- Konu Sahibi boncukboncuk
-
seve seve yapariz valla .
zaten esime ne versem yiyor iciyor adamcagiz:)
boncukboncuk gözü aydin esinin degerleri yükseldi oda dogal seylerden
insallah hamile haberinide en kisa zamanda aliriz
boncukboncuk gözü aydin esinin degerleri yükseldi oda dogal seylerden
insallah hamile haberinide en kisa zamanda aliriz
boncukboncuk, inş kısa zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız...aslında programına baktığımda asıl önemin sağlıklı beslenme olduğunu görüyorum...herşeyden kararında yiyeceksin, neticesini alıyorsun...dengeli beslenmek en önemlisi...herşeyin azı karar. çoğu zarar...bir de sigara kesinlikle bırakılmalı (içmeyenler çok şanslı)...benim eşim ne yazık ki içiyor...
inş hamile kalırsın hayırlı olan en kısa zamanda ve bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına
darısı başımıza canım, merak ettim sadece sayı mı arttı. sperm hareket ve morfolojisinde de değişiklik oldumu.
boncukboncuk canımın içi gözün aydın olsun Rabbime şükür iyi haberler duymaya başladık teker teker.İnşallah adımızıda hamiale listesinede yazarız,adına çoksewindim.
Sizde anladığım kadarıyla warikosel yk vücuttaki sperm üretimi 2 milyon,doğal yeme içmeyle olmıcak denilen şeyler olbiliyormuş.
Canım hayırlıolsun darısı tüm arkadaşlara
Teşekkür ederim, İnşallah hamile haberimi de sizlerle paylaşırım. Evet doğal ve sağlıklı beslenme çok önemli.Daha gittiğimiz doktorlar eşimle ilgili yumurtalık yapısının üretim kapasitesinin bu kadar olduğunu belirtmişlerdi ama yanıldılar, demekki Rabbimin izniyle sabır ve azimle gidilmez yollar gidilebiliyormuş....:)))
ah şu doktorlar!!!
canım ne güzel bir haber bu inşallah hamile haberini de verirsin. benim de eşimin 2milyon ama senin söylediğin sayıya ulaşmayı hayal dahi etmemiştim ama olabiliyormuş demek ki,içim ferahladı,biz de doğal yoldan olmasını çok istiyoruz fakat eşim de ben de sizin kadar sabırlı değiliz,yaza kadar bekleyip tüpe geçeriz sanırım
Canım sayının yanında ileri hareketin ve hiç değişmez denilen morfolojinin bu kadar artması gerçekten süper. Bize umut oldun. İnşallah yakında hamile haberini alırız.
Kullandığın bitkisel çayın adı tam olarak ne. Saraçoğlu'nun sitesinden aldık demişsin.
Canım ayrıca benim eşim sebzeyi fazla sevmiyor ve et fazla tüketyiyor. eşin haftada bir kez mi kırmızı et yedi. ayrıca et tüketiminin sperm üretimine olumsuz bir etkisi var mı. bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?