• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende yazayim o zaman sabah 2dilim ekmek birazcik manemen birazcik cilek receli 2 bardak cay.oglen yemeginde bir tabak tarhana corbasi 1dilim ekmekle arada 1 mandalina ve bir elma aksam yemegim 1 tabak sebze yemegi birazcik pilav 1 tabakta salata gunboyu 4 su bardagi limonlu yesilcay ve 2lt su yarin sabah kg yazarim insallah iyi geceler herkese

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?

yarın cok önemli bi sunumum var calışamam lazım :( malesef fazla kalamıyacam

Bugünkü yediklerim

sabah:2 bardak ılıık su 1 dılım elma

kahvaltı:1 haslanmış yumurta 1kk tulum peynır zeytın 2 dilim ekmek azıcık acı biber sosu cay

öğlen : malesef sütlaç yedim :(

akşam:1 tabak yesıl fasulye 1 tabak yoğurt

bıraz once 1 elma 1 mandalına ,

spor yok :(

off kızlar su yoğunluk bı gecseydı doğru duzgun rejım yapmayı spor yapmayı özledim.ben bu gıdışle zor 63 olurum subata :(

kızlar biraz da psikoloji testi yapalımmı:94:

şimdi yapacağımız çocukluğumuzda sokağın sonundaki bakkal dükkanına gitmek.belki de geride bıraktığınıza inandığınız çocukluğunuzu orada bulacaksınız:69:

1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.

2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?

3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?

4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?

kızlar bu sorulara içinizden geldiği gibi samimi bir şekilde cevap verin.açıklamasını yarın yapıcam..
kendimizi tyanımanın en eğlenceli şekli..hadi bakalım anahtarı bekleyin anacıım:103:

Böyle testlere bayılırım ben ya hemen yapıyorum

1-Çikolata secerdım heralde gercı cocukken sakızıda cok sverdım ıcıneden cıkartma cıkardı dövme falan karar veremedım ıkısınıde secsem olmaz mı :)

2-3

3-1 yada 2 tane

4-kardesime anneme verirdim heralde

Gelelim bugünkü menüme;
08:00 3 Kuru Kayısı, 450 ml Sıcak Su :81:
09:30 1 Dilim Kepekli Ekemek, 1 Zeytin, 1 Dilim Peynir, 2 ÇAtal Çikolata:81:
11:30 Yarım Elma:81:
13:30 1 Tabak Sossuz Bol Sarımsaklı Yoğurtlu Makarna, 1 Çay Bardağı Gilaboru Suyu:81:
15:30 Çeyrek Elma, 1 İncir, 1 Parça Çikolata:81:
18:30 1 Yumurta ile Omlet (kızım yemedi bana kaldı), 2 Yudum Süt, 2 Lokma Kaşarlı Börek, 3 Tane Fırında Patates Dilimi, 2 Çatal Tavuk Sote:81:
20:30 1 Portakal, 1 İncir:81:

3,5 Litre Su, 3 Bardak Bitki Çayı:81:

40 dk Plates, 17 dk Yürüyüş :81:

kızlar biraz da psikoloji testi yapalımmı:94:

şimdi yapacağımız çocukluğumuzda sokağın sonundaki bakkal dükkanına gitmek.belki de geride bıraktığınıza inandığınız çocukluğunuzu orada bulacaksınız:69:

1.bakkal dükkanında raflar dolusu tanıdık şeker buldunuz.çocukluğunuzdaki çikolatalar, sakızlar ve şekerler.bazıları raflara muntazam olarak dizilmiş bazıları sepetlerde bazıları da kavanozlarda.ilk olarak ne seçtiniz ve neden seçtiniz? seçim nedeninizi detaylı olarak açıklayın.

2.dükkanda dolaşıp alacaklarınızı seçerken dışarıda dükkana girmeye hazırlanan bir grup çocuk gördünüz.içeriye kaç çocuk girdi?

3.alışverişinizi yaptınız ve bir torba şekerle eve döndünüz.ama torbayı açtığınızda dükkan sahibinin size ikram olsun diye birkaçtane daha şeker eklediğini gördünüz.kaç tane şeker hediye etmiş?

4.aldığınız şekerleri birisine hediye vermek istiyorsunuz.kime vermek isterdiniz?

kızlar bu sorulara içinizden geldiği gibi samimi bir şekilde cevap verin.açıklamasını yarın yapıcam..
kendimizi tyanımanın en eğlenceli şekli..hadi bakalım anahtarı bekleyin anacıım:103:

1. benim ilk aklima un kurabiyeleri geldi tane ile satilirdi paketlenmemis bile :9: ve kirmizi paketli uzun pismaniyeler,leblebi tozlari :9: simdi yoklar o tadi alsaydim, beni o gunlere gotururlerdi
2. 2 cocuk
3. 5 tane
4. kuzenlerim ve kardeslerim

bugunku menum
sabah ac karnina ilik elma sirkeli su
09.00 kahvalti bol peynir, ceyrek simit, 1/2 bal kasesi sekersiz organik recel, bir bardak sulandirilmis taze sıkma üzüm suyu 2 aydır dolapta bekliyordu bu sabah sıkarak değerlendirdim sonunda

1.ara 2 şekersiz çay, 2 petibor buskivi, 5 antep fistigi,bir cay bardagi akrep hosafi

2.ara 1 ev yapimi (seker yok denecek kadar az pekmezli) zencefilli nefis kurabiye, 1 bardak yesil cay bir cay bardagi akrep hosafi

17.00 bir tabak yogurtlu kiymali soslu makarna
20.00 1 bardak akrep hosafi
3lt su
85 dk plates 30 dk yuruyus
gun bitmedi su an acim birazdan iki mandalin yer yatmadan 1 bardak sut icerim

bugünkü menüm sabah önce 2 kayısı 1 saat sonra 2 dilim kepekli ekmek,yarım kk peynir,3 zeytin,3 çatal çikolata,1 küçük kurabiye,1 bardak yeşil çay
ara 2 lokma simit
öğle 1 kase makarna salatası,1 poğaça,1 küçücükrevani,3 bardak çay
akşam 2 kayısı,2 incir,1 lokma simit,
şimdi açım 1 portakal yerim,ayran içerim 2 bardak,gün boyu içebildiğim kadar su
20 dk plates akşam yapmaya üşendim bu hafta sporu çok az yaptım yarın ne olacak bakalım

bugünkü :56:
1 bardak sogan suyu
2 fincan cay
domates
kavrulmus patates
haslanmis yumurta
2 kepekli tost ekmegi

yesil cay
portakal

ya aksam ablam geldi oturmaya yemek yiyecektim kalti e haliyle biraz kacamak oldu 1 avus cips 3-4 kestane 1 tanede kurabiye ve 1.5 portakal bide cay ay yarin cok cikmasam bari 70 dk leslie 10 dk da plates yaptim sabah :8::8::8:

Son düzenleme:
bugunlerde cips kokulari geliyor burnuma ya cok ta yemezdim ama bu hafta ici ogle saatlerinde kucuk bi paket yeme niyetindeyim.
sonraki haftada cikolata yemek istiyorum.
birde 60 i gorunce kendime sufle sozum vardi , sozumde durmazsam ayp olur

Son düzenleme:
uzulme ervam arada olur oyle kacamaklar, ama kacamagin bile olculu olani guzel.
ervam sen sogan suyunu biraz anlatsana nasil yapiyorsun? faydasini goruyormusun?

cnm sabahlari her gün taze orta boy sogani 15 dk kaynatiyorum 1 bardak sogan suyunu icine yarim limon SIKIYORUM ilik sekilde iciyorum göbek yaglarini eritiyormus bi arkadasim yapiyo daha bitmedi ama fayda ediyo galiba gitmis göbegi biraz hemde diyet yapmiyo 21 iciyosun her gün (SUYUDA KAYNADIKTAN SONRA ALTINI KISIYOSUN BI BARDAK KALACAK KADAR KOYUYORUM BUHARLAN SUYUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUP)

Back