ay minnoş şu dukan ı azıcık anlatsana
1 kilo yeterde artar güzelim.en sağlıklısı bu zaten.hızlı koşanlar çabuk yorulur unutmagünaydin kizlar
aksamki kacamakla bu kadar oluyo ancak
86.2 kilo
390 dk spor
plates yapiyodum kizim durmadi topumda yok zaten biraktim bende aslinda 400 tamamlamak istiyodum haftaya artik ins
minnos plates sonrasi mutlaka yuruyus yap 45 dk. bak bu dedigimi yap kilo vermezsen buraya yaziyorum sana 46 beden kiyafetlerini ben alacagim soz
valla turab utanmasam bırgunu vıdeoyaya cekıp koyarım sıze ıbretlık hoca dıye ozaman ınanırsınız belkı bana ama valla oyle yanı tam bır ökuzz ınsan bıraz ınce kıbar kızım oyle hava atıyorum ınsanıyet namına merhaba ben dılek dıyebılırım dıye dusunur ama yokk yok odunluktan yanasılmıyor . yalanmı soyledım yanı benım olsa oyle hakkımde dedıkodu cıksa gosgumu geregere gosterırım sertfıkamı bu adını bıle soylemıyor aldıgı kurumunneysemm turabcım valla sana ımrenıyorum super manyak pılates spor yapıyorsun dıycektım aklıma geldı buara pılatesı bosladın doverım bak senııı :26: yaa pılatesle yag yakılmıyor bu bır gercek ama dıyetle verdıgımızı kılloların sarkıkları olusmuyor en azından ama benım yag yakmam lazım neyapmam lazım turab yaa bu leslıe ısınıde cıozemedım cozsemde onumu yapsam acaba yada 5 katta oturuyorum 5-10 kere merdıvenmı cıksam ne yapsam
zulaley canım ben sana hsgeldın demısmıydım hosgeldınn mınnos pılates merkezınee
hadı bakalım gıtsın kara yaglarr artıkım bu ısı tıcarete dokmem lazımm hadı bakalım kızlar pılatescıler
hepınız benım hesaba yatırıyorsunuz kara yaglarııı en sonunda gıdıp pılates merkezınde bozdurup harcarızz yenı cıcıler alırız kendımıze
yapilan spor bir seferde en az 45 dk olmali.ayyy benımde adam akıllı spora baslamam lazım onu anladım cunku spor nıyetıne boyle kardıyo bır egzersız yapmam lazım onu anladım pazartesı dukan dıyetıne baslıycam galıba sekerım ve onda hergun mutlaka 20 dakka yuruyus dıyor valla kocısıme soylıycem benle geldı geldı gelmedı gıdıp kendı kendıme aksamları karanlıkta yuruycem napıyım yaa evde yuruyus yapılmıyorkı karamelımm bıseyler yapmamız lazım ben yıne o duragan donemlere geldım 2 gun alıyorum 2 gun verıyorum ekstra bısey yapmam farz oldu sende su odevlerın bıtene kadar dıkkat et tatlım bıtınce tam bır gazla baslarız yıne
nurceng ek besinleri sormuşsun canım.ben yumurta sarısı,kendi yaptığım taze peynir,tereyağ,bebe bisküvisi,pekmez vs ile kahvaltı yaptırıyorum.öğlende meyve püresi yiyor.ikindiye doğru ya tarhana ,ya tavuk çorbası,ya yoğurtlu çorba veya sebze.aralarda rezene çayı su,meyve suyu vs .akşam da sütü seyrelterek muhallebi yapıyorum.bebek ekmeğini pek sevmedi normal ekmek veriyorum.bir de ülker tanıtım promosyonu olarak bisküvi,meyve kavanozu bir de tahıllı kahvaltı karışımı göndermiş.hepsini denedik çok sevdi.milupanın almıştım onu yememişti.
minnos plates sonrasi mutlaka yuruyus yap 45 dk. bak bu dedigimi yap kilo vermezsen buraya yaziyorum sana 46 beden kiyafetlerini ben alacagim soz
birde sakin ac kalma
ben bundan sonra su yolu takip edecegim doyunca hemen yemeyi birakip, acikmadanda birsey yemeyecegim. sporumuda yaparim kendimi zoralamayacagim. dun iki gunlk plates yaptim ac kaldim tam tersi bugun kilo aldim. biraz sakinlesmem lazim acele etmeyecegim haftada 1250 gr versem yeter
yapilan spor bir seferde en az 45 dk olmali.
sana soyluyorm evimin yakininda bir yere gitmek istemistim bende adam bana anlatti 45 dk platesten sonra asil yag yakimi basliyor 45 dk yuruyus yaptiriyoruz dedi. biz 38 beden kiyafet almaya gidecegiz akreple mart gibi haberin olsun. :13:
belkıımıııkım kıskanmıyor ızlerken dıye bır anket yapalım ıstersenn:84:
boyun kacti senin zulaley? uzun boyluysan kilo kaldirir tabi.evet ya süper ben onu tanımadan önce herkez derdi 3 çocuk dogurdun ama fıstık gibisin bende sevinirdimama onu gördükten sonra maglesef boyuma göre 20 kilo fazlam var
prensesim sen 45dk plates ardindan 10 dk bile yurusen olur 45 biraz fazla olmus zaten ben 30 yruyebildim simdiye kadar. evde o kadar yurunmuyor.
birde sen haftada 3 gun yapiyorsun zaten demi?
38 bedene dusunce once haftada ikiye sonra bire dusurebilirsin. oylede devam edersin.
birden birakmadikca birsey olmas.
birde rahat ol kilo verecegine inan. ki gecmiste bunu yasamissin.
evet evet evet
1.tabisi çikolatahiç dayanamam ve dağnkların arasndan seçerim.
2.aklımdan ilk geçen 3 oldu.
3.yine 3 geldi aklıma
4.anneme
Çikolata kesinlikle, raflardan muntazam dizilmişlerden alırım. Damak tadıma en uygun şey, bayılırım. Çikolata yemek mutlu eder beni.
5 kişi
5 tane
ilk ailem geldi aklıma,sadece kızım yada oğlum yada eşim diye geçiremedim. üçü bir geldi aklıma.
Böyle testlere bayılırım ben ya hemen yapıyorum
1-Çikolata secerdım heralde gercı cocukken sakızıda cok sverdım ıcıneden cıkartma cıkardı dövme falan karar veremedım ıkısınıde secsem olmaz mı :)
2-3
3-1 yada 2 tane
4-kardesime anneme verirdim heralde
1. benim ilk aklima un kurabiyeleri geldi tane ile satilirdi paketlenmemis bileve kirmizi paketli uzun pismaniyeler,leblebi tozlari simdi yoklar o tadi alsaydim, beni o gunlere gotururlerdi
2. 2 cocuk
3. 5 tane
4. kuzenlerim ve kardeslerim
1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.
eskiden bakkala girdiğimde açıkta satılan kutuların içindeki bisküvilerden 1 tane alırdım.
eskiden elimize öyle çok paralar verilmezdi her şeyimiz sınırlıydı bu sebeple sadece 1 bisküvi
ve bisküvilerden çok fazla alamazdım hep içimde kalırdı bu sebeple
2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?
hiç çocuk yok bu bakkalın etrafında
3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?
bana hediye etmemiş malesef hediye etseydi bakkaldayken elime 1 tane bisküvi verirdi
4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?
kimseye kendim yerdim
içimden gelenler bunlar akrepcim
tamam canım izinli yaziim seni..ne zaman müsait oldun o zaman gelirsinAkrepcim biliyorsun gecen haftaya kadar bilgisayar sorunum olmustu ablam da burda yeni bilgisayar aldik ama yine de diyet meselesine yeterince konsantre olamiyorum
ablam bu ayin sonunda geri gidiyor ama biz de umreye gitmeyi planliyoruz ay sonuna kadar ablamdan dolayi bi de yusufun dogum gunu ablami gezdirmesi felan ay sonuna kadar yine aktiv katilamayabilirim bi de subat ayinda 2 hafta yokum unmreye gitmeyi planliyoru ondan. Akrepcim sen en iyisi beni izinli mi gosterirsin bilmiyorum kurallari ama ben birakmak istemiyorum. subat sonu olmadi mart basi kafamdaki tum yogunluklari atmis olucam. ben geri geldigimde buraya gelir yazarim
Ne dersin Akrep nasil yapalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?