Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu gün bende ebru ya eşlik ettim.esnemede kızım yeter annecim benle ilgilen diye çığırınca orası kaldı tabii.kızlar tüm çalışma hep o kadar mı sürüyor.ısınma çok az gibi.biz pilatese başlamadan 10 dakika ısınma çalışıyoruz.bitişte de 10 dakika yoga yapıp kasları soğutuyoruz.minnoş sizinki nasıl canım.

benimde en son bacak esnemelerinde ayni durum oldu. bizimki acikti bende bacaklarimi esneterek emzirdim kuzucugu. ardindan yurudum 30 dk leslie ile
teyzeleri kızım dün ilk kelimesini söyledi.mamma oldu ilk sözcüğü yavrumun.
maasallah
bizimkinin ilk heceleri bab bab baaa oldu
babasi gururlansada kizim ne dediginin farkinda degil

Son düzenleme:
nurceng ek besinleri sormuşsun canım.ben yumurta sarısı,kendi yaptığım taze peynir,tereyağ,bebe bisküvisi,pekmez vs ile kahvaltı yaptırıyorum.öğlende meyve püresi yiyor.ikindiye doğru ya tarhana ,ya tavuk çorbası,ya yoğurtlu çorba veya sebze.aralarda rezene çayı su,meyve suyu vs .akşam da sütü seyrelterek muhallebi yapıyorum.bebek ekmeğini pek sevmedi normal ekmek veriyorum.bir de ülker tanıtım promosyonu olarak bisküvi,meyve kavanozu bir de tahıllı kahvaltı karışımı göndermiş.hepsini denedik çok sevdi.milupanın almıştım onu yememişti.

Kızlar Bugün Ebru şallı da çıkan Uzman Diyetisyen Dilara Koçak ı dinledinizmi? Güzel bilgiler veriyordu. Hepsini dinleyemedim ama dinlediğim kadarıyla sizlerle paylaşayım.
Sadece meyve yemeyin yanında süt gibi bişeylerle beraber yiyin. Yani Protein ve karbonhidrat yan yana yenilsin diyor. Tek karbonhidrat yediğinde insülini uyarıyor ve yağ yakımını engelliyor.
Sabah aç karnına yürüyüş yapılabilir, hatta en güzel yağ yakımı sabah aç karnına yapılan yürüyüşte oluyor 6-8 arası özellikle. 9 dan sonr aç karnına iyi olmaz diyor. Plates gibi diğer sporlarda 1 saat-40 dk önce kahvaltı yapılması lazım diyor.
Birde Diyetisyen Dilara Koçak’tan Diyete başladıktan sonra dayanamayıp diyeti bozan ancak pişman olanlar için metabolizma hızlandırıcı çorba tarifi (vicdan çorbası ) verdi.
Vicdan Çorbası:

* 2 Kabak,
* 2 soğan,
* 2 domates,
* 2 yemek kaşığı bulgur,
* bir demet nane,
* bir demet maydanoz,
* bir demet dere otu,
* kimyon, pul biber, karabiber, az tuz,
* biraz limon suyu,
* 2 bardak su.

Tüm malzemeyi pişirdikten sonra taneli içilebilir veya blender’dan geçirerek çorba yapılabilir.

Bir veya iki gün uygulayabilirsiniz.

Öğle ve akşam yemeği olarak:

* Sınırsız Vicdan Çorbası,
* Salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
* 50 gram lor peyniri, 1 kepekli etimek

Normal bir kahvaltı ve ara öğünler ile de destekleyin lütfen.
Günlük 4 fincan yeşil çay ile 2 litre su, bir şişe maden suyu da ödemi atmaya yardımcı olur.

Maşallah kızına

Canımcım ebrucum yürüyüşten sonra bacak esneme hareketini yapın diyor. Yürüyüş yapınca kaslar kısalıyormuş, esneme ile tekrar uzuyomuş.
Benim oğlumda aynen babababa diyor ya

Benim oğluşum artık kanepeden tutunup kalkmaya başladı maşaallah. Tabii biraz zorlanıyor ama yinede başarıyor kuzuğum Çok tatlılar ya

insan ikincide alınan hazlar azalır sanıyor ama her yeni hareketinde çocuklar gibi seviniyorum bebeğimin.sadece birincide olan telaşlar olmuyor ,deneyimle rahatlıyor insan.

canım bravo sana süpersin yaa.hep böyle devam edersin inşallah.benim örneğim oluyosun sayende ben de başlicam spora inşallah

tskler cnm ins devam edebilirim sanada vesile olduysam ne mutlu bana

aynen sekerim banada baslari dedi 3 kilo vermemistim bile daha baya kilo vermissin dediler meyvada baska hic bi sey yemedim misafirlikte diyetime devam ettim böyle devam ins ins devam yapabilirim artik kesin kararliyim kilolar gidecek reglde bile kacamak yapmadim böyle devam ederim ins benim esimde dese keske hic demiyo ben diyorum ona zayifladim dimi diye hee hee diyo sadece

Son düzenleme:
ay ne guzel ya bende dogumdan sonra henuz olmadim acaba gidermi herkesten kilo. nurceng ti sanirim o hafta baya kilo vermisti???

cnm ya bende 9 ay olmamistim önceden hic sevmezdim regl olamayi ama anladim önemini kilolar regl olunca gidiyo sisikinlik gidiyo ben kilo almistim olmadimm diye olan arkadaslarda iki üc ay sonra inceciktiler ins biran önce veririsin kac ay oldu senin cnm

Canımcım ebrucum yürüyüşten sonra bacak esneme hareketini yapın diyor. Yürüyüş yapınca kaslar kısalıyormuş, esneme ile tekrar uzuyomuş.
Benim oğlumda aynen babababa diyor ya
aklima gelmiyor yuruyuslerden sonra, kadin hergun uyariyor aslinda yapmak lazim.
ben dunden beri boynumu uzun kullanmaya calisiyorum.

insan ikincide alınan hazlar azalır sanıyor ama her yeni hareketinde çocuklar gibi seviniyorum bebeğimin.sadece birincide olan telaşlar olmuyor ,deneyimle rahatlıyor insan.
Allah tatmak isyen herkese tattirsin bu duyguyu, harika bisey annelik

Canım sen böyle dvam edersen 2 haftaya senin eşinde diyecektir mutlaka. Öyle güzelim bir karar aldık ve bunun sonuna kadar arkasından gidecek. Takii başarana kadar, Ya ömür boyu bu kilolarla mutsuz,sinir stres içinde yaşayacağız yada zayıf olarak mutlu ve kendinden emin bir şekilde...Biz ikincisini seçtik ve başladık, İnşaallah sonucunuda görecez. Şöyle tığ gibi olucaz inşaallah.

ay ne guzel ya bende dogumdan sonra henuz olmadim acaba gidermi herkesten kilo. nurceng ti sanirim o hafta baya kilo vermisti???

Bende lohusalıktan sonra regl olmadım yaa, Nurceng nin 3,5 kilo verdiği haftayımı kastediyorsun canımcım. Valla eğer öyleyse süper, acaba kilo vermeye etki ediyormu diye düşünüyordum bende

aaaaaaa şeker çok teşekkür ederim sana.ben bunu da yeni öğrendim.bundan sonra tüm sünnetleri araştırıyorum inşallah..
şekercim hiç meyve yemiyosun ki sen..meyve bağırsakları yağlar..yemeklerden 15- 20 dk önce meyveni yemen lazım yoksa kabız olursan mazallah..üstelik devamlı oturmak zorunda kalıyosun

merhaba arkadaslar
sirf zayiflamak icin bu foruma geldim
28 yasinda 3 cocuk annesiyim. 80 kiloyum.daha fazlasini hedeflemeye korkuyorum dogrusu, ilk hedefim 70 olmak. banada takiminizda yer var mi?
hoşgeldin canım
paylaşımın bol olduktan sonra neden olmasın şekercik:103:
pekii evlenmeden önce ve sonraki günlük koşturma ve hareketlerin de aynımı güzelim
tatlım sen de meyveyi ihmal atme aralarda..ve öğün aralarını çok kısa yapmışsın..et yemeği değilse en az 2 saat.et yemeğinden sonra 3 saat ara vermek gerekir.20 dk sonrası çay içebilirasiniz.
ve sabah sıcak suyun da yok..
canım ismini neden değiştirdin
canım aralarda bir porsiyon meyve yiyoruz
akrep gelememişki haber versin
sabah sıcak su ve üzerine meyve yok.aralarda da meyve yok..
sabah sıcak suyun ve meyven yok.canım menü aralarına dikkat et.2 saatten düşmesin..midenin hazmetme süresi var.bu süreden önce doldurmayın.hasta olursunuz.

maasallah
bizimkinin ilk heceleri bab bab baaa oldu
babasi gururlansada kizim ne dediginin farkinda degil

aklima gelmiyor yuruyuslerden sonra, kadin hergun uyariyor aslinda yapmak lazim.
ben dunden beri boynumu uzun kullanmaya calisiyorum.
boynu uzun kullanmak derken:26:
Bende lohusalıktan sonra regl olmadım yaa, Nurceng nin 3,5 kilo verdiği haftayımı kastediyorsun canımcım. Valla eğer öyleyse süper, acaba kilo vermeye etki ediyormu diye düşünüyordum bende
tabiki etki eder canım..vücut toplanan kirli kanı atar..o birikimin verdiği ağırlıkta gitmiş olur ve tabiki kiloda da far olur..

kizlar bugün 86 2 ciktim bakalim yarin ne olur 87 den indim sonunda regl bitince

Ervammcım süper gidiyo maşallah. Birde sana biz bu mesajların başlık bölümüne 1 şubatta olmak istediğimiz hedef kilomuzu yazıyoruz. Mesela benimki 66. Bunu her mesajda yazıyoruz. Sana daha önce söyleyen olmadığı için aklıma geldi ben söyleyeyim dedim.

benim kizim 14 aylik haalaaaa olmadim.herkez olunca veririsin diyor gorecegiz daha gelen giden yok

canım sen nerelerdesin böyle..bak yarın kilo bildirim günü ve sen günde bi defa girdin resmen..paylaşım çok az şekercim..bu şekilde devam edersen aramıza katılman çok zor..
katılmak istiyosan az daha gayret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…