• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunu

Madem ev ortak satın herkes hakkını alsın sizde insanları evden kovalamayın onlarda gitsin kendı evıne mıçsın . Paylaşın en azından yaşlılar 1+1 alsalar yeter onlara

Hem adamlar evi beraber ödüyorlar eşinizin üstüne die size ait olmuyor ev kendılerının gibi davranmaları bu sebebten .

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz işte gitsin kendı evlerıne mıçsınlar öbür geline de eziyet olmasınlar . Bunlar satsın evi versin adamların parasını öbür oğullarına gonderdım diyor da o gelinin suçu ne

Birlikte yaşıyoruz evet biraz söylediğime pişman oldum çünkü öncesinde çok söyledim uyardım beni dovecegini bilseydim asla soylemezdim
Neden pişman olasın ki o pişman oldu mu öyle tuvaleti bıraktığına bunun için sizi dövdüğüne pişman oldu mu sizce bir evde yaşıyorsanız söylemeniz çok normal

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz işte gitsin kendı evlerıne mıçsınlar öbür geline de eziyet olmasınlar . Bunlar satsın evi versin adamların parasını öbür oğullarına gonderdım diyor da o gelinin suçu ne
Orada haklısın da gelinin böyle bir söz hakkı yoktur ki, dövmeye cesareti olan adam o evde gelinin payı var diye mi düşünecek. Ev içine bile bile verilmiştir zaten, aile de arkasında durmadığına göre

Orada haklısın da gelinin böyle bir söz hakkı yoktur ki, dövmeye cesareti olan adam o evde gelinin payı var diye mi düşünecek. Ev içine bile bile verilmiştir zaten, aile de arkasında durmadığına göre

Valla ben olsam satarım evi verırım ellerine paralarını gitsinler kendılerıne 1+1 alır tuvalete mi mıçarlar 1+0 alıp salonun ortasına mı yaparlar bilemem . Gelin pişirecek temizleyecek bunlarda yiyip yiyip guduracak

İki tarafta suçlu gelınde ev kocamın üstüne diyip haydi öbür oğlana die diğer gelinin başına atmayacak verecek adamların hakkını nerde ne bohhh yirlerse yisinler 🤣🤣

Ev eşimin üzerine ama beraber almışlar eşimin de katkısı var
Ev ortak alındıysa dönmeleri yakındır çünkü sadece eşinize ait değil.

En güzeli ev satılsın herkes kendi payını alıp ev alsın.

Boşanmak isteyeceğiniz pek zannetmiyorum çünkü aileniz bile destek değilmis.

Son düzenleme:
Keşke karşı taraftan da dinleme şansımız olsaydı, nedense sizin de çok altta kalır bir yanınız olmadığını hissediyorum, bence herşey karşılıklı, üstelik hem hislerime dayanarak hemde ailesinin bile suçladığı kişi olduğunuzu görerek biraz o dilinizi tutmanizi öneririm, işinize gelmiyorsa gerçekten hak etmiyorsaniz eşiniz arkanizda değilse ( ki bu konuda çelişkili yorumlar yazmışsınız degiskensiniz) 2 senedir niye ayrılmadiniz? Hani demissiniz ya dovecegini bilsem soylemezdim diye, demek ki o kadar çok şey sürekli söylemişsiniz ki yine aynı şey olacak sanmissiniz ama karşı taraf beklenmedik bir hamle yapmış. Elbette size el kaldırmaya ne olursa olsun olsun hakkı yok kayinpederinizin o hatalı şikayetci olsaydınız keşke, fakat sizde çok mazluma yatmayın.

Keşke karşı taraftan da dinleme şansımız olsaydı, nedense sizin de çok altta kalır bir yanınız olmadığını hissediyorum, bence herşey karşılıklı, üstelik hem hislerime dayanarak hemde ailesinin bile suçladığı kişi olduğunuzu görerek biraz o dilinizi tutmanizi öneririm, işinize gelmiyorsa gerçekten hak etmiyorsaniz eşiniz arkanizda değilse ( ki bu konuda çelişkili yorumlar yazmışsınız degiskensiniz) 2 senedir niye ayrılmadiniz? Hani demissiniz ya dovecegini bilsem soylemezdim diye, demek ki o kadar çok şey sürekli söylemişsiniz ki yine aynı şey olacak sanmissiniz ama karşı taraf beklenmedik bir hamle yapmış. Elbette size el kaldırmaya ne olursa olsun olsun hakkı yok kayinpederinizin o hatalı şikayetci olsaydınız keşke, fakat sizde çok mazluma yatmayın.
Pırıl pırıl bir görüş daha 🧿🧿🧿

Yani karşı taraf temiz bırakmamış o onun ayıbı ama sizin de açıkça söylemeniz çok ayıp tabi öncesinde neler yaşandı bu raddelere gelindi bilinmez ama beni kayınpederim dövseydi şu an nezarethanedeydi

Tuvaleti öylece pis bırakanda nezaketten çok anlardı sanki

Son düzenleme:
Pırıl pırıl bir görüş daha 🧿🧿🧿
Ya klozette bok bırakmak normal olan da biz mi yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum şu an.
Kp boku olunca mı laf edilmiyor yoksa? Kimin mıştığına göre değişiyor mu?

Karşı tarafı dinleseydik ne duyardık?
"Bokumu bıraktım çünkü tepkiliyim evladım. Gelinim çok ezdi beni hiç altta kalır yanı yoktu ben de mıçarım bu işe dedim ve mıçtım."

Küçücük çocuklar bile biliyor tuvalete çiş vs yapınca sifon açılıp el yikanacagini 50 yaş üstü adam mı bilmiyor burada bile konu sahibi suçlu çıkacak .

Birlikte yaşıyoruz evet biraz söylediğime pişman oldum çünkü öncesinde çok söyledim uyardım beni dovecegini bilseydim asla soylemezdim

Yok yahu! iyi ki söylediniz. Yoksa bu medeniyetsiz böyle yapmaya devam ederdi.

Yani siz kayınpederiniz böyle bir şey yaptığında altan alın, ses çıkarmayın.

Son düzenleme:
Boşan diyoruz 2 yaşında bebeğim var diyorsunuz, dayak yemişsiniz darp raporu da alınmamış , evi ayırın desek o da yok, koca denen oluşum hala sizi suçlayıp surat asıyor , ailene git desek onlarda seni suçlamış psikoloğa git demişler.

Tek verebileceğim tavsiye, odanızda müsait yeriniz varsa ebeveyn banyosu yaptırıp kimsenin bokuyla muhatap olmamanız, sevgiler.

Son düzenleme:
Ya klozette bok bırakmak normal olan da biz mi yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum şu an.
Kp boku olunca mı laf edilmiyor yoksa? Kimin mıştığına göre değişiyor mu?

Karşı tarafı dinleseydik ne duyardık?
"Bokumu bıraktım çünkü tepkiliyim evladım. Gelinim çok ezdi beni hiç altta kalır yanı yoktu ben de mıçarım bu işe dedim ve mıçtım."
Toplumdaki tuvalet kullanmayi bilme oranı okuma yazma oranından bile düşük. Burdaki yorumlardan anlaşılacağı üzere doğru kullanılmadığı durumlarda tepki göstermekte coook ayıp 😂
Kedi bile tuvaletini gömüyor be, min 50 küsur yaşındaki adam onu dahi beceremiyor ama gelin suçlu...hemende b.ktan durum analizi yapılmış

Back