kızlar biraz da psikoloji testi yapalımmı:94:
şimdi yapacağımız çocukluğumuzda sokağın sonundaki bakkal dükkanına gitmek.belki de geride bıraktığınıza inandığınız çocukluğunuzu orada bulacaksınız
1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.
eskiden bakkala girdiğimde açıkta satılan kutuların içindeki bisküvilerden 1 tane alırdım.
eskiden elimize öyle çok paralar verilmezdi her şeyimiz sınırlıydı bu sebeple sadece 1 bisküvi
ve bisküvilerden çok fazla alamazdım hep içimde kalırdı bu sebeple
2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?
hiç çocuk yok bu bakkalın etrafında
3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?
bana hediye etmemiş malesef hediye etseydi bakkaldayken elime 1 tane bisküvi verirdi
4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?
kimseye kendim yerdim
kızlar bu sorulara içinizden geldiği gibi samimi bir şekilde cevap verin.açıklamasını yarın yapıcam..
kendimizi tyanımanın en eğlenceli şekli..hadi bakalım anahtarı bekleyin anacıım:103: