• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[/FONT]
ii sen peşimden koş bende sana inat kaçim o zaman :60: bakalım beni yakalayabilicekmisin

ayy bide geçermişin beni

yok yok bu uyarı iyi oldu ben daha hızlı koşim en iyisi

zaten bu hafta diyetisyenegitmem gerekiyo bari bir kaç kiloo verim yoksa ne yüzle gidicem
yok sekerim yok ben karar verdim yakalicam seni sen kos ben yetisirim sana :60::60:yanindan gecerken bi de bay bay derim :60::60::60:

ervamm kac gun oldu baslayali kac gun oldu gercekten faydasi oluyormu benimde gobus bayagi bir var :61:

tamam canım sonucu mutlaka paylaş,nasıl yaptıgını tarif edermisin?? bende deneyeyim.

daha 9 gün oldu kizlar ben bi arkadasta gördümonun göbisi regl oldugu haldegitmisti baya sonuncu paylasirim ins :66::66::66:

kızlar bu gün eşimin tahlillerini doktora gösterdim
acil ameliyat olması gerekiyomuş

ama bu hastanede yapmadılar eşim kalp ameliyatlı olduğu ve ilaç kullandığı için yoğun bakımı ve aklp doktoru olan bi hastane gerekiyomuş
bi hastane önerdi doktor randevu aldım pazartesi gününe eşimle gidicez bakalım ameliyatı yapabiliceklermi

ama bu hastanede yapmadılar eşim kalp ameliyatlı olduğu ve ilaç kullandığı için yoğun bakımı ve aklp doktoru olan bi hastane gerekiyomuş
bi hastane önerdi doktor randevu aldım pazartesi gününe eşimle gidicez bakalım ameliyatı yapabiliceklermi

cok gecmis olsun cnm ya allah acil sifa versin

lolocum geçmiş olsun.bu genç yaşta ne kalp rahatsızlığı var ki eşinin.

kızlar bırıncı olmusuzz yıhuhuhu:74::74::74::74:
ayy cok sevındım kızlar ha gayret 1 subatcılarr afferın sızee gıtsın kara yaglarrr

aslında bunların hepsı benım eserımm mınnos pılates merkezı sagolsunn:60::60::60:
ayy canlarım cıgerlerımm allah nazarlardan saklasınn :nazar::nazar: ınsallah haftayada bırsuru karayag gıder ve yıne bırıncı oluruz kızlar hepınızı tebrık ederım

kızlar bırıncı olmusuzz yıhuhuhu:74::74::74::74:
ayy cok sevındım kızlar ha gayret 1 subatcılarr afferın sızee gıtsın kara yaglarrr

aslında bunların hepsı benım eserımm mınnos pılates merkezı sagolsunn:60::60::60:
ayy canlarım cıgerlerımm allah nazarlardan saklasınn :nazar::nazar: ınsallah haftayada bırsuru karayag gıder ve yıne bırıncı oluruz kızlar hepınızı tebrık ederım

ben veremedm ama yinede üstüme alıyorum tişikr ederiz:86:
takımımı bnde tebrk ediyorm:64::66::74::92:
medencim harikasın idolümsn :34:
minnoş pilatese verdiğin katkılardan dolayı ebru sana bi plaket bi madalya yollasın artk sayende hepimz pilatesçi olduk çıktık:60:

lolocum gecmıs olsun canımm umarım en kısa zamanda ıyılesır esın

turabcım bugun 60 dk pılates yaptım hemen pesınden 10 dak yururyus 5 dakka kosu yaptım
ılk gun napalım bukadar olsun olmazmı tatlım

harikasin :46: leslie ablamizin dedigi gibi " it's better than no minute" :81:
ama ben senin menunu goremiyorum.
bu hafta seni bir incelemeye alayim bakayim sen neden incelemiyorsun :9:
platesle inceliyorsundur prensesim yuruyuslerlede hafifleyeceksin.
yarin ise giderken yanina leblebini, incirini, hurmani almayi unutma arazide ara ogun edersin :9:

lolocum geçmiş olsun.bu genç yaşta ne kalp rahatsızlığı var ki eşinin.

lolocum gecmıs olsun canımm umarım en kısa zamanda ıyılesır esın

turabcım bugun 60 dk pılates yaptım hemen pesınden 10 dak yururyus 5 dakka kosu yaptım
ılk gun napalım bukadar olsun olmazmı tatlım

çok geçmş olsn lolo acil şifalar dilerim

teşekkür ederim kızlar

bu geçireceği ameliyat diğer geçirdiklerine oranla daha basit yinede ben biraz endişeliyim eşime belli etmiyorum ama kalp ameliyatı geçirdiği için kalple ilgili bir sorun çıkma ihtimali var

banu sultan eşim orta yaşlı 2 sene önce başımıza gelen kötü bi olayın sonucunda eşimin kalp kapağının altına pihti gittiği için kapak işlevini yitirmişti ve acil yoğun bakıma yatırmışlardı eşimi 1 ay yattıktan sonra ilaçla ajioyla düzeltemedikleri için hayati tehlikeyide göz önüne alarak kalp kapak ameliyatı oldu
üzerinden 1 yıl geçti
doktor şimdiki ameliyatını ne kadar geç yaparsak risk o kadar az olur demişti
10 yıl sonra falan daha uygun olur demişti
malesefki daha 1 yıl geçti acil olmasa ameliyat etmezlerdi ama acil durumu

hepinize günaydın bayanlar

akrepcim seninde dediğin gibi artık akşamları sadece meyva yicem

acaba kuru incir yesem o da meyva sayılırmı

bu gün ıspanak yemeği pişiricem öğlen ıspanak yerim akşamda eşimle oğlum yemek yerken bende portakal yerim

kızlar bide folik asit alıyorum kilo yaparmı acaba

akrepcim eşimin durumundan dolayı yoğun olabilirim

haber vermeden bir süre giremezsem hafta içinde haberin olsun vakit bulamadığım için girmiyorumdur ona göre bana kırmızı kart falan vermeyin olurmu

188. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
31 ARALIK-7 OCAK

1) 2.TAKIM (0,68%) :65:
2) 3. TAKIM (0.62% ) :nazar:
3) 14. TAKIM ( 0,26% ) :nazar:

188. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
31 ARALIK-7 OCAK

1) zilan( 3,79% ) - 6. TAKIM :65:
2) innuk( 3,01%) - 1. TAKIM :nazar:
3) julia_( 2.39% ) - 14.TAKIM :nazar:

kızlar birinci olmuşuz :74::74::74::92::92::92: harikasınız hepinizi tek tek tebrik ediyorum şekerlerim benim:16: söz haftaya cumaya ben de çok güzel bir şekilde katkıda bulunucam..bu hafta son iki bozulan moralim uzaklaştırdı kilo vermekten beni..ama kötü moral yokl olumsuz yok..süper olucaz süper..vee yürüyüşlerin ne kadar önemli olduğunu anladım..yürüyüş yaptığım zamanlar daha kolay gidiyordu..ve tabii ev işinde koşturmalarım..bu hafta evde koşturmadım:50: spor yapmadım:50:yürümedim:50: ve diyettennde uzak kalınca sonuç bu işte...
ama bu hafta süper başlıyorum yürüyüş ve spora ee tabii sporda ilham kaynağım ervamm oldu beni acaip gaza getirdi gel bi öpiimm kıs seni:103::71:

Back