Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Meden bizde en cok kilo veren sensin maasallah
herkese her hafta en az 1 kilo vermeler diliyorum
bu hafta takımın yüz karası da benim maalesef
cnm benim kilom gecen 87.2 dü yanlis olmus hesapta bi karisiklis olmus sanirim:26::26:
canım hesaplama doğru sadece 2 yerine 1 yazmışım problem yok şeker..

uff yaa benim başım çok kötüüüü..kilo verememek çok canımı sıktı.çizelgeye baktıkça kötü oldumbugün sabah da öğlen de rötarlı yedim.kan şekerim düştü sanırım fena olunca yemek aklıma geldi..başımı ağrıttı ani değişmeler..çok kötüyüm

unutmusum birde 200 tane ip atladim sabahta biraz egzersiz hareketleri yaptim hadi iyi aksamlar size
canım sen nerde yaşıyosun ki..bizim burda saat henüz 15:37

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum bugun bı halsızım mutsuzum nedendır bılınmez boyle bı degısık bır enerjı var uzerımde belkı aksam pılatese bıle gıtmem dıycem turab gelıp benı dovucem sonraa off ne yapsam bu aksam 20 dakka yururyuslerıne baslıyorum turabcım haberın olsun hadı gorusuruz sekerlerımm benımm

bende bugun oyleyim ya ama cok yoruldum butun evi temizledim, yarinda da dag gibi utu biraktim. bende bugun plates yapmadim isim cok oldugu icin aksam yapayim dedim ama halimde kalmadi. hadi ikimiz kendimize izin verelim diyecegim minnos ama 20 dk yuru hic olmazsa..
az once kayin validem aradi icli kofte yapmis bende aksam yemegimi yedim yarin yerim dedim :81:
tokken nekadar ozel bir yemek olursa olsun yemeyecegim artikin.

Son düzenleme:
bugünkü

bir bardak limonlu sogan suyu
kavrulmus patates
domates
tavada peynirli yumurta
2 fincan cay

ara 1 tane 0 yagli yogurt

bol lahanali bulgur pilavi
ayran

1.5 litre su
1 fincan yesilcay
1 fincan isirgan
1 fincan kusburnu

bir de portakal yerim heralde

boyun kacti senin zulaley? uzun boyluysan kilo kaldirir tabi.
aslinda ebru salli gibi hamileliginde de dengeli beslenip kilo almayacaksin.
eski videolarina bakiyorum 3 aylik hamileyken bile topa cikmis kadin.

boy fazla uzun deyilde 1.68.cik tabi ebru şallı benim gibi gece uyanıp tahin helvalarını yanında limonatayla yememiştir hamileyken 10 ögün yememiştir amannn boşver cancazım yedim iyide yaptım şimdide yemiyorum işte

güzel menüde sogan suyu nasıl içe biliyorsun içine başkabiot atıyomusun kokusunun gitmesi için

canım sen nerde yaşıyosun ki..bizim burda saat henüz 15:37
canim ben kazakistanda yasiyorum 4 saat fark var aramizda ben gune sizden once basliyorum
merhaba canım sende benim gibi yenilerdensin galiba resimdekiler çocukların her halde allah bagışlasın çok tatlılar

evet canim yeniyim o gorduklerinde benim kuzucuklarim oluyor teyzesi.guzel duan icin tesekkurler allah cumlemizin evladini bagislasin.

gobus mu e plates yapmak icin bundan iyi neden mi olur
su harekette gobege iyi geliyor

katılıyorum turab.secdenurcum ipatlamak zor sen pilatesyap bencede türk kanalları vardır her halde ama nettende yapabilirsin tv takibetmekzor seninde 3kuzucugunvar ben veletler uyuyunca yapıyorum saat geç oluyo ama napalım

oturmuşken menümü de yazayım
sabah 1 kase gevrek
ara 1 mandalin
öğlen 1 kase tarhana çorbası
ara 1 kase ev yoğurdu
akşam patates salatası 2 dilim etimek
salatamda 1 küçük patates vardı gerisi yeşillik.
şu anda da demli bir çay
2 litre su
30 sabah 60 dakika akşam pilates.

ay akrepçim benimde moralim bozuk.sadece 500 gr gitmiş.ceza verdim kendime.hem sabah hem akşam pilatesimi yaptım.şimdi duşumu aldım bir oh diyeyim.en azından salmadım kendimi o moral bozukluğuyla...
banusultan sen bu hafta cok iyiydin hic
moralini bozma.
yalniz ben sunu tecrube ettim ac kalmak ve asiri spor yapmak yaglanmaya sebep oluyor dolayli yollardan. herseyin olculusu guzel.
dun tartida 60.9 u gordum hemde oglen saatlerinde, dedim ha gayret yarin daha iyisini goreyim
neredeyse actim tum gun aksam bir tabak makarnayi bir indirdim mideye, iki gunluk plates ardindan 30 dk yuruyus artik basim donuyordu. ama bugun tartida 200 gr daha fazla gosterdim. onlari yapmasam daha iyiydi.

lolocum seni kendime rakip olarak ilan ediyorum seni yakalamam lazim

ii sen peşimden koş bende sana inat kaçim o zaman bakalım beni yakalayabilicekmisin

ayy bide geçermişin beni

yok yok bu uyarı iyi oldu ben daha hızlı koşim en iyisi

zaten bu hafta diyetisyenegitmem gerekiyo bari bir kaç kiloo verim yoksa ne yüzle gidicem

kalkarkalmaz bir bardak elma sirkeli su
sabah 08.00 yarim armut, bir cb akrep hosafi, biraz peynir zeytin ceyrek kepekli simit
ara bir armut
oglen 13.00 bir kase yogurt corbasi bir dilim kepekli ekmek
ara bi cay tabagi irmik helvasi
17.00 bir bardak ayran, 1 yumurta ile kiymali yumurta, 1 kase tarhana corbasi
birazdan meyve yerim yatmadan sut
3lt su
gun boyu temizlik, 25 dk plates( kizim durmadi bitiremedim
akrep senin bu hosaf gercekten cok guzel sut yapiyor emziren annelere tavsiye ediyorum.
tadida cok hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…