- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Pişen tatlı baklava mi yaptın kızzzYok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişen tatlı baklava mi yaptın kızzzYok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucam
Bak baaaaaak hizliiiiiYok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucam
pışık gelmemBen siyasette etiket yapayım Ona,geyik yaptırayım,ben de banlanırım ama olsun ,herşey sizler için
Bu prova sofrasi herşey sızın içinSizin orada iftar kaçta gurban olduğum
Pirinçten dolmayı siz mi yapmıştınız? Fırında dolma lezzetli duruyorduHerkesin eline emeğine sağlık.
Oyumu kadın budu köfteye verdim. İlk yarışmada dolma yapmasaydım bende onu yapacaktım.
Ahan da kendini deşifre ettipışık gelmem
Seni çağıran kim 1 numaralı sofranın sahibinden bahsediyoruzpışık gelmem
Niye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyorBu diskalifiye sebebi olur bence
ahahahhahahaha etiket yok muydu pat diye daldım da benAhan da kendini deşifre etti
Zaten kimse anlamamıştı
Davete icabet etmemek olmaz
Bir zamanlar benNiye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyor
Ben beceriyorum da KKdan uzun sürüyor yüklemesi,sana atınca 10 saniye bile sürmüyorNiye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyor
haa pardon ben siyaset deyince üzerime alındımSeni çağıran kim 1 numaralı sofranın sahibinden bahsediyoruz
Hala devam edenler var:)Bir zamanlar ben
Hemen bekliyorum bütün konularını diskalifiye edelim yetti artık bundanNiye çoğu resimleri kkdan beceremiyor bana wp veya emailden atıyor
Dün bana diyodun cakkaaaaal diye az değilsinheee heee yidik bizdeahahahhahahaha etiket yok muydu pat diye daldım da ben
Tamam işte bir şekilde bana atılıyorBen beceriyorum da KKdan uzun sürüyor yüklemesi,sana atınca 10 saniye bile sürmüyor
Yetiş bacım oldun abla artık burdaHala devam edenler var:)
Peki sen son tarifte iki resim eklenmedi bana attın son anda eklendiHemen bekliyorum bütün konularını diskalifiye edelim yetti artık bundan
Ben eşimin telden çekiyorum ekran bana atıyorum yada kendimden çekip wp tan ona ayıp tekrar kendime atıyorum.. nevroşum yorulmasın kıyamam diyeHala devam edenler var:)