- 2 Aralık 2015
- 31.478
- 105.049
Pınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?1 numara yemek bölümunün başına gelen en büyük felaketsin sen yada yemek bolumu yarismacilarinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?1 numara yemek bölümunün başına gelen en büyük felaketsin sen yada yemek bolumu yarismacilarinin
Bende sen söyledin demedimki , ben sofrayı usenmeden kuruyorumda toplaması yokmu işte orda bı üşenme devreye giriyoYok zaten acaba banamı demedim ki
Her saat mi , ben üşenip iftara zor kuruyorum
Vay haiiiinDışarısı değil o balkon ,kandırmış biziÇimen değil çim halı o,duygularımızla oynamış Nevreste diskalifiye sebebi
Sen satassana kuzuPınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?
Konsepti bayat çimenlerden taze sofra olsaydı haklısın daaDışarısı değil o balkon ,kandırmış biziÇimen değil çim halı o,duygularımızla oynamış Nevreste diskalifiye sebebi
Mantikli bence olabilirPınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?
Acele edin o zamanMantikli bence olabilir
Siyasete bulaştıralımPınar sofralarına katılmadan banlatsak mı sataşsak mı acaba?
Zaten şans yok ben deBu belli olmuyor:)
etli butlu
Şşşt sessiz olun pınar soframi kuruyorumÖnce başka tahminim vardı da uzak çekimdi
Canfeb yapmaz, o kadar uzaktan çekmez dedim
Nasıl bilemem ben seni
Ben siyasette etiket yapayım Ona,geyik yaptırayım,ben de banlanırım ama olsun ,herşey sizler içinSiyasete bulaştıralım
Hemen gürültü yapmalıyımŞşşt sessiz olun pınar soframi kuruyorum
Sizin orada iftar kaçta gurban olduğumŞşşt sessiz olun pınar soframi kuruyorum
Asla bulaşmaz bulaşsada wpden bana yollarSiyasete bulaştıralım
Dur bende desteğe gelim ama 3ümüz aynı taraftayız nasıl olcak muhalefet bulmamız lazım bizeBen siyasette etiket yapayım Ona,geyik yaptırayım,ben de banlanırım ama olsun ,herşey sizler için
Hemen internet ağlarının gitmesi lazım o vakitAsla bulaşmaz bulaşsada wpden bana yollar
Yok o ben değilim ama tatlım pissin sofrayı kurucamSen gelmedin aklıma cano geldi o yapar o her saat kurar
Bu diskalifiye sebebi olur benceAsla bulaşmaz bulaşsada wpden bana yollar