Bunda ağlayacak ne var, Ohh misstemizlik yapıyorum ben
Bunda ağlayacak ne var, Ohh misstemizlik yapıyorum ben
Nevrestecim tatlım canınızı sıkmak istemedim ama dört gündür gecmeyen bir baş ağrısı peydah oldu bende de...başımın arka tarafı zonklayip durdu oruçtan olabilir dedim uyku duzensizliginden belki de ceryanda kaldım falan ama geçmedi bir türlü bugün uyandığımda baktım yüzüm bayağı şişmiş Bursa'ya hastaneye gittik sabah ...kan alındı emar için 22.30 randevu aldık az önce geldik eve. Yarın doktor bakacak bakalım ne var anlaşılacak. Tatli malzemelerimi aldım beni bekliyor sürekli başımı oynatmadan dinleniyorum yarın inşallah yapmaya çalışacağım doktordan geldikten sonra. Olağan üstü bir şey olursa kusura bakma. Bu yüzden haber edeyim dedim.Çok şükür canım Allah iyilik versinKeyfin iyi değil mi:)Ben bu sıra senden o enerjiyi alıyorum:)
Nasılsın ablacımHanımlar gelin iki muhabbet edelim
Elalis
@Nana
Blue_Peri
@kukrim27
@Jenna16
@Canfeb
@MigiMadid
@retro_hippo
@ince bilek
deynepnaz
WunderLost
@HayatSevinceGuzel
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@Rakika
Elhan
Youlost16
@Dahliadivin
@pearlshine
@TurkuazKrampon
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@Merve
@Feslegen Kokulu Nane
@alimiyon
@Sabr-Sukur-Dua
Ablacım çok grçmiş olsunNevrestecim tatlım canınızı sıkmak istemedim ama dört gündür gecmeyen bir baş ağrısı peydah oldu bende de...başımın arka tarafı zonklayip durdu oruçtan olabilir dedim uyku duzensizliginden belki de ceryanda kaldım falan ama geçmedi bir türlü bugün uyandığımda baktım yüzüm bayağı şişmiş Bursa'ya hastaneye gittik sabah ...kan alındı emar için 22.30 randevu aldık az önce geldik eve. Yarın doktor bakacak bakalım ne var anlaşılacak. Tatli malzemelerimi aldım beni bekliyor sürekli başımı oynatmadan dinleniyorum yarın inşallah yapmaya çalışacağım doktordan geldikten sonra. Olağan üstü bir şey olursa kusura bakma. Bu yüzden haber edeyim dedim.
İyiyim canım sağol ikinci sofranı bekliyorum sen nasılsınNasılsın ablacım❤
Ben toplaştığımız yere etiket yapayımBende diyorm nerde bu devlet nerde bu milletburayı bulamıyorm
Aklımda yapacak bi tarif yokİyiyim canım sağol ikinci sofranı bekliyorum sen nasılsın
Olur sakıncası yokBen yine kol böreği yaparım
O zaman bekliyorum katılıım az olmasın destek bekliyorumAklımda yapacak bi tarif yok
Kolay gelsin canım haftaya başlayacağım inşaallah :)temizlik yapıyorum ben
Aynı yapılan tariflerden yapabiliyor muyuz :)O zaman bekliyorum katılıım az olmasın destek bekliyorum
Tabi ki:)Aynı yapılan tariflerden yapabiliyor muyuz :)
Geçmiş olsunNevrestecim tatlım canınızı sıkmak istemedim ama dört gündür gecmeyen bir baş ağrısı peydah oldu bende de...başımın arka tarafı zonklayip durdu oruçtan olabilir dedim uyku duzensizliginden belki de ceryanda kaldım falan ama geçmedi bir türlü bugün uyandığımda baktım yüzüm bayağı şişmiş Bursa'ya hastaneye gittik sabah ...kan alındı emar için 22.30 randevu aldık az önce geldik eve. Yarın doktor bakacak bakalım ne var anlaşılacak. Tatli malzemelerimi aldım beni bekliyor sürekli başımı oynatmadan dinleniyorum yarın inşallah yapmaya çalışacağım doktordan geldikten sonra. Olağan üstü bir şey olursa kusura bakma. Bu yüzden haber edeyim dedim.
O zaman pazara kadar yapmış olurum ablacım :)Tabi ki:)
Tamam canım bekliyorumO zaman pazara kadar yapmış olurum ablacım :)
Birinci olamasakta yaparız bişeyler :))Tamam canım bekliyorum
Abla LaBnE nezaman oylama benim ilk baştaki koyduğum resmi koy olurmu belki goremem falan ,Hanımlar gelin iki muhabbet edelim
Elalis
@Nana
Blue_Peri
@kukrim27
@Jenna16
@Canfeb
@MigiMadid
@retro_hippo
@ince bilek
deynepnaz
WunderLost
@HayatSevinceGuzel