Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bana dna için tavsiyeleriniz neler, niye büyük bi harbin içine girdim yaaa, sayı hız morf. derken aslında en büyük sorun dna hasarıymış bi bu eksikti. ama bunuda yenicem allahın izni ve rızasıyla inşallahhhhhh...

Yağmurum maşallah size Bebisin büyüyor benimde son adet 27 martti normal dogum tarihi 1 Ocak görünüyordu:)) tabi sezeryanla 38+3 te 21 Aralık'ta doğdu ,sizin de öyle bisi olur tarih

ayyyyy inşallahhh,çok heyecanlıyım ,onu o kadar çokkkkk merak ediyorum kı anlatamam:))
rabbim bebişmi bana bağışlasın:)
senın oğlanda büyümüştür kerata,maşallah onada:)

Hazel banada yazmışsın gördüm kuzum ..
Çok sağol ..
Çok şükür az kaldı ..
38. haftada alınırsa son 5 haftam diyebilirim ..

Herkese güzel günler ve hayırlı cumalar.
Nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir inşallah?
İnternet bağlantım yoktu bayadır giremedim.
bir yaramazlık yoktur inşallah?

Doğum yapmış arkadaşlar ve hamişlerimiz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?
Yaptırılması şartmı?
Dün kontrlolümüz vardı herşey güzelmiş çok şükür sağlıklıymış yavrularım.
Doktorum ayrıntılı ultrasona bu haftadan itibaren 10 gün içinde girmem gerektiğini söyledi.

biz morfolojide bir kere 1i gördük.hamile kaldıktan 15 gün sonra yapılan testte sayı 24 milyon morfoloji sıfırdı.
dna hasarına gelince çok taklımışsın inan sizin çok düşük.bizim %84 ü hasarlıydı.bilgemin %98i hasarlıydı.
topiğe baştan sona göz at.faydalanacak çok şey bulursun.
dna hasarına iyi gelecek birşey yok bence.sadece iyi olan spermlerin sayısını artırarak şansını yükselt.

Canım hep böyle güzel devam edecek İnşallah Rabbimin izniyle. Ben ayrıntılıya 22.haftada girmiştim şeker yüklemesinide aynı haftada yaptırmıştım.

amanın krıs hamıleymıs cooook sevındım gozunuz aydın canım Rabbım hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

selam kızlar, herkes iyidir umarım..bizde gün geçtikçe daha iyi oluyoruz :) uykusuzluk ve yorgunluk gün geçtikçe azalıyor çok şükür :) ağlama nöbetlerimizde azalırsa azcık çok güzel olacak, tabiki bu günümüze şükür, Rabbim bu duyguyu tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşAllah..

Ekincim canım Yasini şerifi okudum, Rabbim kabul eder inşAllah.

evet çok takıldım yaa okuduğum bikaç yorumda dna 30 un üstünde olduğunda tüp bile tutmuyor diye yazınca ve benimde başarısız 2 tüpüm olunca aklımdan hiç çıkmamaya başladı. inşallah bende de sorun olmaz. saol tekrar yorumladığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…