- 2 Aralık 2015
- 31.938
- 106.302
- 598
Ben önce özelden söylüyorum her ihtimal atayım diyeYetiş bacım oldun abla artık burda☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben önce özelden söylüyorum her ihtimal atayım diyeYetiş bacım oldun abla artık burda☺
valla kız pat diye girdim oylara bile bakmadanDün bana diyodun cakkaaaaal diye az değilsinheee heee yidik bizde
![]()
Kalp deyince bı üzerime aliniyorum valla adım cikti burda5 numaro da geriden geliyor,kim diye baktım anladım kalpli tabağından![]()
Şeyy kem kümPeki sen son tarifte iki resim eklenmedi bana attın son anda eklendi
İşiniz düşer büyük laf etmeyin![]()
Yok canım sorun değil gerekirse atacaksınızBen eşimin telden çekiyorum ekran bana atıyorum yada kendimden çekip wp tan ona ayıp tekrar kendime atıyorum.. nevroşum yorulmasın kıyamam diye![]()
İşte o yolu kesmeyelimŞeyy kem kümama son çareydi o nevroşum
![]()
Ama yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?Ben eşimin telden çekiyorum ekran bana atıyorum yada kendimden çekip wp tan ona ayıp tekrar kendime atıyorum.. nevroşum yorulmasın kıyamam diye![]()
Nevroş birilerinden kurtulacaksam keselim ben bir yolunu bulurum ama o bulamazİşte o yolu kesmeyelim![]()
aaa benimkiler jet hızıyla gidiyoAma yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?
Wp fotosu hemen yükleniyor...Ama yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?
Ne kadar yavaş 10 sn falan sürüyor:)Ama yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?
Ben sen sanmıştımKalp deyince bı üzerime aliniyorum valla adım cikti burdabeni kasteddiysen busefer ben değilim
![]()
kimin ayağını kaydırcazNevroş birilerinden kurtulacaksam keselim ben bir yolunu bulurum ama o bulamaz![]()
Bana hiç yollamadı amaNevroş birilerinden kurtulacaksam keselim ben bir yolunu bulurum ama o bulamaz![]()
Havana tükiriiimaaa benimkiler jet hızıyla gidiyo![]()
Sen tanımazsın 1 numaralı sofra sahibikimin ayağını kaydırcaz![]()
Bunu öğrendiğim iyi olduWp fotosu hemen yükleniyor...