- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Az önce yolladı dedinBana hiç yollamadı ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce yolladı dedinBana hiç yollamadı ama![]()
atın gitsin yaa öyle sofra mı kurulurSen tanımazsın 1 numaralı sofra sahibi![]()
Hayır siyasete yollarsanız oda kanıp banlanırsa wp den yollar ne olacak dedimAz önce yolladı dedin![]()
sölemesi ayıp azcık orta yaş havasıHavana tükiriiim![]()
Üff yaa...Hayır siyasete yollarsanız oda kanıp banlanırsa wp den yollar ne olacak dedim![]()
Ben dedim zaten..Örtü sofranın altına serilir üstüne mi?Bir de yeni gelin gibi dantelli örtüler falanatın gitsin yaa öyle sofra mı kurulur![]()
Atalım.. utanmadan gitmiş birde pınar labne almış.. nesine gerek..Atayım mı Eloş'um![]()
![]()
Hayır yani iftar sofrası gelin mi çıkıyor noluyor duvak gibi beyaz örtü kalpli tabaklar falanB
Ben dedim zaten..Örtü sofranın altına serilir üstüne mi?Bir de yeni gelin gibi dantelli örtüler falan![]()
Evet ben yapmıştım :) fırında dolmayı daha çok seviyorum ben. Lezzetli oluyor gerçektenPirinçten dolmayı siz mi yapmıştınız? Fırında dolma lezzetli duruyordu![]()
normal pilavı mi içine doldurdunuz acaba?Evet ben yapmıştım :) fırında dolmayı daha çok seviyorum ben. Lezzetli oluyor gerçekten
Benim gibi mütevazi olsana birazsölemesi ayıp azcık orta yaş havası![]()
1 kişilik pilav kalmıştı 1 gün önceden onu dolma harcına ekledim. Kıymalı harç yaptım. Ben kavurarak yapıyorum kıymalı harcı. Pilav azdı tabi çiğ pirinçte ekledim. Şu tarifin bulgursuz olanınormal pilavı mi içine doldurdunuz acaba?
1 kişilik pilav kalmıştı 1 gün önceden onu dolma harcına ekledim. Kıymalı harç yaptım. Ben kavurarak yapıyorum kıymalı harcı. Pilav azdı tabi çiğ pirinçte ekledim. Şu tarifin bulgursuz olanı
BilmemPişen tatlı baklava mi yaptın kızzz![]()
Teşekkür ederim. O kadar baharat kıyma filan karışınca içinde pilav olduğu belli olmuyor merak etmeyin :)Ellerinize sağlık denicem![]()
Hemsom ya ondan dedim şekerimBizimkiler ne diyor,bekleme yapma geç mi diyor?![]()