• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim canım benim nekadar incesin. Evet çok zor günler geçirdim geçiriyorumda ama tabiki hayat devam ediyor hayatımdan bir çınar yaprağı düştü ama aynı anda bir filizde doğuyor onu düşünmem gerek ve güçlü olmalıyım. benim sezeryen olursa 1 hafta 10 günüm kaldı. Kızların biraz daha zamanı var tabi bebişler zamanını beklerse. Üçümüzde ankaradayız tesadüf yakın zamanlardada hamile kaldık. Kardeşimin arkadaşı doğuma giderken benim için dua etmiş ve ben ertesi ay hamile kaldım. Bende sizler için dua edeceğim

beni de dualarında unutmazsan çok sevinirim butterfly, okadar çok ihtiyacım var ki............

beni de dualarında unutmazsan çok sevinirim butterfly, okadar çok ihtiyacım var ki............

tabiki canım senin içinde dua ederim senin sürecinde zor oldu seni hergün takip ettim ve bebeğinin seninle kalması için dua etmiştim. Rabbim böyle hayırlı gördü böyle oldu ama inşallah sende en kısa zamanda anne olursun. Dualarımız kabul olur

merhaba ben artık pek nete giremiyorum 38. haftanın içindeyim iyice ağırlaştım kilom iyi 11 kilo aldım ama yinede göbeği taşımak çok zor. Geceleri çok zorlanıyorum sıcaklar bunalttı elim ayağım şişti bilgisayar başında oturamıyorum ayaklarım çok şişiyor. Anlıyacağın son haftalar zor özelliklede sıcak yüzünden :( ben hala sezeryenmi normalmi karar veremedim bir doktor sezeryen olmalı riske atma diyor diğer doktor herşey normal ameliyatın üstünden 2yıl geçmiş bişey olmaz diyor. Valla kafam çok karışık geçen hafta NST de sancım çıktı 100 üstü olmuştu. Yarın tekrar giricem bakalım sancı durumum ne? Sancı olması normal doğum için iyimiş aslında ama yinede korkuyorum. Yani anlayacağın herşey hazır cantam bebeğin kıyafetleri herşeyi hazırladım beklemedeyiz. Bu haftada normalmi sezeryenmi ona karar verilcek. Bebeğimde gayet iyi geçen hafta 37+3 de 3 kg 48,5 cm di bakalım bu hafta kaç oldu. Rabbim bebeğimi korusun. Valla kendime bakamadım ama çok şükür bebeğim kendine baktı. bir hafta sonrada babamın 52 var maalesef gidemiycem bursaya nur içinde yatsın toprağı bol olsun canım babamın. Pazar günü babalar günü çok buruktu. Eşimin babalar gününü kutladım hediyesini aldım hatta kızımın ağzından yazılmış gibi ona mektup yazdım. Yazarken o kadar garip duygular yaşadımki sanki ben canım babama yazıyormuşum gibi geldi. Hayat devam ediyor toparlanıyorum ama arada aklıma geliyor yüreğim yanıyor. Doğumumumda babamın yanımda olmayacağı fikri beni çok üzüyor. Rabbim böyle uygun gördü kabullenmekten başka çare yok.

Kris hamileymiş çok sevindim tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin yardımcın olsun.

merhaba butterfly, allah babacığına rahmet eylesin. okurken içim birkez daha cızz etti. eşimin anne ve babasını 1 yıl içinde peşpeşe kaybettik. acını çok iyi anlıyorum. eşim kahrolmuştu. hele de çocuğunuzu göreyim diyen kayınvalideme yandı yandı yüreği. kısmet böyleymiş neyleyelim. allah sabrını versin.
sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum sana..

teşekkür ederim canım benim nekadar incesin. Evet çok zor günler geçirdim geçiriyorumda ama tabiki hayat devam ediyor hayatımdan bir çınar yaprağı düştü ama aynı anda bir filizde doğuyor onu düşünmem gerek ve güçlü olmalıyım. benim sezeryen olursa 1 hafta 10 günüm kaldı. Kızların biraz daha zamanı var tabi bebişler zamanını beklerse. Üçümüzde ankaradayız tesadüf yakın zamanlardada hamile kaldık. Kardeşimin arkadaşı doğuma giderken benim için dua etmiş ve ben ertesi ay hamile kaldım. Bende sizler için dua edeceğim

Canim basin sagolsun cok uzuldum Rabbim sabirlar versin ....

tabiki canım senin içinde dua ederim senin sürecinde zor oldu seni hergün takip ettim ve bebeğinin seninle kalması için dua etmiştim. Rabbim böyle hayırlı gördü böyle oldu ama inşallah sende en kısa zamanda anne olursun. Dualarımız kabul olur

bitter bi türlü karşılaşamadık seninle konuşmak istiyorum eger burdan yazımı görürsen facene bak sana msj atacagım:34::34::34:

amin cnm inş.
mutlaka vardır bir nedeni....

allahım sana ve diğer hamişlere kolay doğumlar nasip etsin...

Kızlar ben 41 kişiye Yasin okutmak istiyorum bizim aramızda okuyabilecek olan varmı?
1 kişi 1 tane okuyacağı için sizede sorayım dedim

bugün mızmızlığı beni öldürdü boncuk..sanki asıl sorunumuz diş gibi....damağıyla uğraşıyor.ağlayarak uyanıyor....

%41 çokk düşük şansınız bence çok yüksek...
bizim %84dü.burda bir arkadaşın%98di....sonuç herkes hamile....
sen geçmişe göz at faydalanacak çok şey bulursun...
sigarayı azaltmak fayda etmez bırakmalısınız....

morf. de bozuk bizim 2 bazn 0 bu şekilde de spontan gebelik oluşurmu acaba?? sixin morf. kaçtı acaba?

Bilgemm nbr canım bebis nasil ?:))yaramazlık yapıyor mü içerde,az kaldı inşallah yavrunu kucağına almaya,gece uykusu dönmek falan cok zor oluyor,yani bir nevi bebisli uykusuz gecelere hazırlık oluyor:))Kris ve Fatma ikinci bebislere cok sevindim Rabbim saglikla kUcaginiza almayı nasip etsin ve en kısa zamanda isteyen herkesin gobislerinii doldursun,Âmin

Son düzenleme:
Yağmurum maşallah size Bebisin büyüyor benimde son adet 27 martti normal dogum tarihi 1 Ocak görünüyordu:)) tabi sezeryanla 38+3 te 21 Aralık'ta doğdu ,sizin de öyle bisi olur tarih

merhaba butterfly, allah babacığına rahmet eylesin. okurken içim birkez daha cızz etti. eşimin anne ve babasını 1 yıl içinde peşpeşe kaybettik. acını çok iyi anlıyorum. eşim kahrolmuştu. hele de çocuğunuzu göreyim diyen kayınvalideme yandı yandı yüreği. kısmet böyleymiş neyleyelim. allah sabrını versin.
sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum sana..

iyi dileklerin için teşekkürler canım. Evet sevdiğin kişileri kaybetmek çok zor onları bidaha göremiycek olmak düşüncesi kahrediyor. Allah eşinede sanada sabır versin çok zor. Yaşayan kişiler acımızı daha iyi anlıyor ateş düştüğü yeri yakıyor. Benimde babamın allahım kızımın bebeğini görmeyi nasip et sözleri kulaklarımda çınlıyor.

Back
X