• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kriscim çok soru soruyorum ama bir soru daha soracağım sana..
ben geçmişi irdeledim epey ama senin olduğun kısınlara gelemeiştim..
size niçin tüple bile olmaz demişlerdi senin de bir sıkıntın var mıydı..

benim çatlama problemim de olduğu için doktorlar banada tedavisiz mümkün değil diyorlar da
merak ettim sizin sadece erkeke infertilitesi miydi diye..

evet canim bende de yumurta yoktu
rezerv azligim vardi
fsh im yuksekti
kist vardi

esimde de morfoloji 0
ileri hiz 0
sayi az

normal hamilelik esimden dolayi olmuyordu
tup bebek te benden dolayi olmuyordu

sonunda esim tedaviyi secti ve o tedavi oldu ve normal gebelikler yasadim

canım çok sevindim tebrik ederim. Allah bunu da sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
hep dualarımdaydın, bundan sonra da olacaksın. hamile kalmama vesile olanlardan birisin. senden çok şey öğrendim ve en önemlii gördüm, oluyomuş dedim ve umut ettim. Allah tekrar tekrar ne muradın verse versin inşallah.
tabi sayfayı açan boncuk arkadaşımın da katkısı çok. o da ilk bebeğini benim gibi kaybetmişti. ama umudunu kaybetmedi. ben de öyle yaptım. inşallah az kaldı doğumuma, bir değişiklik olmazsa 7 temmuz sezeryan günüm. ben de dua bekliyorum hepinizden.
kan sulandırıcı iğne kullandığım için, ve de başka sebeplerden riske atmak istemediğim için gönüllü sezeryanı kabul ettim. sonuçta tüp bebeklere direk sezeryan yapıyolar. tüp bebek değil ama tüp kadar değerli bizim için, 4 yılıdr yolunu gözlüyourz.ama o tarihe kadar normal gelmek isterse de gelebilir tabi.

mericim, senin de haberini aldım yazamadım. seni de tebrik ederim canım, sen de eskilerden beri bekleyenlerdensin. hamile haberi aldıkça yazmaya çalışıyorum.

darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallah.

vefali kardesim benim

kalbimin bir kosesindesin herzaman

dualarim seninle insallah hersey cok kolay olacak ......

bitterrrrr... sen hiç unutulur musun..
inan hep aklımızdaysın sen ceyo ve bilgem sanki hep beraber doğuracakmışsınız gibi geliyor bana:))
üçünüzde ankaradasınız yanlış bilmiyorsam..
onları her gördüğümde hep aklıma gelirdin ama zor zamanlar geçirdin aramızda değildin ama hepp kalbimizdeydin:)))
doğum sırasında da hep dualarınmızda olacaksın bizden habersiz gitme doğuma haaaaa:)))))

krisim teşekkür ederim ayrıntılı verdiğin bilgiler için..
zaten geçmişi tekrar okumaya başladım
bana en yakın durumda olan ronyaa.. onun yolundan gideceğim bu ara:)))

canim benim cok tesekkur ederim

hepimizin olacak olmayan kalmayacak yeterki tedaviyi birakmasinlar ...
inşallah canım hayırlısıyla..........:16::16::16::16:

ama bende tembellik var biraz galiba :26:

neyse 7 temmuzdan sonra kaan hocaya gitcek eşim
şimdi endol ve tetradoks kullanıyor
gerçi tetradoks bitti sürekli devam etmesi gerekiyormu ki

aaa bak kaan hocaya msj atmıştım
dün
dur cevab vermişmi bakem

bende doğum kontrol kullanıyorum
7 gün oldu biteli bugün tekrar başlamam gerekiyor
ilçeye gitcez slcsm bugün inşallah

gerçi kullandığımı doktor kendi verdi reçete falan yazmadı :26:
gene öylemi olcak napcamıda bilmiyorum :26:

Günaydın kızlaaaaaar:)

sana tatlışşş hamişşş :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

bizim 2 si de preseed ile oldu ....
ikiside tatilde oldu:))

çookk tebrik ederim Allah tamamına erdirsin, darısı bizlere. senin tecrübene sığınarak bikaç sorum olucak morf. nasıl düzelttin eşin için kullandıklarını yazar mısın ne kadar süre ile. ayrıca bu proseed ne işe yarıyor, bizim sayı 12mil. ve hız 35 bu değerlerle bana nasıl bi yol gösterirsin. TEŞEKKÜRLER TEKRAR HAYIRLI OLSUN MELEĞİN.

bugün mızmızlığı beni öldürdü boncuk..sanki asıl sorunumuz diş gibi....damağıyla uğraşıyor.ağlayarak uyanıyor....

%41 çokk düşük şansınız bence çok yüksek...
bizim %84dü.burda bir arkadaşın%98di....sonuç herkes hamile....
sen geçmişe göz at faydalanacak çok şey bulursun...
sigarayı azaltmak fayda etmez bırakmalısınız....

%84 %94 dediğiniz hasarla mı hamile kaldınız yoksa kürlerden falan sonramı. maşallah bu arada :nazar:

KRİS hayırlı olsun canım maşaallahh size maşaallahhh..
çok sevindim ve imrendim sana ..hiçbir çaba göstermeyen biri olarak..
Rabbim hayırlı sağlıklı bir yavru nasip etsin inşallahhh...

bugün 2 hamiş haberi aldım hatta 3!!!!
bi krisin, bir de işyerinde bi arkadaşın ikiz bebeklerine hamiş olduğu haberiii...

ben bile agırlaştımki seni düşünemiyorum bitter benim için hamilelik yeni başladı gibi şimdi anlıyorum valla zorluklarını benimde ayaklarım şişti her yaz şişerdi zatende hamileykende hiç çekilmiyo ama benimkine romatizma doktoru karar verecek aslında o normal dese bile ben sezeryan yazın kagıdamı desem napsam korkuyorum ya nasıl çekecem sancıyı falan nasıl olsa kagıtta ne yazıyosa dogumumu ona göre yaptırmak zorundalar ama normla derse o zaman sezeryan yasak diye yaptırmazlar bi kurnazlık yapıp yapmamakta kararsızım bende:27::27::27:
benim hala hazır degil ya beşigi temmuzun başında alalım diyolar beşik gelincede kıyafetleri yıkanıp ütülenecek yetişir inşallah bana arada sancılar giriyo ama erken dogummu yoksa bu aylarda normalmi bilmiyorum cuma gidecem romatizmanın sonucunu alınca kadın doguma bakalım inşallah herşey güzel devam ediyordur:16:
maşallah bebegin başının çaresine bakmış dedigin gibi kilosu falan gayet iyiymiş:34:
rabbim babanında mekanını cennet eylesin canım yapacak bişey yok malesef :26:

merhaba senin romatizmadan dolayı sıkıntıların artmış olabilir ben en çok sıcaktan ayaklarımdaki şişlikten şikayetçiyim bide bazı geceler uyuyamıyorum. Midemde yanma oluyor arada, kızım içimde bi tepiniyor top oluyor canımı çok yakıyor sağa sola dönmek bile işkence. Ben bugün tahir burağa gittim sabah gittim işim 3.30 da bitti. Kafayı yiycektim 3 kez NST ye girdim. ilki iyi değil dedi tekrar bağlandı bu seferde fazla hareket etmemiş ve çok az bağlanmışsın dediler 3. kez gittim iyice tatlı şeyler yedim yürüdüm anca kımıldadı 3. kabul etti doktor. Benim 1 haftadır sancılarım var NST de çıkıyor ama doğum sancısı değilmiş rahim ağzı da açılmamış pazartesi tekrar gidicem klinik şefiyle görüşecekler o karar verecek normalmi sezeryeni diye. Ben akayda yapacaktım doğumu ama 4000 istediler oha dedim sonra bilgi hastanesini dediler oraya gittim 800 ama o hastanede çok içime sinmedi tahir burakta vip oda tutabilirim 500 tl normal olursa sancı odan özel oluyor eşin yanında doğumu görüyor. Sonra özel o daya geçiyorsun. Sezeryende ise 250 tl ye özel oda isteyebiliyormuşsun. O zaten ameliyet olduğu için sancı odasına falan gerek yok. Ordamı yapsam diyorum özel hastanelere pek güvenmiyorum. İyi hastaneler çok para istiyor ucuz olanlarda güven uyandırmıyor. Rahimde açılma olmayınca normal doğum olurmu diye düşünüyorum kardeşim 9 ay 10 gün bekledi ama maalesef hiç açılma olmamıştı sezeryen oldu. Bakalım pazartesi doktor ne diyecek. Normalden korkuyorum ama sezeryeninde sonrası sıkıntılı ???????? kafam böyle işte??????????????? Senin istemenle sezeryen olmazki helede şidi çok zor. Sen hangi hastanede düşünüyorsun doğumu??

bitterrrrr... sen hiç unutulur musun..
inan hep aklımızdaysın sen ceyo ve bilgem sanki hep beraber doğuracakmışsınız gibi geliyor bana:))
üçünüzde ankaradasınız yanlış bilmiyorsam..
onları her gördüğümde hep aklıma gelirdin ama zor zamanlar geçirdin aramızda değildin ama hepp kalbimizdeydin:)))
doğum sırasında da hep dualarınmızda olacaksın bizden habersiz gitme doğuma haaaaa:)))))

krisim teşekkür ederim ayrıntılı verdiğin bilgiler için..
zaten geçmişi tekrar okumaya başladım
bana en yakın durumda olan ronyaa.. onun yolundan gideceğim bu ara:)))

teşekkür ederim canım benim nekadar incesin. Evet çok zor günler geçirdim geçiriyorumda ama tabiki hayat devam ediyor hayatımdan bir çınar yaprağı düştü ama aynı anda bir filizde doğuyor onu düşünmem gerek ve güçlü olmalıyım. benim sezeryen olursa 1 hafta 10 günüm kaldı. Kızların biraz daha zamanı var tabi bebişler zamanını beklerse. Üçümüzde ankaradayız tesadüf yakın zamanlardada hamile kaldık. Kardeşimin arkadaşı doğuma giderken benim için dua etmiş ve ben ertesi ay hamile kaldım. Bende sizler için dua edeceğim

Canim arkadaslarim

hastaneden geliyorum ve eve simdi girdik hemen size haber vermek istedim

ben hamileyim:))

Rabbime binlerce sukur

dualarinizi eksik etmeyin benden
yawru çok sewindim,hbb kardeş geliyo demek,sağlıklan gelsin:)))
Slm kızlar..
LORKE canım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı en uygun zamanda verecektir size,sende zaten bunun bilincinde bir insansın..
Rabbim sana ve eşine sağlık,sıhhat,muhabbet versin yine denersiniz ya da kendiliğinden gelir inşallah bebeğin..
Ben negatif denemelerinden sonra hep böyle dua ederdim..

YAĞMUR prensesin sağlıkla,sihhatle,hayırlısıyla gelsin inşallah canım..
Şimdi dikkat ettim de seninle haftalarımız aynı,benim de son adet tarihim 28 Mart..
Kontrolüm 27 Haziranda belki bende öğrenirim cinsiyetini :))

Çok geçmişe gidemedim,kaçırdığım olumlu ya da olumsuz haberler varsa kusuruma bakmayın..

Benim de oğluşum hastalandı..Ateşi çıktı,ishal oldu..Doktora gittik korkmayın dişe hazırlık yapıyor dedi ama ateşi 39 olursa tekrar göreyim belki mikrop vardır dedi..Çok şükür 38.4'ü geçmedi..
Benden havadisler şimdilik bu kadar kızlar..
Cepten yazmaya çalıştım umarım çok abuk bişey çıkmaz ortaya :))

tatlım benımde 28 mart:))))
Rabbim öncelikli sağlıklı versin tek dileğim o:)))
oğlunada geçmiş olsun tatlım:)

Back
X