- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teyzeleri gördünüz mü bilmem resmini koydum minişimin.
gormezmiyiz cok tatli bu kiz maasallahteyzeleri gördünüz mü bilmem resmini koydum minişimin.
minnos cok komiksin ya
peki yeni hareketlere geciyormusunuz?
ebru salli surekli yeni hareketler ekliyor.
kiziyordum hep ayni cumleleri soyluyor diye aslinda iyi ediyor. hergun soyler boynu kaburgalari nasil kullanmamiz gerektigini ben hic uygulamiyordum. artik yavas yavas dikkat ediyorum.
minnos cok komiksin ya
peki yeni hareketlere geciyormusunuz?
ebru salli surekli yeni hareketler ekliyor.
kiziyordum hep ayni cumleleri soyluyor diye aslinda iyi ediyor. hergun soyler boynu kaburgalari nasil kullanmamiz gerektigini ben hic uygulamiyordum. artik yavas yavas dikkat ediyorum.
eee kaptanım akrebım gelmemısss nerde buu acabaa
buarada kızlar dun gece anneme gıttıım gıtmeden once elma yedımkı homını gırtlak saldırmıyım dıye ama anne emegı goz nuru dedık ıstee oyuzdenn belkıde 67 olmustum bugun yaa hoooff ck uzuldumm bee ne yapıp ne edıp bu ıse bır cozum bulmam lazımm benım 1 subatta 64 kılo olmam lazım
canım haklısın annelere gidince dikkat edemiyorsun anneme yemicem diyorum beyenmedinmi diyo üzülmesin diye yiyoruz ama gerçekten anne yemegide güzeloluyo
canım olsun bosver yınede cok az bısıy almıssın su sunumların derslerın gecsın ben senı bomba gıbı beklıyorum nede olsaa mucuckk basarılar dılıyorum sunumunda allah yardımcın olsunn
eee kaptanım akrebım gelmemısss nerde buu acabaa
buarada kızlar dun gece anneme gıttıım gıtmeden once elma yedımkı homını gırtlak saldırmıyım dıye ama anne emegı goz nuru dedık ıstee oyuzdenn belkıde 67 olmustum bugun yaa hoooff ck uzuldumm bee ne yapıp ne edıp bu ıse bır cozum bulmam lazımm benım 1 subatta 64 kılo olmam lazım
valla turab utanmasam bırgunu vıdeoyaya cekıp koyarım sıze ıbretlık hoca dıye ozaman ınanırsınız belkı bana ama valla oyle yanı tam bır ökuzz ınsan bıraz ınce kıbar kızım oyle hava atıyorum ınsanıyet namına merhaba ben dılek dıyebılırım dıye dusunur ama yokk yok odunluktan yanasılmıyor . yalanmı soyledım yanı benım olsa oyle hakkımde dedıkodu cıksa gosgumu geregere gosterırım sertfıkamı bu adını bıle soylemıyor aldıgı kurumun neysemm turabcım valla sana ımrenıyorum super manyak pılates spor yapıyorsun dıycektım aklıma geldı buara pılatesı bosladın doverım bak senııı :26: yaa pılatesle yag yakılmıyor bu bır gercek ama dıyetle verdıgımızı kılloların sarkıkları olusmuyor en azından ama benım yag yakmam lazım neyapmam lazım turab yaa bu leslıe ısınıde cıozemedım cozsemde onumu yapsam acaba yada 5 katta oturuyorum 5-10 kere merdıvenmı cıksam ne yapsam
ah canım ah 1 subatta bıtıyor bu çile.ben şubat hedefimede ulaşımıyacam artık eskiden ne güzel kilo verirdim cumaları mutlu mutlu gezerdim.şimdi kendimi şişko patates gıbı hissediyorum aynaya ne zaman baksam şişman hissediyorum kendimi.
h ah bende aynı seyı yaptım malesef.stresten son anda bişeyler yedim.uyurkende keske yemeseydım yarın kımbılır kaç cıkıcam dedım ( önceden özellikle perşembe günleri aç yatardım bol spor yapardım bıde cuma tartıda az çıkayım dıye şimdi perşembe günleri normal günden daha cok yıyorum
bende spor yapmak istiyorum ya cok özeniyorum spor yapanlara.kılom 66 kusur ama ben kendımı 70-75 kılo hıssedıyorum.sporu bırakınca şiştim sanki. spor saloluna yazılmam şart ama adam akılllı salon yok bizim evin civarında .evdede yapamıyorum işte ne yapsak mı minnoş ya
zulaley canım ben sana hsgeldın demısmıydım hosgeldınn mınnos pılates merkezınee
hadı bakalım gıtsın kara yaglarr artıkım bu ısı tıcarete dokmem lazımm hadı bakalım kızlar pılatescıler
hepınız benım hesaba yatırıyorsunuz kara yaglarııı en sonunda gıdıp pılates merkezınde bozdurup harcarızz yenı cıcıler alırız kendımıze
zulaleycim hoşgeldin ben seni yeni görüyorum kusuruma bakma ne olur.bu aralar cok yoğunum.aklım başımda değil adımı bile unutucam yakında.
inş. sende istediğin kiloya iner ve mezun olursun.nasıl gidiyor diyet hersey yolunda mı :)
hatırlamıyorum canım neyse hoşbuldum bende ebru şallı ile yapıyorum plates yapıyorum ama kadını hiç sevmiyorum gıcık hiç dogum yapmış bir kadına benzemiyo belkide kıskanıyorum
banucum çok tatlıbu arada ben sana kırgınım bişey sormuştum sana okumadın mı?
ayyy benımde adam akıllı spora baslamam lazım onu anladım cunku spor nıyetıne boyle kardıyo bır egzersız yapmam lazım onu anladım pazartesı dukan dıyetıne baslıycam galıba sekerım ve onda hergun mutlaka 20 dakka yuruyus dıyor valla kocısıme soylıycem benle geldı geldı gelmedı gıdıp kendı kendıme aksamları karanlıkta yuruycem napıyım yaa evde yuruyus yapılmıyorkı karamelımm bıseyler yapmamız lazım ben yıne o duragan donemlere geldım 2 gun alıyorum 2 gun verıyorum ekstra bısey yapmam farz oldu sende su odevlerın bıtene kadar dıkkat et tatlım bıtınce tam bır gazla baslarız yıne