- 8 Ağustos 2011
- 10.985
- 5.200
- 448
Ama sonra da bi şey yapmamış. Beni suçluyor yüzüme bakmıyor diyorsun.Evde değildi eşim evde olsaydı böyle birşey asla yapamazdı köpek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sonra da bi şey yapmamış. Beni suçluyor yüzüme bakmıyor diyorsun.Evde değildi eşim evde olsaydı böyle birşey asla yapamazdı köpek
Ev eşimin üzerine ama beraber almışlar eşimin de katkısı varResmen dövdü mü boklu herif seni?
Ev kimin?
Evet bana kızdı birde sen ona niye öyle dedin diyeAma sonra da bi şey yapmamış.
Kocan onlara izin verdikçe onlar da sınırsızca davranır.Evet bana kızdı birde sen ona niye öyle dedin diye
Söylemesi hiçte ayıp değil, kaç yaşındaki adam b.kunu temizlesin bir zahmet. Yahu ben cidden anlamıyorum, nesi ayıp tam olarak? AVM'de kirli tuvalet görseniz küfrederseniz, kayınpeder olunca mi coook ayıp oluyor?Yani karşı taraf temiz bırakmamış o onun ayıbı ama sizin de açıkça söylemeniz çok ayıp tabi öncesinde neler yaşandı bu raddelere gelindi bilinmez ama beni kayınpederim dövseydi şu an nezarethanedeydi
Aileniz arkanızda değil eşiniz arkanızda değil ne yapacaksınız peki psikologa gitmesi gereken siz değilsiniz.Evde değildi eşim evde olsaydı böyle birşey asla yapamazdı köpek
Hayır asla kayınpederi savunmuyorum ya kayınvalidesine ya da eşine söyleseydi ama kadın da sanırım dolduğu için taştıSöylemesi hiçte ayıp değil, kaç yaşındaki adam b.kunu temizlesin bir zahmet. Yahu ben cidden anlamıyorum, nesi ayıp tam olarak? AVM'de kirli tuvalet görseniz küfrederseniz, kayınpeder olunca mi coook ayıp oluyor?
Darp raporu alıp hepsinin canına okumalısınız.Arkadaşlar dün başıma bir olay geldi nolur akıl verin bana kaynana kayınpederle yaşıyorum kayinpederim dün klozete büyük tuvaletini yapmış klozet de çalışmıyor kim dedim orayı pislettiyse orayı temizlesin dedim kimsenin şeyini temizlemeye merak değilim dedim bunun üzerine hep yapacam dedi baya bir tartışma yaşandı evde senin babanın evine mi geliyorum dedi benim babamın evine gelmiyorsan kocamın evine geliyorsun dedim bunu dedim diye beni varya bir dövdü benim yatak odamda kaynanam dışarı attı kendini karşı kapıya polisi arayacam dedim telefonu elimden aldı kayınpeder denen o şerefsiz onu da attım dışarı şuan burda değiller diğer oğullarının evindeler eşim desen yüzüme bakmıyor sen o adama niye öyle dedin diyor 2 yabancı gibiyiz evde ne yapacağımı bilmiyorum ailem de beni suçluyor psikolog dan randevu al diyorlar psikiyatriden nolur akıl verin bana ne yapmam lazım![]()
Bence bu durumda kvye söylese, temizle ne olacak, derdi. Hiç ellememek lazımmış, üst üste s.çsın dursun. Burası neden böyle diye soran olursa 'kullanmadığım için görmedim, kullanan temizler herhalde' der geçerdiHayır asla kayınpederi savunmuyorum ya kayınvalidesine ya da eşine söyleseydi ama kadın da sanırım dolduğu için taştı
Çocuğum var ya maalesef 2 yaşındaBu kadar kıyamet koptuysa hiç istifini bozmadan bekleyeceksin, yaptın bari yaptığının arkasında dur. Suçlu gibi süklüm püklüm köşede bekleme, hiçbir şey olmamış gibi evdeki düzeni sürdür. En azından yediğin dayağın bir kıymeti olsun. İstemiyorsun onlarla yaşamayı, bozuk tuvalete s.çarken işin nereye varacağını düşünseydi. Madem çıkıp gittiler kalsınlar oldukları yerde bir süre, belki bu bahaneyle adam boşar seni de kurtulursun. Deli damgası yemek sağlıklı adam b.ku temizlemekten iyidir. Çocuk yoktur inşallah.
Sokağa atmak yerıne satın paylaşın parasını evinEv eşimin üzerine ama beraber almışlar eşimin de katkısı var
Ay benim 7 yaşındaki oğlum sabah kalktı tuvalete gitti ve şey dedi “anne bugün kimse çişini yaptıktan sonra sifonu çekmesin, tuvalet çiş dolsun nasıl görünüyor nasıl oluyor diye bakacağım” deyince ben bi öğürdüm sonra da evlenince senin evine geliriz deneriz oğlum dedimB.klu bırakanın hiç suçu yok yani? Afedersin ama sifon çalışmıyorsa kovaya su doldurur bir şekilde yine temiz bırakır insan. 7 yaşındaki çocuğum bile bu şekilde tuvaleti bırakmıyor
Şiddet uygulamış yanına kar kalmasin şikayet et.oğullarının evindeler eşim desen yüzüme bakmıyor sen o adama niye öyle dedin diyor 2 yabancı gibiyiz
Konu sahibinden başka huzursuz olan yok ki, b.klarını bile temizlemesini bekliyorlar. Memleket konya mı acaba, benzer vaka yaşayan komşum vardı.Sokağa atmak yerıne satın paylaşın parasını evin