- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.561
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ervammcım süper gidiyo maşallah. Birde sana biz bu mesajların başlık bölümüne 1 şubatta olmak istediğimiz hedef kilomuzu yazıyoruz. Mesela benimki 66. Bunu her mesajda yazıyoruz. Sana daha önce söyleyen olmadığı için aklıma geldi ben söyleyeyim dedim.
benim kizim 6, 5 aylik reglle beraber 1, 2 kilo gider tabi ama acelem yok benim soyle bir bucuk sene olmasamda olur sagliklica tabicnm ya bende 9 ay olmamistim önceden hic sevmezdim regl olamayi ama anladim önemini kilolar regl olunca gidiyo sisikinlik gidiyo ben kilo almistim olmadimm diye olan arkadaslarda iki üc ay sonra inceciktiler ins biran önce veririsin kac ay oldu senin cnm
evet nurceng oyle bir aciklama yapmisti. bence yagdan verdirmiyordur .1 2 kilo atiyordur belki vucut ilk seferde...Bende lohusalıktan sonra regl olmadım yaa, Nurceng nin 3,5 kilo verdiği haftayımı kastediyorsun canımcım. Valla eğer öyleyse süper, acaba kilo vermeye etki ediyormu diye düşünüyordum bende
benim kizim 14 aylik haalaaaa olmadim.herkez olunca veririsin diyor gorecegiz daha gelen giden yok
canım sen nerelerdesin böyle..bak yarın kilo bildirim günü ve sen günde bi defa girdin resmen..paylaşım çok az şekercim..bu şekilde devam edersen aramıza katılman çok zor..
katılmak istiyosan az daha gayret canım[/QUOTE sorma canim ya dun internetimde problem vardi bugun duzeldi sukur.birde haftasonu kermesimiz var manti sarma derken buraya pek bakamiyorum onumuzdeki hafta bomba gibi kesintisiz burdayim insallah.ama yedigime ictigime dikkat ediyorum.
kızlar biraz da psikoloji testi yapalımmı:94:
şimdi yapacağımız çocukluğumuzda sokağın sonundaki bakkal dükkanına gitmek.belki de geride bıraktığınıza inandığınız çocukluğunuzu orada bulacaksınız
1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.
2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?
3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?
4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?
kızlar bu sorulara içinizden geldiği gibi samimi bir şekilde cevap verin.açıklamasını yarın yapıcam..
kendimizi tyanımanın en eğlenceli şekli..hadi bakalım anahtarı bekleyin anacıım:103:
cevaplar önce şekercim..olmaz öyle..akrep çim sen pisikolog tun değil mi.valla hepsini yanıtladım ama içimden.anahtarı görmeden buraya yazmam yani şekerim.
tamam canım ama sen yine de buraya her fırsatta uğramaya çalış..yarın takıma alsam da bu şekilde devam edersen diskalifiye olursun şekercik..turabcim geldim canim giremesemde aklim hep burada firsat buldumu burdayim zatende az oncede yazdigim gibi biraz yogun bir hafta geciriyorum.birde okullar tatil cocuklar evde :84:
cevaplar önce şekercim..olmaz öyle..
çkacak sonuçlardan ürküyormusun şeker..merak etme kötü bişey yok..ama önce yanıtları aliim
tamam canım ama sen yine de buraya her fırsatta uğramaya çalış..yarın takıma alsam da bu şekilde devam edersen diskalifiye olursun şekercik..
ne kermesi bu hafta sonu olan merak ettim.ben severim de kermesleri
bisey sorucam bende simdi yazacakmiyim yediklerimi takimi alinirsammi yazacagim.pek anlamdim kermeste ogrenciler yararina yapilan bir kermes
evet evet evetBugün eşim bana yine yeni yeniden Zayıflamışsın dedi.
Bende tabii zayıflayacam, o kadar az yiyorum, spor yapıyorum dedim :87: Gülüyo...
Böyle birileri zayıflamışsın deyince motivasyon tavana fırlıyor.
şimdi yapacağımız çocukluğumuzda sokağın sonundaki bakkal dükkanına gitmek.belki de geride bıraktığınıza inandığınız çocukluğunuzu orada bulacaksınız
1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.
2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?
3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?
4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?
kızlar bu sorulara içinizden geldiği gibi samimi bir şekilde cevap verin.açıklamasını yarın yapıcam..
kendimizi tyanımanın en eğlenceli şekli..hadi bakalım anahtarı bekleyin anacıım:103:
merhaba arkadaşlar medihayy ve turabcım regl sormuşsunuz evet o hafta 3.5 kilo gitti ilk olduğunda onun çok etkisi vardı bende.ama ben sezaryn olmuştum şişllik oluyomuş o zaman karında o gitmişti biraz.
banucum günde kaç öğün veriyosun sen?sütün çok mu?senin engin tecrübelerinden yararlanaym değil mi ve oğlum kilo alsın?
bugün yediklerim
sabah 2 barrdak ılık su
güzel bi kahvaltı yanında lipton form plus kayısılı
öğlen bir tas sütün içine 6 7 tane kepekli bisküvi kırdm yedim
14:00 bir halley bolibon
17:bir kepçe düğün çorbası çeyrek tabak bulgur bilavı yarım dana rosto çok az patates püresi mevsim salatası
yarım saatt yürüyüş yürürken bi muz yedim
20:00 yeşilçay
12 13 bardak su. dahada içerim saat henüz erken yatmadan öncede egzersiz yapıcmm
medencim nickin hayırlı olsn
eğer yarın sabah giremezsem söylim kilom 64.2