Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Veee Tebrikler 2.TAKIM Yupppiiii Yupppiiii
Birinci olmuş, Demiştim ben birincilik görünüyor diye.
Haftayada birincilik bizde olur umarım.
2.Takım Güzellerine Canlarım benim ya sizler sayesinde uzun süredir başlayamadığım diyetime başlayabildim. Sizleri seviyorum
Kilo veren arkadaşlar tebrikler, Veremeyen arkadaşlar haftaya inşaallah.

iyi aksamlar kizlar

bugün carsiya gittim kizima ciciler aldim ucuzlukta olucan biraz fazla kacti galiba

bugünkü

patates kavurmasi
domates
peynir
2 bardak cay

carsida oldugum icin ara yok

aksam tabakta döner
ayran

ara 0 yagli yogurt
1.5 litre su

dün 70 dk spor yaptim (BUGÜNDE YAPMAYI DÜSÜNÜYORUM)

kızlar bu topiğe geldiğimden beri hep sıkıntılı şeyler yazıyorum buraya geldiğimde zaten sıkıntıların ortasındaydım
sizede yansıttım hakkınızı helal edin
Her zorlugun bir kolayligi vardir.
Allahü teâlâ çaresiz dert yaratmamıştır.
Varsa helal olsun.
ay vedalasir gibi oldu

:81: :81:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar iki iki gündür moralim cok bozuktu arada baktım takıma ama bişey yazamadım Ne yazacaktım kı yediklerime dikkat edemedim cunku.

Takımımız bu haftada 1.olmuş cok sevındım ya maşallah bıze bikaç haftadır derece yapıyoruz hepimiz :))

bu arada rüyamda akrep bizi biyere cağırdı.hepımızı ama .herkes ordaydı:)) otırduk oval bir masaya.ben masanın en sonuna oturdum akrebım beni görünce yanına çağırdı hemen korka korka gıttım bende.ne senin bu halin.azıcık kendine çeki düzen ver dedi kızdı bana

sonra minnoşum geldi.sarıldık falann oda kocasıyla kavga etmiş morali bozuktu :))

Meden sonra seninle konuştum sohbet ettık. herkes ordaydı VE herkes pilatesle ılgılı birseyler anlatıyordu

kızlar takıma gelmeyınce 2 gündür hasretinizden bakın rüyama girdiniz
keşke gercektede şöyle hep beraber toplansak konussak sohbet etsek ne kadar güzel olurdu?

selam kızlar.yoğunluktan uğrayamadım.eşimi göreve uğurlayıp dönerim aranıza.zaten kimseler yok.

banucum ben geldim.ama seni yakalayamadım hemencecik gitmişsin (

canım ne güzel spor yapıyorsun ya.mAşallah arkadasıma.günde 70 dk spor yaparsan karsılığını fazlasıyla alırsın.Gitsin kara yağlar :))

canımm bizde seni seviyoruzzzzz

kızlar bu topiğe geldiğimden beri hep sıkıntılı şeyler yazıyorum buraya geldiğimde zaten sıkıntıların ortasındaydım

canım helal olsun.tabiki anlatıcaz dertleşicez.biz seve seve dinleriz seni.İnş. en kısa zamanda sıkıntılarınzan kurtulursunuz.

cnm avatar öyle zaten renkleride ben degirtiriyorum icim aciliyo renk renk hosuma gidiyo sizinde etkiler ins

ben baya etkilendim vaalllaaaa:)) ellerine sağlık

gecmiş olsun tekrar lolocum.eşin inş. atlatır bu zamanları sağlığına kavusur.Dualarımız senınle canımm

hayirdir insaallah karamelcim
herhalde avatarlarimizdaki resimlerle gormussundur.
avatar resmi cok etki ediyor beyindeki resme. ben seni hep avatarindaki bu karamel kiz suretinde hayal ediyorum mesela
ruyanin yorumu ise soyle; hepimiz 38 beden olacagiz ve bunu 38 bedenler toplantisinda kutlayacagiz, hafif yiyecekler yiyecegiz ve omur boyu ince mesut yasayacagiz

cok güzel yormussun rüyayi cnm ins gerceklesir en yakin zamanda

karamelcim spor yapiyorumda su aralar kalacak galiba dün de yapamadim ehliyet icin ugrasip duruyorum bu haftayi az sporla ve ehliyete yakin kapatmak iytiyorum ins gecsemde sinavi rahatlasam ya :44::44:

İngiltere'de yaşayan 13 çocuk annesi Joanne Watson'ın (36) genç ve zayıf görünümü görenleri kıskandırıyor.

İlk bebeği Natasha'yı 18 yıl önce doğuran Watson, bundan sonra neredeyse her yıl hamile kaldı.

Kocası John ile bir bebek daha beklediklerini açıklayan, 1.58 boyunda ve 47 kilo ağırlığındaki Watson, formunu korumak için özel bir şey yapmadığını söyledi.

Watson, 'Ailemi çok seviyorum ve onların bütün işlerine koşarken kilo almaya fırsat bulamıyorum.' dedi.

akrepcim çok güzel yazmışsın

evet nereye baktığın değil nasıl gördüğün önemli

ayrıca geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim
rica ederim canım ne demek
sıkıntısız insan olmazki canım..tabiki paylaşıcaksın sıkıntılarını..unutma sıkıntı paylaştıkça azalır mutluluk paylaştıkça çoğalır:103:
merak etme canım..seni gördüklerinde şok oldukları zamanlar pek yakındır..:13:
inşallah kuşum bugüm sabah tartıda çok güzel rakam gördüm..dün acaip yürüdüm ama..tam 120 dk ve en son 14:00 te öğlen yemeğimi yedim ondan sonra hiç bişii yemedim.meyve bile..fırsat bulamadım meyveye evde koşturmacadan..akşam balkonları yıkadım..evin 3/2 sini sildim..mutfağı temizledim..makinede biten beyazlarımı içerddeki askıma astım.acaip ter attım duşa attım kendimi..ve sabah ta tartı çok mutlu etti beni
bugünde burda hava çok güzel günlük güneşlik..sabahtan bu yana yine evimi temizledim.oturma odamın düzenini değiştirdim.camını sildim.tabi odanın tüm halılarını balkona attım temizleyip..tam 4 posta çamaşır ser topla yaptım.banyomu lavabo ve tuvaletleri temizledim.gıcır gıcır oldularben temizliği yaptımmı köşe bucak yaparım tüm ayrıntılarla ilgilenirim..yüzeysel yapıp bir daire evi temizledim diyemem.çalışmayan hiç bir yerim kalmadı acaip yoruldum ama anladım ki oturarak kilo verilmiyoor..spor ve hareket şart..bakalım bundan sonra günde 2 saat spor yapmak istiyorum içinde evimin işi yürüyüşüm de dahilbu hafta süper gidicek kilolar süper..
ah canım dün yine unutmuşum kayısı almayı inşallah bugün alırım yaa:26:
hayrolsun canikom..çok güzel bir rüya görmüşsün..kuşum bu hafta senle coşalımmı sporda ne dersin
süper yorum
inşallah geçersin canım sınavını
13 çocuk ve sağlıklı gerçekten de ilginç:44:

canım gecersin inş. ya stres yapma sakın. bende 4 yıl önce almıştım ehliyetımı.yazılı sınavlar kolay oluyorda.o son sınavda sürüş testinde insan heyecanlanıyor baya :)) ama bi şekilde geciyorsun.ervamm sende gecersın ıns.

hayır inş. turabım :)) ne güzel yorumlamışsın rüyamı diline sağlık

minnoşu akrebi tanıyorum artık.kaç aydır beraberız resımlerini görmüştüm onları resımlerdeki gibi gördüm rüyamda.ama sizleri tanımıyorum malesef.ama medihayı esmer banusultanı sarışın gördüm
avatarlar resimlerinden etkılenmiş olabilir haklısın turabcım

benım avatarımdaki kiş de Eva Mendes :) büyük hayranlarından biriyim hayalım ona benzemek.hatta bazı arkaadslarım takılırlar baana benzıyorsun diye mendes evammm diyorlar bana :))

benzemıyorum ama benzemek istredım bu hatuna

hoşgeldin akrebim.ellerine sağlık bacım amma temızlık yapmışsın.ben bu ara pek bi tembelim hayatım laptop basında tez yazmakla gecıyor.temizliği bırak odamı bıle toplandığım yok.bugün annem artık isyan ettı çalışma masamı bi görseniz her taraftan kıtaplar notlar fısşkıyor.kıyafet dolabım desene darmadağan
annemde haklı ama ne yapayım bu aralar kendime bıle baktığım yok stresten yoğunluktan.kaşlarım cıkmıs farketmmeişim bile.hemen cımbızı aldım elime kaç gündür öyle gezıyormuşum ama farkında değilim.
geceleri dsen 40 kez uyanıyorum hralde.rüyamda bile ödev yazıyorum hocalarla uğrasıyorum.şu ocak ayı bı gecse

seninle spor yapıp cosmayı cok ısterdım ama akrebim vaktım yok. bana biraz ızın versen.söz verıyorum subatta bomba gıbı gelıcem 1 ayda 5 kılo vericem eskisi gıbı günde 2 saat spor yapıcam hatta pilates bile yapıcam :)

kızlar bakın bu foto motivasyon aracımız olsun.bu kadın basardıysa bizde basrırız.oda sadece diyet ve bol sporla bu hale gelmiş.

doğum sonrası 76 kıloya cıkmış.44 beden den 36 bedene inmiş bu güzel kadın

Son düzenleme:
inş.akrebim :) o günleride görürüm.hayatımda hıc 38 beden olmadım.eğer 38 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek :))
Allah gecinden versin karamelcim 38 olmak surda kac ayini alir sen o abur cubur dolabina elini atma, meyvelerlen arkadaslik et biraz spor biraz tempo sonraaa buyuk beden kiyafetlerle vedalasma

Hayırdır İnşaallah, canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, inşaallah şu zor zamanlarını çabucak atlatırsın. Canım rüyanda beni esmer görmüşsün, hakikaten esmerim ben. Doğru görmüşsün, Bak belkide ilerde hep beraber toplanıp konuşacaz, rüyan gerçekleşecek, neden olmasın ki??

İnşaallah canım inşaallah... o zamanların gelmesini iple çekiyorum.
Maşallah Gidecek tabii, bi de böyle olursan süper hızlla gidecekeler o karayağlar şkerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…