- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.381
kriscim çok soru soruyorum ama bir soru daha soracağım sana..
ben geçmişi irdeledim epey ama senin olduğun kısınlara gelemeiştim..
size niçin tüple bile olmaz demişlerdi senin de bir sıkıntın var mıydı..
benim çatlama problemim de olduğu için doktorlar banada tedavisiz mümkün değil diyorlar da
merak ettim sizin sadece erkeke infertilitesi miydi diye..
krisssssssssssss
canımmmm MEVLAM ikinci kez güldürdü yüzünü inşallah bu 3-4-5 diye gider
ama ayğını iyi sürü bu seferr bizde gelek gayrı ardından dimi yaaa
sana ve güzel meleklerineee
cnm dualarınızı eksik etmeyim
krisim çoooooooooooooooooooooook sevindim
canım çok sevindim tebrik ederim. Allah bunu da sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
hep dualarımdaydın, bundan sonra da olacaksın. hamile kalmama vesile olanlardan birisin. senden çok şey öğrendim ve en önemlii gördüm, oluyomuş dedim ve umut ettim. Allah tekrar tekrar ne muradın verse versin inşallah.
tabi sayfayı açan boncuk arkadaşımın da katkısı çok. o da ilk bebeğini benim gibi kaybetmişti. ama umudunu kaybetmedi. ben de öyle yaptım. inşallah az kaldı doğumuma, bir değişiklik olmazsa 7 temmuz sezeryan günüm. ben de dua bekliyorum hepinizden.
kan sulandırıcı iğne kullandığım için, ve de başka sebeplerden riske atmak istemediğim için gönüllü sezeryanı kabul ettim. sonuçta tüp bebeklere direk sezeryan yapıyolar. tüp bebek değil ama tüp kadar değerli bizim için, 4 yılıdr yolunu gözlüyourz.ama o tarihe kadar normal gelmek isterse de gelebilir tabi.
mericim, senin de haberini aldım yazamadım. seni de tebrik ederim canım, sen de eskilerden beri bekleyenlerdensin. hamile haberi aldıkça yazmaya çalışıyorum.
darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallah.
Ceylan seninde doğumuna az kaldı. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah canım hayırlısıyla..........canim benim cok tesekkur ederim
hepimizin olacak olmayan kalmayacak yeterki tedaviyi birakmasinlar ...
Günaydın kızlaaaaaar:)
bizim 2 si de preseed ile oldu ....
ikiside tatilde oldu:))
bugün mızmızlığı beni öldürdü boncuk..sanki asıl sorunumuz diş gibi....damağıyla uğraşıyor.ağlayarak uyanıyor....
%41 çokk düşük şansınız bence çok yüksek...
bizim %84dü.burda bir arkadaşın%98di....sonuç herkes hamile....
sen geçmişe göz at faydalanacak çok şey bulursun...
sigarayı azaltmak fayda etmez bırakmalısınız....
ben bile agırlaştımki seni düşünemiyorum bitter benim için hamilelik yeni başladı gibi şimdi anlıyorum valla zorluklarını benimde ayaklarım şişti her yaz şişerdi zatende hamileykende hiç çekilmiyo ama benimkine romatizma doktoru karar verecek aslında o normal dese bile ben sezeryan yazın kagıdamı desem napsam korkuyorum ya nasıl çekecem sancıyı falan nasıl olsa kagıtta ne yazıyosa dogumumu ona göre yaptırmak zorundalar ama normla derse o zaman sezeryan yasak diye yaptırmazlar bi kurnazlık yapıp yapmamakta kararsızım bende
benim hala hazır degil ya beşigi temmuzun başında alalım diyolar beşik gelincede kıyafetleri yıkanıp ütülenecek yetişir inşallah bana arada sancılar giriyo ama erken dogummu yoksa bu aylarda normalmi bilmiyorum cuma gidecem romatizmanın sonucunu alınca kadın doguma bakalım inşallah herşey güzel devam ediyordur
maşallah bebegin başının çaresine bakmış dedigin gibi kilosu falan gayet iyiymiş
rabbim babanında mekanını cennet eylesin canım yapacak bişey yok malesef :26:
bitterrrrr... sen hiç unutulur musun..
inan hep aklımızdaysın sen ceyo ve bilgem sanki hep beraber doğuracakmışsınız gibi geliyor bana:))
üçünüzde ankaradasınız yanlış bilmiyorsam..
onları her gördüğümde hep aklıma gelirdin ama zor zamanlar geçirdin aramızda değildin ama hepp kalbimizdeydin:)))
doğum sırasında da hep dualarınmızda olacaksın bizden habersiz gitme doğuma haaaaa:)))))
krisim teşekkür ederim ayrıntılı verdiğin bilgiler için..
zaten geçmişi tekrar okumaya başladım
bana en yakın durumda olan ronyaa.. onun yolundan gideceğim bu ara:)))
yawru çok sewindim,hbb kardeş geliyo demek,sağlıklan gelsin:)))Canim arkadaslarim
hastaneden geliyorum ve eve simdi girdik hemen size haber vermek istedim
ben hamileyim:))
Rabbime binlerce sukur
dualarinizi eksik etmeyin benden
Slm kızlar..
LORKE canım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı en uygun zamanda verecektir size,sende zaten bunun bilincinde bir insansın..
Rabbim sana ve eşine sağlık,sıhhat,muhabbet versin yine denersiniz ya da kendiliğinden gelir inşallah bebeğin..
Ben negatif denemelerinden sonra hep böyle dua ederdim..
YAĞMUR prensesin sağlıkla,sihhatle,hayırlısıyla gelsin inşallah canım..
Şimdi dikkat ettim de seninle haftalarımız aynı,benim de son adet tarihim 28 Mart..
Kontrolüm 27 Haziranda belki bende öğrenirim cinsiyetini :))
Çok geçmişe gidemedim,kaçırdığım olumlu ya da olumsuz haberler varsa kusuruma bakmayın..
Benim de oğluşum hastalandı..Ateşi çıktı,ishal oldu..Doktora gittik korkmayın dişe hazırlık yapıyor dedi ama ateşi 39 olursa tekrar göreyim belki mikrop vardır dedi..Çok şükür 38.4'ü geçmedi..
Benden havadisler şimdilik bu kadar kızlar..
Cepten yazmaya çalıştım umarım çok abuk bişey çıkmaz ortaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?