• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oh bee sonunda bitirdim kaçgündür okuyamadığım sayfaları..sabahtan bu yana okuyorum :nazar: ne çok muş anca bitti...

kızlar meyve yemeye özen gösterin ve hiç kitap yazmıyosunuz..menülerde belirtin onuda olurmu

akrebin kuralları​

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

Son düzenleme:
Canım Kaptanım nickimi değiştirdim çünkü kısaltmak istedim böyle daha iyi olduğu düşüncesindeyim. :9::61: Birde ben sabah sıcak suyumu mutlaka içiyorum şöyle koca bir bardak hemde. Hatta aralardada sıcak su içerim. Ama su miktarını topluca bildirdiğim için yazmıyordum. :59::97:
Evet evet doğru Öğün arasını en az 2 saat tutmak lazım, dün kısa olmuş öğün aralarım :17::17::78:

Ervammcım süper gidiyo maşallah:nazar:. Birde sana biz bu mesajların başlık bölümüne 1 şubatta olmak istediğimiz hedef kilomuzu yazıyoruz. Mesela benimki 66. Bunu her mesajda yazıyoruz. Sana daha önce söyleyen olmadığı için aklıma geldi ben söyleyeyim dedim. :34::28:

tskler cnm yazdim bakalim ins gelicem daha üc hafta var gelirim ya dimi ama ben leslieyle spordayim kizlar simdilik by :8::8:

akrepcim sen hurma ve inciri meyveden saymiyorsun herhal
hergun hurma ve incir yiyorum
her sabah muhakkak elme sirkeli su iciyorum bende meden gibi yazmayi unutuyorum bazen.
yazmayi unuttugum bir sey daha var dun aksam yuruyus yaparken disardan kestane aldik 4 tane yedim :26:
Ebru Salli hersabah anlatiyorya akrepcim kaburgalari nasil kullanmaliyiz boynu nasil kullanmaliyiz.
hergun ayni cumleler "boynumuz iki omzumuzun tam ortasinda olup....."
dik tutmali yani.
cnm ya bende 9 ay olmamistim önceden hic sevmezdim regl olamayi ama anladim önemini kilolar regl olunca gidiyo sisikinlik gidiyo ben kilo almistim olmadimm diye olan arkadaslarda iki üc ay sonra inceciktiler ins biran önce veririsin kac ay oldu senin cnm:40::40:
benim kizim 6, 5 aylik reglle beraber 1, 2 kilo gider tabi ama acelem yok benim soyle bir bucuk sene olmasamda olur sagliklica tabi :9:

Bende lohusalıktan sonra regl olmadım yaa, Nurceng nin 3,5 kilo verdiği haftayımı kastediyorsun canımcım. Valla eğer öyleyse süper, acaba kilo vermeye etki ediyormu diye düşünüyordum bende
evet nurceng oyle bir aciklama yapmisti. bence yagdan verdirmiyordur .1 2 kilo atiyordur belki vucut ilk seferde...

benim kizim 14 aylik haalaaaa olmadim.herkez olunca veririsin diyor gorecegiz daha gelen giden yok :1:

guzel nickli kardesim nerelerdesin ya. sen tontis kalmakmi istiyorsun. takimdan uzak kalani yaglar baglar :9:

kızlar biraz da psikoloji testi yapalımmı:94:

şimdi yapacağımız çocukluğumuzda sokağın sonundaki bakkal dükkanına gitmek.belki de geride bıraktığınıza inandığınız çocukluğunuzu orada bulacaksınız:69:

1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.

2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?

3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?

4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?

kızlar bu sorulara içinizden geldiği gibi samimi bir şekilde cevap verin.açıklamasını yarın yapıcam..
kendimizi tyanımanın en eğlenceli şekli..hadi bakalım anahtarı bekleyin anacıım:103:

turabcım incir kayısı da meyve tamam..yemen gzel ama taze mevsimlik meyve de yemeliyiz şekercim..mandalina portakal nar elma v.s. çiğ olarak yiyebileceğimiz sebzeler havuç maydanoz yeşil soğan ve sarımsak turp nane tere marul roka yada salata ve menülerinizle birlikte bol yoğurt veya süt veya ayran..
ben hiçbir menüde böyle gıdalar görmüyorum..menülerinizi geçiştirerek değil tıpkı bebeğinize hazırlar gibi özenle seçin ve hazırlayın..unutmayın bize verilen önem kendimize verdiğimiz önemle değerlendirilir:34:

canım sen nerelerdesin böyle..bak yarın kilo bildirim günü ve sen günde bi defa girdin resmen..paylaşım çok az şekercim..bu şekilde devam edersen aramıza katılman çok zor..
katılmak istiyosan az daha gayret canım:71:
[/QUOTE sorma canim ya dun internetimde problem vardi bugun duzeldi sukur.birde haftasonu kermesimiz var manti sarma derken buraya pek bakamiyorum onumuzdeki hafta bomba gibi kesintisiz burdayim insallah.ama yedigime ictigime dikkat ediyorum. :34:

Son düzenleme:

şimdi yapacağımız çocukluğumuzda sokağın sonundaki bakkal dükkanına gitmek.belki de geride bıraktığınıza inandığınız çocukluğunuzu orada bulacaksınız:69:

1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.

2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?

3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?

4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?

kızlar bu sorulara içinizden geldiği gibi samimi bir şekilde cevap verin.açıklamasını yarın yapıcam..
kendimizi tyanımanın en eğlenceli şekli..hadi bakalım anahtarı bekleyin anacıım:103:

akrep çim sen pisikolog tun değil mi.valla hepsini yanıtladım ama içimden.anahtarı görmeden buraya yazmam yani şekerim.

akrep çim sen pisikolog tun değil mi.valla hepsini yanıtladım ama içimden.anahtarı görmeden buraya yazmam yani şekerim.
cevaplar önce şekercim..olmaz öyle..
çkacak sonuçlardan ürküyormusun şeker..merak etme kötü bişey yok..ama önce yanıtları aliim:28:
turabcim geldim canim giremesemde aklim hep burada firsat buldumu burdayim zatende az oncede yazdigim gibi biraz yogun bir hafta geciriyorum.birde okullar tatil cocuklar evde :84:
tamam canım ama sen yine de buraya her fırsatta uğramaya çalış..yarın takıma alsam da bu şekilde devam edersen diskalifiye olursun şekercik..
ne kermesi bu hafta sonu olan merak ettim.ben severim de kermesleri:27:

cevaplar önce şekercim..olmaz öyle..
çkacak sonuçlardan ürküyormusun şeker..merak etme kötü bişey yok..ama önce yanıtları aliim:28:

tamam canım ama sen yine de buraya her fırsatta uğramaya çalış..yarın takıma alsam da bu şekilde devam edersen diskalifiye olursun şekercik..
ne kermesi bu hafta sonu olan merak ettim.ben severim de kermesleri:27:

bisey sorucam bende simdi yazacakmiyim yediklerimi takimi alinirsammi yazacagim.pek anlamdim :69: kermeste ogrenciler yararina yapilan bir kermes

bisey sorucam bende simdi yazacakmiyim yediklerimi takimi alinirsammi yazacagim.pek anlamdim :69: kermeste ogrenciler yararina yapilan bir kermes

şimdi yazıcaksın canım..söylenmişti sanırım daha önce de sana..ya da öyle hatırlıyorum..
herkes nasıl paylaşımda bulunuyorsa aynı şekilde..maksat kaynaşmak motive etmek birbirimizi

ve yarın sabah aç karnına tartılıp kilolarımızı buraya yazıyoruz..yeni katılacak arkadaşlar da önceki ve tartıldığı kilosunu yazıyor şekercik..

merhaba arkadaşlar medihayy ve turabcım regl sormuşsunuz evet o hafta 3.5 kilo gitti ilk olduğunda onun çok etkisi vardı bende.ama ben sezaryn olmuştum şişllik oluyomuş o zaman karında o gitmişti biraz.
banucum günde kaç öğün veriyosun sen?sütün çok mu?senin engin tecrübelerinden yararlanaym değil mi ve oğlum kilo alsın?

Bugün eşim bana yine yeni yeniden Zayıflamışsın dedi. :66::66::66::62::62::62::64::64::64::21::21::21:
Bende tabii zayıflayacam, o kadar az yiyorum, spor yapıyorum dedim :1::9::87: Gülüyo...
Böyle birileri zayıflamışsın deyince motivasyon tavana fırlıyor.:21:
evet evet evet:52::52:

1.tabisi çikolata:1:hiç dayanamam ve dağnkların arasndan seçerim.
2.aklımdan ilk geçen 3 oldu.
3.yine 3 geldi aklıma:1:
4.anneme :16:

bugün yediklerim
sabah 2 barrdak ılık su
güzel bi kahvaltı yanında lipton form plus kayısılı
öğlen bir tas sütün içine 6 7 tane kepekli bisküvi kırdm yedim
14:00 bir halley bolibon:17:
17:bir kepçe düğün çorbası çeyrek tabak bulgur bilavı yarım dana rosto çok az patates püresi mevsim salatası
yarım saatt yürüyüş yürürken bi muz yedim
20:00 yeşilçay
12 13 bardak su. dahada içerim saat henüz erken yatmadan öncede egzersiz yapıcmm

medencim nickin hayırlı olsn:1:
eğer yarın sabah giremezsem söylim kilom 64.2:17:

BAĞLANMAYACAKSIN
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

CAN YUCEL

Son düzenleme:

Çikolata kesinlikle, raflardan muntazam dizilmişlerden alırım. Damak tadıma en uygun şey, bayılırım. Çikolata yemek mutlu eder beni.
5 kişi
5 tane
ilk ailem geldi aklıma,sadece kızım yada oğlum yada eşim diye geçiremedim. üçü bir geldi aklıma.

merhaba arkadaşlar medihayy ve turabcım regl sormuşsunuz evet o hafta 3.5 kilo gitti ilk olduğunda onun çok etkisi vardı bende.ama ben sezaryn olmuştum şişllik oluyomuş o zaman karında o gitmişti biraz.
banucum günde kaç öğün veriyosun sen?sütün çok mu?senin engin tecrübelerinden yararlanaym değil mi ve oğlum kilo alsın?

Akrepçim vucudun toplanan kirli kanı attığını söylemişti. Dediğin gibi karından gidecek. Çok iyiymiş hiç uğraşmadan 1-2 kilo gidecek :21: Ama umarım turabın dediği gibi hemen olmasada olur.

Son düzenleme:
bugün yediklerim
sabah 2 barrdak ılık su
güzel bi kahvaltı yanında lipton form plus kayısılı
öğlen bir tas sütün içine 6 7 tane kepekli bisküvi kırdm yedim
14:00 bir halley bolibon:17:
17:bir kepçe düğün çorbası çeyrek tabak bulgur bilavı yarım dana rosto çok az patates püresi mevsim salatası
yarım saatt yürüyüş yürürken bi muz yedim
20:00 yeşilçay
12 13 bardak su. dahada içerim saat henüz erken yatmadan öncede egzersiz yapıcmm

medencim nickin hayırlı olsn:1:
eğer yarın sabah giremezsem söylim kilom 64.2:17:

canım teşekkür ederim :70:. Bu hafta kilo kaybı yokmu şekercim :53:

Back