• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunu

Evet bana kızdı birde sen ona niye öyle dedin diye
Kocan onlara izin verdikçe onlar da sınırsızca davranır.
Seni kocan saymıyorken Kv kp niye saysın 😑 Sorun onlardan önce kocanda. Bu olayda bile bi şeyler değişmezse daha büyükleri gelecek.

Yani karşı taraf temiz bırakmamış o onun ayıbı ama sizin de açıkça söylemeniz çok ayıp tabi öncesinde neler yaşandı bu raddelere gelindi bilinmez ama beni kayınpederim dövseydi şu an nezarethanedeydi
Söylemesi hiçte ayıp değil, kaç yaşındaki adam b.kunu temizlesin bir zahmet. Yahu ben cidden anlamıyorum, nesi ayıp tam olarak? AVM'de kirli tuvalet görseniz küfrederseniz, kayınpeder olunca mi coook ayıp oluyor?

Bu kadar kıyamet koptuysa hiç istifini bozmadan bekleyeceksin, yaptın bari yaptığının arkasında dur. Suçlu gibi süklüm püklüm köşede bekleme, hiçbir şey olmamış gibi evdeki düzeni sürdür. En azından yediğin dayağın bir kıymeti olsun. İstemiyorsun onlarla yaşamayı, bozuk tuvalete s.çarken işin nereye varacağını düşünseydi. Madem çıkıp gittiler kalsınlar oldukları yerde bir süre, belki bu bahaneyle adam boşar seni de kurtulursun. Deli damgası yemek sağlıklı adam b.ku temizlemekten iyidir. Çocuk yoktur inşallah.

Evde değildi eşim evde olsaydı böyle birşey asla yapamazdı köpek
Aileniz arkanızda değil eşiniz arkanızda değil ne yapacaksınız peki psikologa gitmesi gereken siz değilsiniz.

Yaşadığınız ev kimin sizin mi onların mi eğer onların evi ise tekrar geleceklerdir.

Darp raporu alıp şikayet etmeyi düşünmez misiniz ?

Söylemesi hiçte ayıp değil, kaç yaşındaki adam b.kunu temizlesin bir zahmet. Yahu ben cidden anlamıyorum, nesi ayıp tam olarak? AVM'de kirli tuvalet görseniz küfrederseniz, kayınpeder olunca mi coook ayıp oluyor?
Hayır asla kayınpederi savunmuyorum ya kayınvalidesine ya da eşine söyleseydi ama kadın da sanırım dolduğu için taştı

Arkadaşlar dün başıma bir olay geldi nolur akıl verin bana kaynana kayınpederle yaşıyorum kayinpederim dün klozete büyük tuvaletini yapmış klozet de çalışmıyor kim dedim orayı pislettiyse orayı temizlesin dedim kimsenin şeyini temizlemeye merak değilim dedim bunun üzerine hep yapacam dedi baya bir tartışma yaşandı evde senin babanın evine mi geliyorum dedi benim babamın evine gelmiyorsan kocamın evine geliyorsun dedim bunu dedim diye beni varya bir dövdü benim yatak odamda kaynanam dışarı attı kendini karşı kapıya polisi arayacam dedim telefonu elimden aldı kayınpeder denen o şerefsiz onu da attım dışarı şuan burda değiller diğer oğullarının evindeler eşim desen yüzüme bakmıyor sen o adama niye öyle dedin diyor 2 yabancı gibiyiz evde ne yapacağımı bilmiyorum ailem de beni suçluyor psikolog dan randevu al diyorlar psikiyatriden nolur akıl verin bana ne yapmam lazım 😢😢😢😥
Darp raporu alıp hepsinin canına okumalısınız.

Hayır asla kayınpederi savunmuyorum ya kayınvalidesine ya da eşine söyleseydi ama kadın da sanırım dolduğu için taştı
Bence bu durumda kvye söylese, temizle ne olacak, derdi. Hiç ellememek lazımmış, üst üste s.çsın dursun. Burası neden böyle diye soran olursa 'kullanmadığım için görmedim, kullanan temizler herhalde' der geçerdi

Bu kadar kıyamet koptuysa hiç istifini bozmadan bekleyeceksin, yaptın bari yaptığının arkasında dur. Suçlu gibi süklüm püklüm köşede bekleme, hiçbir şey olmamış gibi evdeki düzeni sürdür. En azından yediğin dayağın bir kıymeti olsun. İstemiyorsun onlarla yaşamayı, bozuk tuvalete s.çarken işin nereye varacağını düşünseydi. Madem çıkıp gittiler kalsınlar oldukları yerde bir süre, belki bu bahaneyle adam boşar seni de kurtulursun. Deli damgası yemek sağlıklı adam b.ku temizlemekten iyidir. Çocuk yoktur inşallah.
Çocuğum var ya maalesef 2 yaşında 😥

Valla evimin tuvaletine kakasini yapanin yuzune soylerim, anam babamda olsa kirk kat elde olsa soylerim, o birakirken utanmıyor ben soylerken mi utanacagim?

Sizi dovebilme hakkina (evet hakkina cunku kocasi dayak yiyene trip atiyor, demekki kp bu hakka sahip) sahip bir kayinpederi nasil evinizden kovabildiniz ben anlayamadim. Esinizin ailesinin duyarsizligini anlayabiliyorum (hatalilar cunku) ama kendi ailenizin psikologa git onerisini cozemedim.

Gorucu usulu mu evlendirdiler sizi?

Madem ev ortak satın herkes hakkını alsın sizde insanları evden kovalamayın onlarda gitsin kendı evıne mıçsın . Paylaşın en azından yaşlılar 1+1 alsalar yeter onlara

Hem adamlar evi beraber ödüyorlar eşinizin üstüne die size ait olmuyor ev kendılerının gibi davranmaları bu sebebten .

B.klu bırakanın hiç suçu yok yani? Afedersin ama sifon çalışmıyorsa kovaya su doldurur bir şekilde yine temiz bırakır insan. 7 yaşındaki çocuğum bile bu şekilde tuvaleti bırakmıyor
Ay benim 7 yaşındaki oğlum sabah kalktı tuvalete gitti ve şey dedi “anne bugün kimse çişini yaptıktan sonra sifonu çekmesin, tuvalet çiş dolsun nasıl görünüyor nasıl oluyor diye bakacağım” deyince ben bi öğürdüm sonra da evlenince senin evine geliriz deneriz oğlum dedim 😂 o da “of bu evde deney yapmama bile izin vermiyorsunuz” deyip odasına gitti hahahaaha

Neyse, konu sahibi beni döveni ben süpürgeyle döverim. Ara polisi geç değil. Darp raporu al varya beter ederim onları.
Sen de ayıp etmişsin ama demek ki tak etmiş yani benim eşim babası elini tuvaletten çıkınca yıkamazsa hemen uyarır, “yıka elini ayıp kocaman adamsın” diye. Kakası için sifonu çekmemek temizlememek ne demek ya? Pislik herif!

oğullarının evindeler eşim desen yüzüme bakmıyor sen o adama niye öyle dedin diyor 2 yabancı gibiyiz
Şiddet uygulamış yanına kar kalmasin şikayet et.
Başta seninde üslubun yanlış ama demekki aile problemli geçmiş konularındada hep eş ailesi problemi var boşanmak için ne bekliyorsun?

Kayınvalide de acaba şiddet mi gördü ki kocanız size uygulanan şiddeti normal karşılıyor?

Back