2. kez evlenenler

Ya ben coluklu coluklu kadinlarin gelinlikle evlendigini duydum sizi yasiniz nekı inşaallah hayırlı es adayı çıkar

Çevremde var tekrardan evlenenler henüz yaşın 20 çocuk da yok elbet olur. Evde koca bekleyerek "curumek" yerine eğitimine ne bileyim daha çok gezip görmeye odaklansan... zaten büyük bir hayal kırıklığı yasamissin evlenmek için evlenip 2. Kere boşanmak istemezsin saniyorum geçmişten dersler de çıkarmalisin kendine. Evlenince basın göğe ermiyor biliyorsun.

• Beğen
Reactions: s u
koca bulmak,eş bulmak veya sevgili bulmak bu hayattaki kolay şeylerdendir.

sen hayatı doğru okusaydın bu kaygın olmazdı.bunu sormazdın.senin için endişelendim şimdi.

okumak ,öğrenmek,iş sahibi olamak,ekonomik bağımsızlık kazanmak,erkeğe muhtaç olmamak bunlar önemlidir hayatta.senin bunu düşünüyor ve planlıyor olman lazımdı.

ailenin rızası olmadanmı evlendin.5 ayda ne oldu ki.ya da kaçarak mı evlendin.bunuda merak ettim.

[QUOnehirnehirnehir, post: 40709390, member: 675975"]koca bulmak,eş bulmak veya sevgili bulmak bu hayattaki kolay şeylerdendir.

sen hayatı doğru okusaydın bu kaygın olmazdı.bunu sormazdın.senin için endişelendim şimdi.

okumak ,öğrenmek,iş sahibi olamak,ekonomik bağımsızlık kazanmak,erkeğe muhtaç olmamak bunlar önemlidir hayatta.senin bunu düşünüyor ve planlıyor olman lazımdı.

ailenin rızası olmadanmı evlendin.5 ayda ne oldu ki.ya da kaçarak mı evlendin.bunuda merak ettim.[/QUOTE]
Yoo alli duvaklı evlendim. ...
IMAG2011.jpg

• Beğen
Reactions: s u
ne işin var evlilkle tekrar diyecektim ki evlendikten sonra baba evine sığamıyor insan yazan kardeşi gördüm. Ne desem boş ben yaşamadım o yüzden yargılayamam. Tez zamanda -hayırlısıysa- kısmetin gelir ayağına inşallah ne diyim

TE="minozz, post: 40709879, member: 657348"]ne işin var evlilkle tekrar diyecektim ki evlendikten sonra baba evine sığamıyor insan yazan kardeşi gördüm. Ne desem boş ben yaşamadım o yüzden yargılayamam. Tez zamanda -hayırlısıysa- kısmetin gelir ayağına inşallah ne diyim[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim inşallah canım bnm

Bişy merak ettim.boşanmana rağmen fotoğraflar hala sende duruyor mu.. İnsan o ofkeyle hepsini yok etmez mi

okuluna kaldığın yerden devam et iş sahibi ol.bu dediklerimi sonra hatırlayıp üzülme.daha çok küçüksün.
sen kendine acımazsan kimse acımaz unutma.

X