Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde en son bacak esnemelerinde ayni durum oldu. bizimki acikti bende bacaklarimi esneterek emzirdim kuzucugu. ardindan yurudum 30 dk leslie ilebu gün bende ebru ya eşlik ettim.esnemede kızım yeter annecim benle ilgilen diye çığırınca orası kaldı tabii.kızlar tüm çalışma hep o kadar mı sürüyor.ısınma çok az gibi.biz pilatese başlamadan 10 dakika ısınma çalışıyoruz.bitişte de 10 dakika yoga yapıp kasları soğutuyoruz.minnoş sizinki nasıl canım.
maasallahteyzeleri kızım dün ilk kelimesini söyledi.mamma oldu ilk sözcüğü yavrumun.
teyzeleri kızım dün ilk kelimesini söyledi.mamma oldu ilk sözcüğü yavrumun.
benimde en son bacak esnemelerinde ayni durum oldu. bizimki acikti bende bacaklarimi esneterek emzirdim kuzucugu. ardindan yurudum 30 dk leslie ile
maasallah
bizimkinin ilk heceleri bab bab baaa oldu
babasi gururlansada kizim ne dediginin farkinda degil
Benim oğluşum artık kanepeden tutunup kalkmaya başladı maşaallah. Tabii biraz zorlanıyor ama yinede başarıyor kuzuğum Çok tatlılar ya
canım bravo sana süpersin yaa.hep böyle devam edersin inşallah.benim örneğim oluyosun sayende ben de başlicam spora inşallah
Bugün eşim bana yine yeni yeniden Zayıflamışsın dedi. :[/FONT][/I][/
Bende tabii zayıflayacam, o kadar az yiyorum, spor yapıyorum dedim :87: Gülüyo...
Böyle birileri zayıflamışsın deyince motivasyon tavana fırlıyor.
kizlar bugün 86 2 ciktim bakalim yarin ne olur 87 den indim sonunda regl bitince
ay ne guzel ya bende dogumdan sonra henuz olmadim acaba gidermi herkesten kilo. nurceng ti sanirim o hafta baya kilo vermisti???
aklima gelmiyor yuruyuslerden sonra, kadin hergun uyariyor aslinda yapmak lazim.Canımcım ebrucum yürüyüşten sonra bacak esneme hareketini yapın diyor. Yürüyüş yapınca kaslar kısalıyormuş, esneme ile tekrar uzuyomuş.
Benim oğlumda aynen babababa diyor ya
Allah tatmak isyen herkese tattirsin bu duyguyu, harika bisey annelikinsan ikincide alınan hazlar azalır sanıyor ama her yeni hareketinde çocuklar gibi seviniyorum bebeğimin.sadece birincide olan telaşlar olmuyor ,deneyimle rahatlıyor insan.
tskler cnm ins devam edebilirim sanada vesile olduysam ne mutlu bana
aynen sekerim banada baslari dedi 3 kilo vermemistim bile daha baya kilo vermissin dediler meyvada baska hic bi sey yemedim misafirlikte diyetime devam ettim böyle devam ins ins devam yapabilirim artik kesin kararliyim kilolar gidecek reglde bile kacamak yapmadim böyle devam ederim ins benim esimde dese keske hic demiyo ben diyorum ona zayifladim dimi diye hee hee diyo sadece
ay ne guzel ya bende dogumdan sonra henuz olmadim acaba gidermi herkesten kilo. nurceng ti sanirim o hafta baya kilo vermisti???
aaaaaaa şeker çok teşekkür ederim sana.ben bunu da yeni öğrendim.bundan sonra tüm sünnetleri araştırıyorum inşallah..evet canım bende cok beğendim.bişey daha duymmuştum onuda sizinle paylaşmak ıstiyorum
peygamber efendımız (s.a.v.) wc ye gırerken hep basına takke tarzı bısey takarmış. bilim adamları arastırma yapmış.wc yada banyo gıbı ortamlardda yoğun kımyasal gaz olduğu için saç dökülmesine sebeb olmuyormuş. wc ye gırerken sacımızı kapatmamızı önerıyor doktorlar.bunu duyunca cok sasırmıştım.bazı arkadaslarım tuvalete gırerken basörtü takıyor bu yüzden
şekercim hiç meyve yemiyosun ki sen..meyve bağırsakları yağlar..yemeklerden 15- 20 dk önce meyveni yemen lazım yoksa kabız olursan mazallah..üstelik devamlı oturmak zorunda kalıyosundün menümü yazmamışım ben yazdım sanıyordum hemen yazayım da akrebim kızmasın bana
sabah: 1 bardak sırkelı su
kahvaltı: 2 dilim ekmek,1 kk peynır 6 yesıl zeytın 1 haslanmış yumurta
öğlen: 1 kupa salep yarım avuc fındık
ara: yarım portakal
akşam:yarım kase corba,yarım tabak peynırlı makarna
saat 10 da malesef bitter çikolata yedım ama cok az yedim
ne kadar su içtim bılmıyorum ama 1.5-2 lıtre ıctım sanırım
spor olarak hıcbırsey yapamadım.gün boyu bilg. basında oturdum hatta gece yatarken bacaklarımın ve sıırtımın ağrısından pek uyuyamadım.
hoşgeldin canımmerhaba arkadaslar
sirf zayiflamak icin bu foruma geldim
28 yasinda 3 cocuk annesiyim. 80 kiloyum.daha fazlasini hedeflemeye korkuyorum dogrusu, ilk hedefim 70 olmak. banada takiminizda yer var mi?
pekii evlenmeden önce ve sonraki günlük koşturma ve hareketlerin de aynımı güzelimkzılar aklıma bişi takılıyo evlenmeden önce annemlerde hergün misafir pastalar börekler çörekler yapılırdı ve bizde yerdik hiç dikkat etmezdim yatarken bile birtabak tatlıyı yiyip yatardım hep 60 kiloyd amma evlendim ve tam 4 aysonra 70 kilo olmuştum anlamıyorum evlenince neden lilo alıyoruz
tatlım sen de meyveyi ihmal atme aralarda..ve öğün aralarını çok kısa yapmışsın..et yemeği değilse en az 2 saat.et yemeğinden sonra 3 saat ara vermek gerekir.20 dk sonrası çay içebilirasiniz.Bugünkü Menüm;
08:00 3 Kuru Kayısı:81:
09:30 Yarım Dilim Kepekli Ekmek, 2 zeytin, 1 Dilim Peynir, 1 Çatal Reçel, 2 Çatal Çikolata, Domates, Salatalık, Kırmızı Biber :81: 1 Tane Yumurtalı Gözleme (Dünakşam yapmıştım 2 tane kaldı kimse yemeyeceği için atmak istemedim, Çeyrek Yufka ile çok çok az yağlı yapıldı, Dışarda satılan gözlemelerin dörtte biri kadar)
11:30 1 Parça çikolata :97:
13:00 1 Bardak Gilaboru Suyu, Domates, Salatalık, Kırmızı Biber:81:
14:30 2 İncir, 2 Dilim Kaşar, 2 Çatal Omlet, 2 Kaşık Yoğurt:81:, 1 Yumurtalı Gözleme
18:15 1 Tabak Sossuz Makarna Üzerine Bol Yoğurtlu, Birazcık Patates :81:
21:00 1 Bardak Greyfurt Suyu:81:
4 Litre Su, 3 Bardak Bitki Çayı :81:
45 dk Plates, 200 Mekik, 200 Bacak ve Kalça Hareketi, 100 Hundred:81:
Bugün listem pek bir kalabalık oldu, Şu gözleme olmasaydı iyi olacaktı
canım aralarda bir porsiyon meyve yiyoruziyi akşamlar kızlar.bugün 1 bardak su,kayısı[5 adet],kahvaltıda 1 dilim ekmek,1dom.,1 sal.,1 kk peynir ve meyve çayı içtim.arada 1 kase yoğurt,1 kase karışık çerez.akşam 1 tabak sebzeli tavuk,1 tabak kereviz salatası,1 dilim ekmek yedim.şimdi de dinlenmeye gidiyorum.görüşürüz.
akrep gelememişki haber versinevetttt mınnos bugun arazıdeydıı akrebe haber etmıstım arazıye gıdıyorum dıye ama soylememıs sıze eee karamelım ne yapıyorsun odevler ne alemde hadı bıtır cabuk cabuk zayıflıyalım taamam mı sekerımm
sabah sıcak su ve üzerine meyve yok.aralarda da meyve yok..turabcım valla ben değdirmedim nazarı.sen kendi kendine değdirdin.
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 4 zeytin kk peynir 4-5 kaşık kuşburnu marmelatı 1/4 yufka(kepek ekmeğim bitmişti)
1 bardak ıhlamur ,yeşillik
ara 2 bardak ayran
öğle 1 kase bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara yarım muz
akşam 1 tabak et yemeği,yarım kase pilav,tere,2 dilim kepek ekmeği
az önce 2 bardak çay,2 incir,2 kayısı
40 dk plates,suyu ne kadar içtim bilmiyorum,gece boyu 3-4 bardak ayran içiyorum oğlum uyandıkça(eşimyapıyo akşam yatarken ben uyandıkça içiyorum)
sabah sıcak suyun ve meyven yok.canım menü aralarına dikkat et.2 saatten düşmesin..midenin hazmetme süresi var.bu süreden önce doldurmayın.hasta olursunuz.dunku menum
08.00 kahvalti yumurta peynir ceyrek simit iki sekersiz cay 1 tk bal
12.00 bir armut
14.00 iki uc catal arnavut ciger, bir dilim ekmek 1 ayran(cigeri severdim normalde ama yiyemedim bu sefer pisirdim bir iki catal alip dogru cope icim almadi)
16.00 5 badem 2 hurma 2 incir 1 ceviz 2 yesil cay
arada bir yerde 5 kasik puding
18.00 1 kase yogurt corbasi iki parca haslama et
aksam 1,5 tempolu yuruyus
yatarken 1 bardak sut 1 hurma
3-4 lt su
Bugün eşim bana yine yeni yeniden Zayıflamışsın dedi.
Bende tabii zayıflayacam, o kadar az yiyorum, spor yapıyorum dedim :87: Gülüyo...
Böyle birileri zayıflamışsın deyince motivasyon tavana fırlıyor.
teyzeleri kızım dün ilk kelimesini söyledi.mamma oldu ilk sözcüğü yavrumun.
maasallah
bizimkinin ilk heceleri bab bab baaa oldu
babasi gururlansada kizim ne dediginin farkinda degil
boynu uzun kullanmak derken:26:aklima gelmiyor yuruyuslerden sonra, kadin hergun uyariyor aslinda yapmak lazim.
ben dunden beri boynumu uzun kullanmaya calisiyorum.
tabiki etki eder canım..vücut toplanan kirli kanı atar..o birikimin verdiği ağırlıkta gitmiş olur ve tabiki kiloda da far olur..Bende lohusalıktan sonra regl olmadım yaa, Nurceng nin 3,5 kilo verdiği haftayımı kastediyorsun canımcım. Valla eğer öyleyse süper, acaba kilo vermeye etki ediyormu diye düşünüyordum bende
kizlar bugün 86 2 ciktim bakalim yarin ne olur 87 den indim sonunda regl bitince
benim kizim 14 aylik haalaaaa olmadim.herkez olunca veririsin diyor gorecegiz daha gelen giden yok