- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Katıl sende miBen ilk yarışmaya katıldım. Değişik bir heyecan. Allah biliyor ya Hiç iddiam yoktu yinede 27 oy aldım. Verenlerin elleri dert görmesin :)) katıl sende bence zevkli oluyor
İşte cicili bicili olmaya gerek yok bak geçen hafta güzel,samimi bir sofra 1. oldu:)Bizdede sorun benden başka oruç tutan olmaması. Kendim içinde sofra süslemek gelmiyor içimden. Ana yemek pilav çorba salata olur her daim ama sofra cicili bicili değil :)
2 birinciliğim sayamadığım kdr ikinciliğim varOhh ohh maşallah
2016 da da 2 kişilik masa birinci olmuştu nevrosGeçen hafta 2 kişilik sofra birinci oldu:)
Bende tam adamına çatmışım2 birinciliğim sayamadığım kdr ikinciliğim var
Ben de tatlımı yaptım da sofra kuramiciym.Kız korkma, kaçıncı oldun de hele ben en son baktığımda kendim sondan ikinciydim, yılmadım yine katılıyorum tatlımı yaptım
Birazcık baktım. Bakayım tekrar.Çok abartılı sofraya gerek yok diğer yarışmayı takip ettin mi:)
Yavrum börek sen onları, yarışma dedin mi tecrübe bende ,birincilik az ama o da varBende tam adamına çatmışım
Nana gaz verme duuur.Canım ne olacak yanına salata al sana sofra , ben sehpada çektim kimse yok zaten bi ablam bi ben yedik
Canım iftar soframızın resmini çekiyoruz.Ama iftar soframızda en az bir tane tasarruf ile ilgili yemek olacak:)Katılasım var da tam anlayamadım yarışma formatını
Lütfen asistanıma müdahale etmeyinNana gaz verme duuur.
Bende sondan bilmem kaçıncı olmuş insanım bugüne bugünYavrum börek sen onları, yarışma dedin mi tecrübe bende ,birincilik az ama o da var
Kız vallaha diyorum ha, nevros bilir tezgahta çektiğim sütlaç ile birinci oldum, ibretliktir herkese umut verirNana gaz verme duuur.
Aa öyle mi pardon o zaman.Lütfen asistanıma müdahale etmeyin
Senin hiç sadece 5, beş, BEŞ oyun oldu mu? Benim olduBende sondan bilmem kaçıncı olmuş insanım bugüne bugün