2 gün arayla ikinci kavga boşanmalı mıyım?

Vay be lükse bak.
Ben sevdigim adamla sabah aynı yatakta uyanicam sarilicam sohbet edicem mutluluk benim icin bu.
Ama adam dengesizin teki olucak laf edicek firlicak gidicek bagircak bilmem ne.
Bence siz ayri ayri daha iyi olursunuz.
Ikiniz bir arada en fazla 10 dk konusabiliyorsunuz gibi.
Eski konulardanda anlaşılan uyum yok ee saygı da pek yok.

Bence tedavi olmasi gereken ve ofke kontrolu konusunda sıkıntı yasayan esiniz. Bu durumda hemen bosanin demek dogru degil bence. Oturup konusun. Ben sakin bir sekilde tartisabiliyorum ama sen olayi siddete döküyorsun bu konuyu halletmeden evlilgimizi yurutemeyiz deyin. Birazda zaman verin dusunsun. Ondan sonra gelip sorun bende degul, sende diyosa bosanmayi dusunebilirsiniz. Sayet adam kendisinde hata gormedigi surece sorunlarinizi cozemezsiniz

Adamın derdi ne ? Sanki bir şeyleri içinde biriktiriyor , sonra ufacık şeylerden sinir krizi geçiriyor çok ilginç doğrusu. Bence sabırlı olun, evinizi terk etmeyin. Uzak durun konuşmayın , cevap vermeyin, sessizliğinizi koruyun. Boşanalım boşanalım demeyin , bazı sözleri çok kullandığınızda ciddiyeti kalmıyor. Şiddet, içki, kumar, aldatma, hakaret yok ise ortada, boşanmaya karışıyım. Tartışmalar olur sessizliğinizi koruyun. Pişman olucaktır. Bu kez hemen barışmayın iyice burnunu sürtün ki bir daha tartışırken 2 kez düşünsün.

bana kalirsa herkesin kafasini karistiren hatta kafasinda kurdugu bir takim meseleler var birbirinize soylemediginiz, onun sizin hakkinizda sizin onun hakkinda bir takim onyargilarinizi kendinize gore yorumladiginiz durumlar var ve her ikinzde birbirbnizin agzindan cikan her lafi baska turlu yorumluyorsunuz. Akli basinda iki insan gibi gururu kibiri bir yana birakip evli iki insan gibi sorunlarinizi konusun ve bu sorunlar bitmeden de cocuk falan yapmayin zaten iliskiniz daha da kotulesir.

gerçekten alıngan biri misiniz acaba neden sürekli küs olup olmadıgınızı sorguluyor.
sizce de boşanmak için küçük bir sebep değil mi bu?

Başta okurken bu yüzden kavga olmaz ki diyecektim ama sonradan adam saçmalamis. Küfür, hakaret ve tehtid var. Bence iyi bir düşünün hemen bosanaym demeyin .
Sakinlesince bir konuşun yine

Olay çok garip.Ufacık biseye verilen dev gibi bir tepki..Boşanırmısınız bilmem ama çocuk düşünmüyor olmanız evliliginizdeki en mantıklı olay şuan için...

Kocaniz sinirli insan gormemis. Biri benim onumde bagirip cagirip sehpayi tekmelicek de gosteriririm ben ona sehpa kimin neresinde kiriliyormus.
Siz tedavi gerektircek kadar sinirli olsaydiniz aslan gibi kukreyemezdi orda.
Bu adamdan cocuk falan yapmayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…