- 2 Aralık 2015
- 31.939
- 106.308
- 598
Pınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?1 numara yemek bölümunün başına gelen en büyük felaketsin senyada yemek bolumu yarismacilarinin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?1 numara yemek bölümunün başına gelen en büyük felaketsin senyada yemek bolumu yarismacilarinin
![]()
Bende sen söyledin demedimkiYok zaten acaba banamı demedim ki![]()
Her saat mi , ben üşenip iftara zor kuruyorum![]()
Dışarısı değil o balkon ,kandırmış biziÇimen değil çim halı o,duygularımızla oynamış
Nevreste diskalifiye sebebi
![]()
Sen satassana kuzuPınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?![]()
Konsepti bayat çimenlerden taze sofra olsaydı haklısın daaDışarısı değil o balkon ,kandırmış biziÇimen değil çim halı o,duygularımızla oynamış
Nevreste diskalifiye sebebi
![]()
Mantikli bence olabilirPınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?![]()
Acele edin o zamanMantikli bence olabilir![]()
Siyasete bulaştıralımPınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?![]()
Zaten şans yok ben deBu belli olmuyor:)
etli butlu![]()
Şşşt sessiz olun pınar soframi kuruyorumÖnce başka tahminim vardı da uzak çekimdi
Canfeb yapmaz, o kadar uzaktan çekmez dedim
Nasıl bilemem ben seni![]()
Ben siyasette etiket yapayım Ona,geyik yaptırayım,ben de banlanırım ama olsun ,herşey sizler içinSiyasete bulaştıralım![]()
Hemen gürültü yapmalıyımŞşşt sessiz olun pınar soframi kuruyorum
Sizin orada iftar kaçta gurban olduğumŞşşt sessiz olun pınar soframi kuruyorum
Asla bulaşmaz bulaşsada wpden bana yollarSiyasete bulaştıralım![]()
Dur bende desteğe gelim ama 3ümüz aynı taraftayız nasıl olcak muhalefet bulmamız lazım bizeBen siyasette etiket yapayım Ona,geyik yaptırayım,ben de banlanırım ama olsun ,herşey sizler için![]()
Hemen internet ağlarının gitmesi lazım o vakitAsla bulaşmaz bulaşsada wpden bana yollar![]()
Yok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucamSen gelmedin aklıma cano geldi o yapar o her saat kurar![]()
Bu diskalifiye sebebi olur benceAsla bulaşmaz bulaşsada wpden bana yollar![]()