Her zorlugun bir kolayligi vardir.kızlar bu topiğe geldiğimden beri hep sıkıntılı şeyler yazıyorum buraya geldiğimde zaten sıkıntıların ortasındaydım
sizede yansıttım hakkınızı helal edin
evvett bügünkü menüm
sabah elmasirkeli sıcaksu 3 kayısı ve tekrar sada sıcaksu
kahvaltı 1 tane simit peynir zeytin
kahvaltıyı geç yaptıgımız için öglen 1 portakal 3 bardak yeşil çay
akşam 1kase çorba 1 kase yogurtlu ispanak 1 dilim ekmek
saat 21.00 gibi muhtemelen acıkırım 1 portakal yerim
25 dakika ayrobik canım hiç istemiyordu zola anca bukadar yapa bildim
selam kızlar.yoğunluktan uğrayamadım.eşimi göreve uğurlayıp dönerim aranıza.zaten kimseler yok.
iyi aksamlar kizlar
bugün carsiya gittim kizima ciciler aldim ucuzlukta olucan biraz fazla kacti galiba
bugünkü
patates kavurmasi
domates
peynir
2 bardak cay
carsida oldugum icin ara yok
aksam tabakta döner
ayran
ara 0 yagli yogurt
1.5 litre su
dün 70 dk spor yaptim(BUGÜNDE YAPMAYI DÜSÜNÜYORUM)
Veee Tebrikler 2.TAKIM Yupppiiii Yupppiiii
Birinci olmuş, Demiştim ben birincilik görünüyor diye.
Haftayada birincilik bizde olur umarım.
2.Takım GüzellerineCanlarım benim ya sizler sayesinde uzun süredir başlayamadığım diyetime başlayabildim. Sizleri seviyorum
Kilo veren arkadaşlar tebrikler, Veremeyen arkadaşlar haftaya inşaallah.
kızlar bu topiğe geldiğimden beri hep sıkıntılı şeyler yazıyorum buraya geldiğimde zaten sıkıntıların ortasındaydım
cnm avatar öyle zaten renkleride ben degirtiriyorum icim aciliyo renk renk hosuma gidiyo sizinde etkiler ins
teşekkür ederim kızlar
bu geçireceği ameliyat diğer geçirdiklerine oranla daha basit yinede ben biraz endişeliyim eşime belli etmiyorum ama kalp ameliyatı geçirdiği için kalple ilgili bir sorun çıkma ihtimali var
banu sultan eşim orta yaşlı 2 sene önce başımıza gelen kötü bi olayın sonucunda eşimin kalp kapağının altına pihti gittiği için kapak işlevini yitirmişti ve acil yoğun bakıma yatırmışlardı eşimi 1 ay yattıktan sonra ilaçla ajioyla düzeltemedikleri için hayati tehlikeyide göz önüne alarak kalp kapak ameliyatı oldu
üzerinden 1 yıl geçti
doktor şimdiki ameliyatını ne kadar geç yaparsak risk o kadar az olur demişti
10 yıl sonra falan daha uygun olur demişti
malesefki daha 1 yıl geçti acil olmasa ameliyat etmezlerdi ama acil durumu
hayirdir insaallah karamelcim
herhalde avatarlarimizdaki resimlerle gormussundur.
avatar resmi cok etki ediyor beyindeki resme. ben seni hep avatarindaki bu karamel kiz suretinde hayal ediyorum mesela
ruyanin yorumu ise soyle; hepimiz 38 beden olacagiz ve bunu 38 bedenler toplantisinda kutlayacagiz, hafif yiyecekler yiyecegiz ve omur boyu ince mesut yasayacagiz
rica ederim canım ne demekakrepcim çok güzel yazmışsın
evet nereye baktığın değil nasıl gördüğün önemli
ayrıca geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim
sıkıntısız insan olmazki canım..tabiki paylaşıcaksın sıkıntılarını..unutma sıkıntı paylaştıkça azalır mutluluk paylaştıkça çoğalır:103:kızlar bu topiğe geldiğimden beri hep sıkıntılı şeyler yazıyorum buraya geldiğimde zaten sıkıntıların ortasındaydım
merak etme canım..seni gördüklerinde şok oldukları zamanlar pek yakındır..:13:Ben 2 gündür ne yediğimi not edemedim, Dün sabah erkendin çıktım, gün boyu evdev eve ziyaretlerle geçti. Sabahtan öğleye kadar annemlere, Öğlenden 16.00 ya kadar abimler ve 16.00 dan 20.00 ye kadar görümcemlere gittik, evleri birbirlerine çok yakın bir çıkmışken hepsine gittim ve bitirdim şükür. Sonra biraz market alışverişi yaptık. 21.00 de eve geldim, arkadaşlarım gelecek diye pasta vs hazırlamaya giriştim, bir yandan çocuklar derken saat 1 e doğru yatabildim, yorgundum da üstelik, sabah erkenden kalkıp hazırlık, ev temizliği vs derken hemen öğlen olmuş.
Öğlene arkadaşlar geldi, arkadaş günümden 4 kişi ve üniversiteden bir arkadaşım geldi. Oğlum için geldiler, doğumunda gelememişlerdi. Güzel geçti şükür. Bitirdik, ama bende hayal kırıklığı oldu. Çünkü zayıflamışsın demediler, neden acaba? zayıflamışa benzemiyormuyum ben yaHalbuki 3 hafta öncesine göre 3,6 kg vermiştim ben. Allahtan dün kardeşim zayıflamışsın dedi ona sevindim.
Birde benim tam üstüme oturan bir eteğim vardı, Hatta göbekten dolayı eteğin boyu olması gerekenden yukarı duruyordu. Dün eteğimi giydim, etek belimde dönüyor ve boyuda normal olması gereken yerdeydi ve Çok mutlu olmuştum. Bugün kızlardan herhangi bri tepki görmemek beni üzdü ama hırslandırdıda, azmimi arttırdı
inşallah kuşumVeee Tebrikler 2.TAKIM Yupppiiii Yupppiiii
Birinci olmuş, Demiştim ben birincilik görünüyor diye.
Haftayada birincilik bizde olur umarım.
2.Takım GüzellerineCanlarım benim ya sizler sayesinde uzun süredir başlayamadığım diyetime başlayabildim. Sizleri seviyorum
Kilo veren arkadaşlar tebrikler, Veremeyen arkadaşlar haftaya inşaallah.
ah canım dün yine unutmuşum kayısı almayı inşallah bugün alırım yaa:26:
sabah ac karnina sirkeli su
10.00 bir cb akrep hosafi, biraz peynir 3 zeytin bir simit
15.00 bir tabak icli kofte, 1 kase yogurt
18.00 1 dilim pasta bir cay
ikinci aksam bir mandalin bir bardak sut
3lt su
30 dk tempolu 1 saat normal yuruyus
hayrolsun canikom..çok güzel bir rüya görmüşsün..kuşum bu hafta senle coşalımmı sporda ne dersinMerhaba kızlar iki iki gündür moralim cok bozuktu arada baktım takıma ama bişey yazamadımNe yazacaktım kı yediklerime dikkat edemedim cunku.
Takımımız bu haftada 1.olmuş cok sevındım ya maşallah bıze bikaç haftadır derece yapıyoruz hepimiz :))
bu arada rüyamda akrep bizi biyere cağırdı.hepımızı ama .herkes ordaydı:)) otırduk oval bir masaya.ben masanın en sonuna oturdum akrebım beni görünce yanına çağırdı hemenkorka korka gıttım bende.ne senin bu halin.azıcık kendine çeki düzen ver dedi kızdı bana
sonra minnoşum geldi.sarıldık falann oda kocasıyla kavga etmiş morali bozuktu :))
Meden sonra seninle konuştum sohbet ettık. herkes ordaydı VE herkes pilatesle ılgılı birseyler anlatıyordu
kızlar takıma gelmeyınce 2 gündür hasretinizden bakın rüyama girdiniz
keşke gercektede şöyle hep beraber toplansak konussak sohbet etsek ne kadar güzel olurdu?
süper yorumhayirdir insaallah karamelcim
avatar resmi cok etki ediyor beyindeki resme. ben seni hep avatarindaki bu karamel kiz suretinde hayal ediyorum mesela
ruyanin yorumu ise soyle; hepimiz 38 beden olacagiz ve bunu 38 bedenler toplantisinda kutlayacagiz, hafif yiyecekler yiyecegiz ve omur boyu ince mesut yasayacagiz
inşallah geçersin canım sınavınıcok güzel yormussun rüyayi cnm ins gerceklesir en yakin zamanda
amiin inşallah
karamelcim spor yapiyorumda su aralar kalacak galiba dün de yapamadim ehliyet icin ugrasip duruyorum bu haftayi az sporla ve ehliyete yakin kapatmak iytiyorum ins gecsemde sinavi rahatlasam ya :44::44:
13 çocuk ve sağlıklı gerçekten de ilginç:44:
İngiltere'de yaşayan 13 çocuk annesi Joanne Watson'ın (36) genç ve zayıf görünümü görenleri kıskandırıyor.
İlk bebeği Natasha'yı 18 yıl önce doğuran Watson, bundan sonra neredeyse her yıl hamile kaldı.
Kocası John ile bir bebek daha beklediklerini açıklayan, 1.58 boyunda ve 47 kilo ağırlığındaki Watson, formunu korumak için özel bir şey yapmadığını söyledi.
Watson, 'Ailemi çok seviyorum ve onların bütün işlerine koşarken kilo almaya fırsat bulamıyorum.' dedi.
cok güzel yormussun rüyayi cnm ins gerceklesir en yakin zamanda
karamelcim spor yapiyorumda su aralar kalacak galiba dün de yapamadim ehliyet icin ugrasip duruyorum bu haftayi az sporla ve ehliyete yakin kapatmak iytiyorum ins gecsemde sinavi rahatlasam ya :44::44:
hayirdir insaallah karamelcim
kuşum neden olmasın sen istedikten sonra manken gibi hatun olursun..eva mendes yanında sıfır kalır şekercim
Allah gecinden versin karamelciminş.akrebim :) o günleride görürüm.hayatımda hıc 38 beden olmadım.eğer 38 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek :))
Merhaba kızlar iki iki gündür moralim cok bozuktu arada baktım takıma ama bişey yazamadımNe yazacaktım kı yediklerime dikkat edemedim cunku.
Takımımız bu haftada 1.olmuş cok sevındım ya maşallah bıze bikaç haftadır derece yapıyoruz hepimiz :))
bu arada rüyamda akrep bizi biyere cağırdı.hepımızı ama .herkes ordaydı:)) otırduk oval bir masaya.ben masanın en sonuna oturdum akrebım beni görünce yanına çağırdı hemenkorka korka gıttım bende.ne senin bu halin.azıcık kendine çeki düzen ver dedi kızdı bana
sonra minnoşum geldi.sarıldık falann oda kocasıyla kavga etmiş morali bozuktu :))
Meden sonra seninle konuştum sohbet ettık. herkes ordaydı VE herkes pilatesle ılgılı birseyler anlatıyordu
kızlar takıma gelmeyınce 2 gündür hasretinizden bakın rüyama girdiniz
keşke gercektede şöyle hep beraber toplansak konussak sohbet etsek ne kadar güzel olurdu?
merak etme canım..seni gördüklerinde şok oldukları zamanlar pek yakındır..:13:
inşallah kuşumbugüm sabah tartıda çok güzel rakam gördüm..dün acaip yürüdüm ama..tam 120 dk ve en son 14:00 te öğlen yemeğimi yedim ondan sonra hiç bişii yemedim.meyve bile..fırsat bulamadım meyveye evde koşturmacadan..akşam balkonları yıkadım..evin 3/2 sini sildim..mutfağı temizledim..makinede biten beyazlarımı içerddeki askıma astım.acaip ter attım duşa attım kendimi..ve sabah ta tartı çok mutlu etti beni
bugünde burda hava çok güzel günlük güneşlik..sabahtan bu yana yine evimi temizledim.oturma odamın düzenini değiştirdim.camını sildim.tabi odanın tüm halılarını balkona attım temizleyip..tam 4 posta çamaşır ser topla yaptım.banyomu lavabo ve tuvaletleri temizledim.gıcır gıcır oldularben temizliği yaptımmı köşe bucak yaparım tüm ayrıntılarla ilgilenirim..yüzeysel yapıp bir daire evi temizledim diyemem.çalışmayan hiç bir yerim kalmadı acaip yoruldum ama anladım ki oturarak kilo verilmiyoor..spor ve hareket şart..bakalım bundan sonra günde 2 saat spor yapmak istiyorum içinde evimin işi yürüyüşüm de dahil bu hafta süper gidicek kilolar süper..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?