- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok sekerim yok ben karar verdim yakalicam seni sen kos ben yetisirim sana yanindan gecerken bi de bay bay derimii sen peşimden koş bende sana inat kaçim o zaman bakalım beni yakalayabilicekmisin
ayy bide geçermişin beni
yok yok bu uyarı iyi oldu ben daha hızlı koşim en iyisi
zaten bu hafta diyetisyenegitmem gerekiyo bari bir kaç kiloo verim yoksa ne yüzle gidicem
ervamm kac gun oldu baslayali kac gun oldu gercekten faydasi oluyormu benimde gobus bayagi bir var
tamam canım sonucu mutlaka paylaş,nasıl yaptıgını tarif edermisin?? bende deneyeyim.
Tesekkur ederim akrepcim izin icin
kizlar bu hafta 1. olmusuz hepinizi tebrik ediyorum ....
kızlar bu gün eşimin tahlillerini doktora gösterdim
acil ameliyat olması gerekiyomuş
ama bu hastanede yapmadılar eşim kalp ameliyatlı olduğu ve ilaç kullandığı için yoğun bakımı ve aklp doktoru olan bi hastane gerekiyomuş
bi hastane önerdi doktor randevu aldım pazartesi gününe eşimle gidicez bakalım ameliyatı yapabiliceklermi
cok gecmis olsun cnm ya allah acil sifa versin
kızlar bu gün eşimin tahlillerini doktora gösterdim
acil ameliyat olması gerekiyomuş
ama bu hastanede yapmadılar eşim kalp ameliyatlı olduğu ve ilaç kullandığı için yoğun bakımı ve aklp doktoru olan bi hastane gerekiyomuş
bi hastane önerdi doktor randevu aldım pazartesi gününe eşimle gidicez bakalım ameliyatı yapabiliceklermi
kızlar bırıncı olmusuzz yıhuhuhu
ayy cok sevındım kızlar ha gayret 1 subatcılarr afferın sızee gıtsın kara yaglarrr
aslında bunların hepsı benım eserımm mınnos pılates merkezı sagolsunn
ayy canlarım cıgerlerımm allah nazarlardan saklasınn ınsallah haftayada bırsuru karayag gıder ve yıne bırıncı oluruz kızlar hepınızı tebrık ederım
ervamcım soğansuyunu bnde çook merak edyorm sonuç ne olacak inşallah işe yarar:44:
lolocum gecmıs olsun canımm umarım en kısa zamanda ıyılesır esın
turabcım bugun 60 dk pılates yaptım hemen pesınden 10 dak yururyus 5 dakka kosu yaptım
ılk gun napalım bukadar olsun olmazmı tatlım
lolocum geçmiş olsun.bu genç yaşta ne kalp rahatsızlığı var ki eşinin.
lolocum gecmıs olsun canımm umarım en kısa zamanda ıyılesır esın
turabcım bugun 60 dk pılates yaptım hemen pesınden 10 dak yururyus 5 dakka kosu yaptım
ılk gun napalım bukadar olsun olmazmı tatlım
çok geçmş olsn lolo acil şifalar dilerim