- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Pişen tatlı baklava mi yaptın kızzzYok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişen tatlı baklava mi yaptın kızzzYok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucam![]()
Bak baaaaaak hizliiiiiYok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucam![]()
pışık gelmemBen siyasette etiket yapayım Ona,geyik yaptırayım,ben de banlanırım ama olsun ,herşey sizler için![]()
Bu prova sofrasi herşey sızın içinSizin orada iftar kaçta gurban olduğum![]()
Pirinçten dolmayı siz mi yapmıştınız? Fırında dolma lezzetli duruyorduHerkesin eline emeğine sağlık.
Oyumu kadın budu köfteye verdim. İlk yarışmada dolma yapmasaydım bende onu yapacaktım.
Ahan da kendini deşifre ettipışık gelmem![]()
Seni çağıran kim 1 numaralı sofranın sahibinden bahsediyoruzpışık gelmem![]()
Niye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyorBu diskalifiye sebebi olur bence![]()
ahahahhahahaha etiket yok muydu pat diye daldım da benAhan da kendini deşifre etti
Zaten kimse anlamamıştı
Davete icabet etmemek olmaz![]()
Bir zamanlar benNiye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyor![]()
Ben beceriyorum da KKdan uzun sürüyor yüklemesi,sana atınca 10 saniye bile sürmüyorNiye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyor![]()
haa pardon ben siyaset deyince üzerime alındımSeni çağıran kim 1 numaralı sofranın sahibinden bahsediyoruz![]()
Hala devam edenler var:)Bir zamanlar ben![]()
Hemen bekliyorum bütün konularınıNiye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyor![]()
Dün bana diyodun cakkaaaaal diye az değilsinahahahhahahaha etiket yok muydu pat diye daldım da ben![]()
Tamam işte bir şekilde bana atılıyorBen beceriyorum da KKdan uzun sürüyor yüklemesi,sana atınca 10 saniye bile sürmüyor![]()
Yetiş bacım oldun abla artık burdaHala devam edenler var:)
Peki sen son tarifte iki resim eklenmedi bana attın son anda eklendiHemen bekliyorum bütün konularınıdiskalifiye edelim yetti artık bundan
![]()
Ben eşimin telden çekiyorum ekran bana atıyorum yada kendimden çekip wp tan ona ayıp tekrar kendime atıyorum.. nevroşum yorulmasın kıyamam diyeHala devam edenler var:)