Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta takımın yüz karası da benim maalesefMeden bizde en cok kilo veren sensin maasallah
herkese her hafta en az 1 kilo vermeler diliyorum
canım hesaplama doğru sadece 2 yerine 1 yazmışım problem yok şeker..cnm benim kilom gecen 87.2 dü yanlis olmus hesapta bi karisiklis olmus sanirim:26::26:
ayyyh sukur takima girmisim kormustum beni almiycaksiniz diye bizim aksam oldu yazayimda bugunku yediklerimi belki bir daha giremem kahvaltıda bır kucuk katmer bıraz peynırle 3 bardak sekerlı cay arada 1 yesıl elma ogle yemegımde 1kase taze fasulye bıraz pırıc pilavi 1 dilim ekmek bir kasede tarha corbasi,arada 1 mandalin aksam yemegim ise 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmekle (ekmegimi kendim yapiyorum dilimler normal ekmekten birazcik buyuk sankim)yesil caya alisiyorum heralde 4 su bardagi yesilcay 2 litre su simdilik bukadr
canım sen nerde yaşıyosun ki..bizim burda saat henüz 15:37unutmusum birde 200 tane ip atladim sabahta biraz egzersiz hareketleri yaptim hadi iyi aksamlar size
bende bugun oyleyim ya ama cok yoruldum butun evi temizledim, yarinda da dag gibi utu biraktim. bende bugun plates yapmadim isim cok oldugu icin aksam yapayim dedim ama halimde kalmadi. hadi ikimiz kendimize izin verelim diyecegim minnos ama 20 dk yuru hic olmazsa..kızlar ben cıkıyorum bugun bı halsızım mutsuzum nedendır bılınmez boyle bı degısık bır enerjı var uzerımde belkı aksam pılatese bıle gıtmem dıycem turab gelıp benı dovucem sonraa off ne yapsam bu aksam 20 dakka yururyuslerıne baslıyorum turabcım haberın olsun hadı gorusuruz sekerlerımm benımm
boyun kacti senin zulaley? uzun boyluysan kilo kaldirir tabi.
aslinda ebru salli gibi hamileliginde de dengeli beslenip kilo almayacaksin.
eski videolarina bakiyorum 3 aylik hamileyken bile topa cikmis kadin.
unutmusum birde 200 tane ip atladim sabahta biraz egzersiz hareketleri yaptim hadi iyi aksamlar size
bugünkü
bir bardak limonlu sogan suyu
kavrulmus patates
domates
tavada peynirli yumurta
2 fincan cay
ara 1 tane 0 yagli yogurt
bol lahanali bulgur pilavi
ayran
1.5 litre su
1 fincan yesilcay
1 fincan isirgan
1 fincan kusburnu
bir de portakal yerim heralde
canim ben kazakistanda yasiyorum 4 saat fark var aramizda ben gune sizden once basliyorumcanım sen nerde yaşıyosun ki..bizim burda saat henüz 15:37
merhaba canım sende benim gibi yenilerdensin galiba resimdekiler çocukların her halde allah bagışlasın çok tatlılar
güzel menüde sogan suyu nasıl içe biliyorsun içine başkabiot atıyomusun kokusunun gitmesi için
cnm kokusu hic olmuyo yarim limon SIKIYORUM göbek yaglari icin iyi geliyormus21 gün icicem bakalim onucu yazarim
cnm kokusu hic olmuyo yarim limon SIKIYORUM göbek yaglari icin iyi geliyormus21 gün icicem bakalim onucu yazarim
gobus mu e plates yapmak icin bundan iyi neden mi olurervamm kac gun oldu baslayali kac gun oldu gercekten faydasi oluyormu benimde gobus bayagi bir var
gobus mu e plates yapmak icin bundan iyi neden mi olur
su harekette gobege iyi geliyor
banusultan sen bu hafta cok iyiydin hicay akrepçim benimde moralim bozuk.sadece 500 gr gitmiş.ceza verdim kendime.hem sabah hem akşam pilatesimi yaptım.şimdi duşumu aldım bir oh diyeyim.en azından salmadım kendimi o moral bozukluğuyla...
lolocum seni kendime rakip olarak ilan ediyorum seni yakalamam lazim