kızlar bu gün eşimin tahlillerini doktora gösterdim
acil ameliyat olması gerekiyomuş
ama bu hastanede yapmadılar eşim kalp ameliyatlı olduğu ve ilaç kullandığı için yoğun bakımı ve aklp doktoru olan bi hastane gerekiyomuş
bi hastane önerdi doktor randevu aldım pazartesi gününe eşimle gidicez bakalım ameliyatı yapabiliceklermi
tatlım ne güzel en ideal kiloyu vermişsin işte..bu şekilde devam et ne cazası şekercikay akrepçim benimde moralim bozuk.sadece 500 gr gitmiş.ceza verdim kendime.hem sabah hem akşam pilatesimi yaptım.şimdi duşumu aldım bir oh diyeyim.en azından salmadım kendimi o moral bozukluğuyla...
o hoşaf çok şifalı canım benim..hem de kilo verdiriyor..bu hafta ben de yapıyorum iyi aklıma getirdin canım..bugün incirle kayısı aliim ben.kalkarkalmaz bir bardak elma sirkeli su
sabah 08.00 yarim armut, bir cb akrep hosafi, biraz peynir zeytin ceyrek kepekli simit
ara bir armut
oglen 13.00 bir kase yogurt corbasi bir dilim kepekli ekmek
ara bi cay tabagi irmik helvasi
17.00 bir bardak ayran, 1 yumurta ile kiymali yumurta, 1 kase tarhana corbasi
birazdan meyve yerim yatmadan sut
3lt su
gun boyu temizlik, 25 dk plates( kizim durmadi bitiremedim
akrep senin bu hosaf gercekten cok guzel sut yapiyor emziren annelere tavsiye ediyorum.
tadida cok hos
rica ederim tatlım..sana imreniyorum şeker.o mübarek topraklara gidiyorsun..ordaki dualarında beni de unutma olurmuTesekkur ederim akrepcim izin icin
kizlar bu hafta 1. olmusuz hepinizi tebrik ediyorum ....
Allahım acil şifalar versin canım..çok geçmiş olsun..sen de dikkat et kendine olurmu bu koşturmalarındakızlar bu gün eşimin tahlillerini doktora gösterdim
ama bu hastanede yapmadılar eşim kalp ameliyatlı olduğu ve ilaç kullandığı için yoğun bakımı ve aklp doktoru olan bi hastane gerekiyomuş
bi hastane önerdi doktor randevu aldım pazartesi gününe eşimle gidicez bakalım ameliyatı yapabiliceklermi
kıs kaynanan biraz sönmüşsün diyorsa epey farketmişsindir o zamankizlar bugün kaynanam sönmüssün biraz dedi
enerji saçıyor etrafına bayan spor şampiyonuervamcim sen nasil yanip sonuyorsun boyle, avatarlar bir yanip soner, rengarenk yazilar
yanar donerli ervam
tamam canım..yoğurdunu sütünü ihmal etme ama..incir sayılır tabii.ama mevsimlik taze meyve birinci tercihin olsun..inciri koşturmalarında çantana koy.ağzına atarsınacıktığında sana kuvfvet verir tok tutar.hepinize günaydın bayanlar
akrepcim seninde dediğin gibi artık akşamları sadece meyva yicem
acaba kuru incir yesem o da meyva sayılırmı
bu gün ıspanak yemeği pişiricem öğlen ıspanak yerim akşamda eşimle oğlum yemek yerken bende portakal yerim
kızlar bide folik asit alıyorum kilo yaparmı acaba
akrepcim eşimin durumundan dolayı yoğun olabilirim
haber vermeden bir süre giremezsem hafta içinde haberin olsun vakit bulamadığım için girmiyorumdur ona göre bana kırmızı kart falan vermeyin olurmu
kzılar bişi sorcam koşu bandı almayı düşünüyorum kimi diyor dışarıdaki yürüyüşle bir olmaz ama benim vaktim de yok 1 saat yürüyüş yapmaya ama evde olursa çocuklar uyuyunca yaparım diyorum sizce kullananlar varmı
lolo cok gecmis olsun insaallah problemsiz atlatirsinizteşekkür ederim kızlar
bu geçireceği ameliyat diğer geçirdiklerine oranla daha basit yinede ben biraz endişeliyim eşime belli etmiyorum ama kalp ameliyatı geçirdiği için kalple ilgili bir sorun çıkma ihtimali var
banu sultan eşim orta yaşlı 2 sene önce başımıza gelen kötü bi olayın sonucunda eşimin kalp kapağının altına pihti gittiği için kapak işlevini yitirmişti ve acil yoğun bakıma yatırmışlardı eşimi 1 ay yattıktan sonra ilaçla ajioyla düzeltemedikleri için hayati tehlikeyide göz önüne alarak kalp kapak ameliyatı oldu
üzerinden 1 yıl geçti
doktor şimdiki ameliyatını ne kadar geç yaparsak risk o kadar az olur demişti
10 yıl sonra falan daha uygun olur demişti
malesefki daha 1 yıl geçti acil olmasa ameliyat etmezlerdi ama acil durumu
zulaley hadi sen al yurume bandi memnun kalirsan bizede onerirsin.
disari cikmak tabi dah aguzel ama cikamadigimiz zamanlarda yuruyusten uzak kalmamak icin alinmali bence. bende zaman zaman aklimdan geciriyorum ama evde nereye koyacaksin koca yurume bandini.
onlar katlanabiliyor mu?
lolo cok gecmis olsun insaallah problemsiz atlatirsiniz
uzulme dalarimiz sizinle.
İki yatak ve hayat ile ölüm arasındaki çizgide yaşamdan yana kalmaya çalışan iki kalp hastası...
yataklardan biri pencere önünde, diğeri duvar dibinde... pencere kenarındaki sabahtan akşama kadar, pencereden dışarıya bakıp seyrettiklerini duvar dibinde bir şey görmeyen, aynı kaderi paylaşan hasta arkadaşına anlatıyor:
"-bugün deniz dünden daha durgun... rüzgar hafif esiyor olmalı... beyaz yelkenliler denizde belli belirsiz ilerliyor, kuğu gibi süzülüyorlar... park mı?... ha, park henüz tenha. salıncakların ikisi dolu, ikisi boş... geçen haftaki sevgililer yine geldiler. hep el-eleler... bir sıraya oturdular. gözlerini birbirlerinden ayırmıyorlar. erkek bilgiç tavırla birşeyler anlatıyor. nekadar da bir birlerine yakışıyorlar... ah kardeşim görmelisin. erguvanlar bugün çıldırmış... öyle bir çiçek açmışlar ki etraf mora boyanmış... erikler desen keza, tepeden tırnağa beyazlar giyinmiş, gelinler gibi. işte parkın neşesi çocuklar geldi. ellerinde rengarenk uçurtmalar, balonlar... umutlarını göğe uçuruyorlar. bugün martıların keyfine diyecek yok. masmavi denizin üzerinde gösteri uçuşu yapıyorlar. arada bir suya şöyle bir dokunup günlük yiyeceklerini topluyorlar"...
Bu böyle hergün sürüp giderken, her gördüğünü anlatıp dururken ansızın yeni bir kalp krizi geçirir pencere yanındaki adam... duvar dibindeki düğmeye bassa doktoru çağırabilir ve belkide arkadaşı kurtulabilir. ama... ama yapmıyor işte.
şeytan karışıyor işe. arkadaşı ölürse pencere kenarı boşalacak ve kendisi oraya geçecek. bugüne kadar kulaklarıyla duyduklarını gözleriyle de görecek ve duvar dibindeki düğmeye basmaz ve arkadaşı ölür. ertesi gün duvar dibindekini yatağından pencere kenarındaki yatağa taşırlar. beklediği an gelmiştir artık. yattığı yerden pencereden dışarıya bakar... dışarıda kapkara bir duvar...
Kıssadan Büyük hisse
Tabii anlayana bilene.
teyzeleri gördünüz mü bilmem resmini koydum minişimin.
Akrepcim biliyorsun gecen haftaya kadar bilgisayar sorunum olmustu ablam da burda yeni bilgisayar aldik ama yine de diyet meselesine yeterince konsantre olamiyorum
ablam bu ayin sonunda geri gidiyor ama biz de umreye gitmeyi planliyoruz ay sonuna kadar ablamdan dolayi bi de yusufun dogum gunu ablami gezdirmesi felan ay sonuna kadar yine aktiv katilamayabilirim bi de subat ayinda 2 hafta yokum unmreye gitmeyi planliyoru ondan. Akrepcim sen en iyisi beni izinli mi gosterirsin bilmiyorum kurallari ama ben birakmak istemiyorum. subat sonu olmadi mart basi kafamdaki tum yogunluklari atmis olucam. ben geri geldigimde buraya gelir yazarim
Ne dersin Akrep nasil yapalim?
Meden bizde en cok kilo veren sensin maasallah
herkese her hafta en az 1 kilo vermeler diliyorum
kızlar bu gün eşimin tahlillerini doktora gösterdim
ben veremedm ama yinede üstüme alıyorum tişikr ederiz:86:
takımımı bnde tebrk ediyorm:92:
medencim harikasın idolümsn
minnoş pilatese verdiğin katkılardan dolayı ebru sana bi plaket bi madalya yollasın artk sayende hepimz pilatesçi olduk çıktık
kzılar bişi sorcam koşu bandı almayı düşünüyorum kimi diyor dışarıdaki yürüyüşle bir olmaz ama benim vaktim de yok 1 saat yürüyüş yapmaya ama evde olursa çocuklar uyuyunca yaparım diyorum sizce kullananlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?