Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[/B]
ay minnoş şu dukan ı azıcık anlatsana

canım 4 evrelı bır dıyet ılk evrede ılk 5 gun sadece proteın yıyorsun atak evresı burda bayagı bır kıl kaybı oluyor
sonra ıkıncı evrede bır gun proteın bırgun sebze yıyorsun ıstedıgın kıloya ınenene kadar yapılıyor
snra ucuncu evrede sabıtlıyorsun kılonu ve kılo korumaya yonelık programa gecıyorsun ben kıtabını aldım okuyorum suan ama guncel dıyet tarıflerı konu baslıgında dukan dıetı dıye baslık var oaraları okursan daha net ogrenırsın tatlım

minnos plates sonrasi mutlaka yuruyus yap 45 dk. bak bu dedigimi yap kilo vermezsen buraya yaziyorum sana 46 beden kiyafetlerini ben alacagim soz
birde sakin ac kalma
ben bundan sonra su yolu takip edecegim doyunca hemen yemeyi birakip, acikmadanda birsey yemeyecegim. sporumuda yaparim kendimi zoralamayacagim. dun iki gunlk plates yaptim ac kaldim tam tersi bugun kilo aldim. biraz sakinlesmem lazim acele etmeyecegim haftada 1250 gr versem yeter

yapilan spor bir seferde en az 45 dk olmali.
sana soyluyorm evimin yakininda bir yere gitmek istemistim bende adam bana anlatti 45 dk platesten sonra asil yag yakimi basliyor 45 dk yuruyus yaptiriyoruz dedi. biz 38 beden kiyafet almaya gidecegiz akreple mart gibi haberin olsun. :13:

işte bak nurceng cevaplamışım sorunu hemi de kaç sayfa önce....

45 dakka pılatesten sonra mı yag yakmaya baslıyormusuzz amanınn ben ondan sonra kosa kosa eve gelıp uzanıyorum bıde dınlenmek ıcın . ama 45 dakka yuruyus evın ıcın cok sıkıcı olur turabcım yaa ben buhafta pılates ardına 20 dakkalık yuruyuslerı koyalım bakalım bu hafta farkedıcekmı ayy ınsallah farkeder yaa 45 dakka yaparsan farkeder dıyorsun yanı yapıyım yaa 45 dakka ama sonra neolucak mur boyu hergun 2 saat sporu nerde yapıcam yaa oyuzden spora cok yuklenmek ıstemıyorum ben cok tembel bırıyımdır usengec yanı spru bı bıraktımmı dırek 46 olurum ozamanda ayy ne yapsam yaa hıc bırakma dıyceksın haklısın omurboyu hep spor yapmak lazımm

ama dur ben bu hafta pılatesın uzerıne en az 20 dakkalık yuruyuslerımı eklıyım bakalım cumaya snuc ne olucakk

prensesim sen 45dk plates ardindan 10 dk bile yurusen olur 45 biraz fazla olmus zaten ben 30 yruyebildim simdiye kadar. evde o kadar yurunmuyor.
birde sen haftada 3 gun yapiyorsun zaten demi?
38 bedene dusunce once haftada ikiye sonra bire dusurebilirsin. oylede devam edersin.
birden birakmadikca birsey olmas.
birde rahat ol kilo verecegine inan. ki gecmiste bunu yasamissin.

evet ya süper ben onu tanımadan önce herkez derdi 3 çocuk dogurdun ama fıstık gibisin bende sevinirdim ama onu gördükten sonra maglesef boyuma göre 20 kilo fazlam var
boyun kacti senin zulaley? uzun boyluysan kilo kaldirir tabi.
aslinda ebru salli gibi hamileliginde de dengeli beslenip kilo almayacaksin.
eski videolarina bakiyorum 3 aylik hamileyken bile topa cikmis kadin.

neysee turabcımm bu pılatesten sonra yuruyus ısıne baslıyım haklısın hafta ıcı hemen hergun yapmaya calısıyorum turabcım hafatada 3 gun kesın yapıyorum da salonda ondan sonrası benden oluyor ıste dunku karın gununu annemdeydım yapamadım cumartesı gunu yapmayı planlıyorum gunduzde cıkar yururum ıste en azından 20 dakkalar eklenıyor pılatese mınnosss bu hafta bakıcam eger vermessem senı doverım turabb hadı ben yemege gıdıyorum gorusuruz kızlar mucuck

Akrepcim biliyorsun gecen haftaya kadar bilgisayar sorunum olmustu ablam da burda yeni bilgisayar aldik ama yine de diyet meselesine yeterince konsantre olamiyorum
ablam bu ayin sonunda geri gidiyor ama biz de umreye gitmeyi planliyoruz ay sonuna kadar ablamdan dolayi bi de yusufun dogum gunu ablami gezdirmesi felan ay sonuna kadar yine aktiv katilamayabilirim bi de subat ayinda 2 hafta yokum unmreye gitmeyi planliyoru ondan. Akrepcim sen en iyisi beni izinli mi gosterirsin bilmiyorum kurallari ama ben birakmak istemiyorum. subat sonu olmadi mart basi kafamdaki tum yogunluklari atmis olucam. ben geri geldigimde buraya gelir yazarim

Ne dersin Akrep nasil yapalim?

evet evet evet

1.tabisi çikolatahiç dayanamam ve dağnkların arasndan seçerim.
2.aklımdan ilk geçen 3 oldu.
3.yine 3 geldi aklıma
4.anneme

1. benim ilk aklima un kurabiyeleri geldi tane ile satilirdi paketlenmemis bile ve kirmizi paketli uzun pismaniyeler,leblebi tozlari simdi yoklar o tadi alsaydim, beni o gunlere gotururlerdi
2. 2 cocuk
3. 5 tane
4. kuzenlerim ve kardeslerim

tatlı teması sizi zaman zaman küçük hediyeler ve hatta şımartılmayı beklediğimiz o çocukluk çağına geri götürür.bu senaryo başkalarından beklediklerinizi ve başkalarına olan bağımlılığınızın derecesini betimler..

1.neredeyse sınırsız bir yelpazeden ilk olarak ne seçtiniz?daha önemlisi neden onu seçtiniz?seçiminizin arkasında yatan neden, aslında aslında başkalarından en çok istediğiniz şeyi gösterir.
eğer -içinde sürpriz hediye olan şu paketi alayım- demişseniz,insanların birbirlerine hediye vermelerini hoş karşılayan birisiniz(ve hatta eli boş gelenlere pek de olumlu yaklaşmayan biri olabilirsiniz).fazla materyalist olmamaya dikkat etmelisiniz.unutmayın ki hayatta paketlerden çıkan hediyelerden çok daha önemli şeyler vardır.
eğer tadının ne kadar güzel olduğunu hatırladığınız için ya da sizde geçmişe özlem uyandırdığı için bir şeker seçtiğinizi söylediyseniz,çocukken annenizden gördüğünüz gibi ilgiye ve şefkate ihtiyacınız var demektir.eğer erkekler bu şekilde cevap verirlerse bu onların -ana kuzusu- olarak algılanabileceklerini gösterir.
eğer kararınızı dış görünüşe, mesela - kağıdını beğendim- yada -güzel görünüyordu-gibi nedenle verdiyseniz demekki sadece dış görünüşe göre karar veren birisiniz.unutmayın ki yiyecek olduğunuz şekerdir, kağıdı değil.

2.siz dükkandayken içeri giren çocuk sayısı hayatınızda bağımlı olduğunuz kişi sayısını göstermektedir.hayatta hepimiz desteğe gereksinim duyarız.bu ister yaptığınız iş için fiziksel yardım olsun, isterse sevdiğimiz insanlardan duygusal destek olsun hiçbirimiz hayatımızı tek başımıza yaşayamayız.ama sırtımızı tamamen başkalarına dayamanın da kişisel bağımsızlığımızı kazanamayacağımız anlamına geldiğini de unutmamalıyız.
çoğu kişi dükkana 1 ila 5 arasında çocuğun girdiğini hayal eder.dükkana 5 ten fazla çocuk girdiğini hayal edenler yetişkin bağımsızlıklarını kazanmaları için henüz uzun bir yol kat etmeleri gerekmektedir.ama dükkana hiç çocuk girmediğini söyleyen kişilerin de dünyaya bakış açılarını gözden geçirmeleri gerekir.

3.paketten çıkan bedava şeker sayısı annenize hala ne kadar muhtaç olduğunuzun seviyesini gösterir.dükkan sahibinin size gösterdiği ilgi annenizden beklediğiniz ilginin miktarını simgeler.çoğu yetişkin bu soruyu 1 ya da 2 parça olarak cevaplar.eğer 10 yada 20 diye cevap verdiyseniz kanatlarınızı biraz çalıştırmalı ve uçup yuvadan biraz uzaklaşmalısınız.

4.şekerleri kime vereceksiniz?bu kişi sizin zamanı geldiğinde bakmak istediğiniz ya da çoktan size bağımlı olan birisidir.ebeveyninize verdiğinizimi söylediniz.dileğinizin gerçekleşmesi için fazla zaman geçmeyebilir.
eşimiz ya da gizlice hoşlandığınız birisimiydi?onlara bakmak bir yada iki gün için eğlenceli olabilir ama sonrasında can sıkıntısına dönüşebilir.
yoksa şekerleri kimseye vermeyeceğinizimi söylediniz?bağlantıları çok az olan bir hayat istiyorsunuz, dünyadan çok az şey beklediğiniz için aynı anlayışı da karşıdan istiyorsunuz.bu bireyci yaklaşımınız, paylaşmak zorunda kalmayacağınız anlamına gelebilir,fakat aynı zamanda paylaşacak kimseniz olmadığı anlamına da gelebilir.

7. TAKIM 188.ETAP

zalimi (61/62/-1/ -1.64%)
tutku2012(62 /62/0/0%)
cemre2010(61.1/60.6/0.5/0.82%)
ceyce(80,7 /80.7/0/0%)
saferan(133.8/133.7/0.1/0.07%)
azerikizi(65.2/65.2/0/0%)
kirmizigül06(105.8/105.8/0/0%)
kumsal(57,5 /56.8/0.7/1.22%)
zeynep_07(69.6/68.6/1/1.44%)
arifeebe(100/100/0/0%)
lunaazul(83.5/83.4/0.1/0.12%)
doga3(95/94/1/1.05%)

7.TAKIM TOPLAM KILO( 627,1/972.8/-345.7/-55,13%

kizlar listemize bir bakabilirmisiniz? toplam kiloda sorun var galiba...ama pazartesi 90 arti grubundan 3 arkadas bize katildi..gecen hafta kendi grublarindada bildirim yaptiklari icin listeye aldik..ama toplami yapamadim galiba...

aramiza sonradan katilanlar: arifeebe,lunaazul ve doga3

Son düzenleme:
tamam canım izinli yaziim seni..ne zaman müsait oldun o zaman gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…