkat edin valla.sonra dün öğlen misafir geldi kabul ettim.akşamada çiğ köfte partisi yaptık arkadaşlar gittiğinde gece 1 falandı.öyle olunca sabah geç kalktık kahvaltı falan tab sonra evi bi güzel elden geçirdim akşama kadar işyaptımçamaşır vs.oğlum derken bu saat oldu sizi özledim valla.
bu arada sen beni gaza getirdin 60.8 yazmışsın hemende.
lolocum tekrar geçmiş olsun bitanem.
ervam ehliyeti alırsın dert etme çok kolay sürücü kursunun kitabına çalış aynıları çıkıyo.