Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronya canım yazmışmıydım bilmiyorum ama o kızın ne kadar şeker öyle bayıldım gülücükleri yüzünden hiç eksilmesin. evine de taşınamamışsın, bu ustalarda genelde böyle hiç dedikleri zamanda gelmezler

bi de halı yıkamacılar sabahtan beri bekliyorum

olabilir canım onuda yapraken pek iyideğildim farletmedim sanırım düzeltirim bi ara:))))

melekem sen nasılsın ne zaman başlıyosun tedaviye artık bi hız ver canım ya

olabilir canım onuda yapraken pek iyideğildim farletmedim sanırım düzeltirim bi ara:))))

melekem sen nasılsın ne zaman başlıyosun tedaviye artık bi hız ver canım ya

ah ah sorma izine ayrılcam ama ne yapacağımı bilmiyorum eşim bu konuyu açmıyo, bir merkeze gdip görüşlim diyorum olmaz diyo, ne yapacağımı şaşırdım zaten işim zor, o da sağolsun hiç yardım etmiyor

onlardan şikayetim yok gününde gelip , gününde halıları getiriryorlar :)

o da benim şansımdan demek.. geçen sene de böyle yaptılar.
ama dediğin doğru ustalar hiç zamanında gelmez. geçen sene banyo musluğu kırıldı.vanayı açınca banyo da banyo yapıyordu kapıcımız dedi şu apartmanın kapıcsı anlar ben söyleyeyim gelsin. adamı 1 gün bekledik gelmedi. eşim başka muslukçu getirdi geldi. bizimki 3 gün sonra musluk yapmaya gelmiş. dedik geçti artık vana kapalı seni bekleyecektik

herkese merhaba, artık aranıza döndüm :) çok özlemiştim valla sizleri, burayı..güzel haberde aldım, nasıl mutlu oldum anlatamam, krisim tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini..

krisssssssssssss

canımmmm MEVLAM ikinci kez güldürdü yüzünü inşallah bu 3-4-5 diye gider

ama ayğını iyi sürü bu seferr bizde gelek gayrı ardından dimi yaaa

sana ve güzel meleklerineee

Canim arkadaslarim

hastaneden geliyorum ve eve simdi girdik hemen size haber vermek istedim

ben hamileyim:))

Rabbime binlerce sukur

dualarinizi eksik etmeyin benden
canım çok sevindim tebrik ederim. Allah bunu da sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
hep dualarımdaydın, bundan sonra da olacaksın. hamile kalmama vesile olanlardan birisin. senden çok şey öğrendim ve en önemlii gördüm, oluyomuş dedim ve umut ettim. Allah tekrar tekrar ne muradın verse versin inşallah.
tabi sayfayı açan boncuk arkadaşımın da katkısı çok. o da ilk bebeğini benim gibi kaybetmişti. ama umudunu kaybetmedi. ben de öyle yaptım. inşallah az kaldı doğumuma, bir değişiklik olmazsa 7 temmuz sezeryan günüm. ben de dua bekliyorum hepinizden.
kan sulandırıcı iğne kullandığım için, ve de başka sebeplerden riske atmak istemediğim için gönüllü sezeryanı kabul ettim. sonuçta tüp bebeklere direk sezeryan yapıyolar. tüp bebek değil ama tüp kadar değerli bizim için, 4 yılıdr yolunu gözlüyourz.ama o tarihe kadar normal gelmek isterse de gelebilir tabi.

mericim, senin de haberini aldım yazamadım. seni de tebrik ederim canım, sen de eskilerden beri bekleyenlerdensin. hamile haberi aldıkça yazmaya çalışıyorum.

darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallah.

ben bile agırlaştımki seni düşünemiyorum bitter benim için hamilelik yeni başladı gibi şimdi anlıyorum valla zorluklarını benimde ayaklarım şişti her yaz şişerdi zatende hamileykende hiç çekilmiyo ama benimkine romatizma doktoru karar verecek aslında o normal dese bile ben sezeryan yazın kagıdamı desem napsam korkuyorum ya nasıl çekecem sancıyı falan nasıl olsa kagıtta ne yazıyosa dogumumu ona göre yaptırmak zorundalar ama normla derse o zaman sezeryan yasak diye yaptırmazlar bi kurnazlık yapıp yapmamakta kararsızım bende
benim hala hazır degil ya beşigi temmuzun başında alalım diyolar beşik gelincede kıyafetleri yıkanıp ütülenecek yetişir inşallah bana arada sancılar giriyo ama erken dogummu yoksa bu aylarda normalmi bilmiyorum cuma gidecem romatizmanın sonucunu alınca kadın doguma bakalım inşallah herşey güzel devam ediyordur
maşallah bebegin başının çaresine bakmış dedigin gibi kilosu falan gayet iyiymiş
rabbim babanında mekanını cennet eylesin canım yapacak bişey yok malesef :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…