Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

beni de dualarında unutmazsan çok sevinirim butterfly, okadar çok ihtiyacım var ki............

beni de dualarında unutmazsan çok sevinirim butterfly, okadar çok ihtiyacım var ki............

tabiki canım senin içinde dua ederim senin sürecinde zor oldu seni hergün takip ettim ve bebeğinin seninle kalması için dua etmiştim. Rabbim böyle hayırlı gördü böyle oldu ama inşallah sende en kısa zamanda anne olursun. Dualarımız kabul olur

merhaba butterfly, allah babacığına rahmet eylesin. okurken içim birkez daha cızz etti. eşimin anne ve babasını 1 yıl içinde peşpeşe kaybettik. acını çok iyi anlıyorum. eşim kahrolmuştu. hele de çocuğunuzu göreyim diyen kayınvalideme yandı yandı yüreği. kısmet böyleymiş neyleyelim. allah sabrını versin.
sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum sana..

Canim basin sagolsun cok uzuldum Rabbim sabirlar versin ....

bitter bi türlü karşılaşamadık seninle konuşmak istiyorum eger burdan yazımı görürsen facene bak sana msj atacagım

amin cnm inş.
mutlaka vardır bir nedeni....

allahım sana ve diğer hamişlere kolay doğumlar nasip etsin...

Kızlar ben 41 kişiye Yasin okutmak istiyorum bizim aramızda okuyabilecek olan varmı?
1 kişi 1 tane okuyacağı için sizede sorayım dedim

morf. de bozuk bizim 2 bazn 0 bu şekilde de spontan gebelik oluşurmu acaba?? sixin morf. kaçtı acaba?

Bilgemm nbr canım bebis nasil ?:))yaramazlık yapıyor mü içerde,az kaldı inşallah yavrunu kucağına almaya,gece uykusu dönmek falan cok zor oluyor,yani bir nevi bebisli uykusuz gecelere hazırlık oluyor:))Kris ve Fatma ikinci bebislere cok sevindim Rabbim saglikla kUcaginiza almayı nasip etsin ve en kısa zamanda isteyen herkesin gobislerinii doldursun,Âmin

Son düzenleme:
Yağmurum maşallah size Bebisin büyüyor benimde son adet 27 martti normal dogum tarihi 1 Ocak görünüyordu:)) tabi sezeryanla 38+3 te 21 Aralık'ta doğdu ,sizin de öyle bisi olur tarih

iyi dileklerin için teşekkürler canım. Evet sevdiğin kişileri kaybetmek çok zor onları bidaha göremiycek olmak düşüncesi kahrediyor. Allah eşinede sanada sabır versin çok zor. Yaşayan kişiler acımızı daha iyi anlıyor ateş düştüğü yeri yakıyor. Benimde babamın allahım kızımın bebeğini görmeyi nasip et sözleri kulaklarımda çınlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…